My Style Rocks: Καβγάς ανάμεσα στην Ειρήνη και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - «Δεν μου αρέσει καθόλου να φοράς πάνω σου τάματα»

My Style Rocks: Καβγάς ανάμεσα στην Ειρήνη και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - «Δεν μου αρέσει καθόλου να φοράς πάνω σου τάματα»

«Όταν έρχεσαι και μου λες "εγώ είδα αυτό το κόσμημα και το πέταξα πάνω μου χωρίς να ξέρω τι είναι, με προσβάλει"» είπε το μοντέλο

my-style-rocks__20_
Από το My Style Rocks δεν έλειψαν για ακόμα μια φορά οι εντάσεις στο σημερινό επεισόδιο.

Πρωταγωνίστριες αυτή τη φορά ήταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Ειρήνη. Το λουκ που επέλεξε η διαγωνιζόμενη έκανε έξαλλο το μοντέλο.

«Λοιπόν, όταν κάναμε το Μπόλιγουντ, σας δώσαμε και κάποια στοιχεία για μια θρησκεία. Όταν δεν γνωρίζουμε γιατί τη φοράμε και για ποιον λόγο, δεν τη σεβόμαστε και δεν είναι καθόλου σωστό αυτό. Ο χριστιανισμός είναι κι αυτός μια θρησκεία κι άνθρωποι που ασπάζονται τον χριστιανισμό, όπως εγώ ας πούμε, θα θέλαμε να ξέραμε τι είναι αυτό και για ποιον λόγο το έχεις προσθέσει στην εικόνα σου», της είπε αρχικά, η κριτής του διαγωνισμού για την επιλογή της να προσθέσει... τάματα στον λαιμό της.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crzxa74ynghd)

«Δεν μου αρέσει καθόλου να φοράς πάνω σου τάματα που αφορούν σε ασθένειες και σε σοβαρά προβλήματα ανθρώπων, γιατί όταν έρχεσαι και μου λες "εγώ είδα αυτό το κόσμημα και το πέταξα πάνω μου χωρίς να ξέρω τι είναι, με προσβάλει"», συμπλήρωσε στη συνέχεια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και της έβαλε 1.

Όταν εκείνη τη ρώτησε τον λόγο πίσω από τη χαμηλή της βαθμολογία, ξεκίνησε ανάμεσά τους ένας έντονος διάλογος. «Δεν μου είπες τον λόγο, απλά ξεκίνησες μια εισαγωγή», είπε στο μοντέλο η Ειρήνη, με εκείνη να της απαντά: «Από πότε μιλάμε στον ενικό;».

«Από την αρχή», τόνισε τότε η διαγωνιζόμενη, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να της λέει: «Εσύ μου μιλάς στον ενικό; Η συζήτηση έχει τελειώσει, όπως έχεις καταλάβει. Έχω βαθμολογήσει».


Ειδήσεις σήμερα:

Πώς ο Γιώργος Μπόμπολας έχτισε αυτοκρατορία σε media και κατασκευές

O Έλον Μασκ χλευάζει την προηγούμενη διεύθυνση του Twitter: «Ήταν κωμική η κατάσταση»

«Βουτιά» θανάτου για Κινέζα ακροβάτισσα ενώ εκτελούσε νούμερο με τον σύζυγό της - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης