ΗΠΑ: Χωρίζουν μετά από 4 χρόνια σχέσης Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Καμίλα Μορόνε

ΗΠΑ: Χωρίζουν μετά από 4 χρόνια σχέσης Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Καμίλα Μορόνε

Δεν είναι σαφές πότε το ζευγάρι χώρισε επίσημα, αλλά ο Ντι Κάπριο εθεάθη φέτος το καλοκαίρι να κάνει μόνος του διακοπές στην Ευρώπη

leo_morone_xr
Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Καμίλα Μορόνε αποφάσισαν να τα τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους μετά από τέσσερα χρόνια μαζί, σύμφωνα με το People.

Πηγές επιβεβαίωσαν ότι ο 47χρονος ηθοποιός και το 25χρονο μοντέλο δεν είναι πλέον μαζί, αλλά δεν αναφέρθηκε ο λόγος του χωρισμού τους.

O σταρ του «Τιτανικού» και η ηθοποιός του «Death Wish» τελευταία φορά που απαθανατίστηκαν μαζί ήταν το Σαββατοκύριακο της 4ης Ιουλίου στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια.

leo-dicaprio-camila-marrone1


Δεν είναι σαφές πότε το ζευγάρι χώρισε επίσημα, αλλά ο Ντι Κάπριο εθεάθη φέτος το καλοκαίρι να κάνει μόνος του διακοπές στην Ευρώπη. Ντι Κάπριο και Μορόνε γνωρίστηκαν το 2017 όταν το μοντέλο ήταν μόλις 20 ετών.

Κλείσιμο
Η Καμίλα Μορόνε θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη σειρά Daisy Jones & The Six , μια προσαρμογή του μπεστ σέλερ του Taylor Jenkins Reid για το 2019, ενώ ο Ντι Κάπριο συναντά ξανά τον σκηνοθέτη Μάρτιν Σκορσέζε για την ταινία Killers of the Flower Moon, βασισμένη στο βιβλίο του Ντέιβιντ Γκραν το 2017.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο «Λύκος της Wall Street» έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στα μοντέλα. Από το 2000 έως το 2005 ήταν με τη Ζιζέλ, ενώ από το 2006 έως το 2011 είχε σχέση με την Μπαρ Ραφαέλι. Το 2011 έβγαινε με την ηθοποιό Μπλέικ Λάιβλι. Από το 2013 έως το 2014 ήταν με το μοντέλο και ηθοποιό από την Γερμανία Τόνι Γκαρν. Το 2015 έιχε σχέση με την Κέλι Ρόρμπαχ, ενώ από το 2016 έως το 2017 με την Δανή καλλονή Νίνα Άγκνταλ.


Ειδήσεις σήμερα:

«Εκκλησία των Εθνών»: Έτσι... διώχνει τον Σατανά ο εξορκιστής της Θεσσαλονίκης

Ο Τραμπ καυχιόταν σε συνεργάτες του ότι γνώριζε τα «άπλυτα» της ερωτικής ζωής του Μακρόν - Τον εκβίαζε;


Πάτρα: Αδελφός εναντίον αδελφού - Υποστηρίζει ότι εκμεταλλεύθηκε την επιμέλεια της μητέρας για την περιουσία της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης