Η Σίσσυ Φειδάέχει ήδη μπει σε καλοκαιρινή διάθεση, όπως μαρτυρά η νέα της ανάρτηση στο Instagram.
Η γνωστή διακοσμήτρια μπορεί να απέχει πλέον, από την τηλεόραση, ωστόσο είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, όπου μοιράζεται με το κοινό της στιγμές της καθημερινότητάς της.
Αυτή τη φορά, δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό, στην οποία πόζαρε με το μαγιό της, ενώ κάθεται σε μία ξαπλώστρα. Έχει συνδυάσει το λουκ της με χρυσά κοσμήματα και μαύρα γυαλιά ηλίου.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Σίσσυ Φειδά έγραψε: «Μια αίσθηση ατελείωτου καλοκαιριού. Διαφορετική διάθεση, διαφορετική έμπνευση».
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.