Άνγκους Κλάουντ: Κατηγορείται για «λεκτική κακοποίηση, συναισθηματική δυσφορία και σοβαρό εθισμό στα ναρκωτικά»

Άνγκους Κλάουντ: Κατηγορείται για «λεκτική κακοποίηση, συναισθηματική δυσφορία και σοβαρό εθισμό στα ναρκωτικά»

O πρώην μάνατζερ του δεν είχε να πει καλά λόγια για τον πρωταγωνιστή της επιτυχημένης σειράς

Angus_Cloud
Ο μάνατζερ ταλέντων, Ντιόμι Κορδέρο, μίλησε εναντίον του ηθοποιού Άνγκους Κλάουντ, κάνοντας σοβαρές καταγγελίες για λεκτική κακοποίηση, συναισθηματική δυσφορία και εθισμό στα ναρκωτικά.

O Κορδέρο περιέγραψε τους ισχυρισμούς του στο Twitter και δήλωσε ότι παραιτήθηκε από μάνατζερ του πρωταγωνιστή του «Euphoria» τον Φεβρουάριο του 2022, εξαιτίας της συμπεριφοράς του ηθοποιού.


Κλείσιμο
Ο Κορδέρο δήλωσε επίσης ότι επιδιώκει την είσπραξη των οφειλόμενων προμηθειών διαχείρισης από τον ηθοποιό για πάνω από έναν χρόνο, συνολικού ύψους άνω των 60.000 δολαρίων, αλλά δεν έχει λάβει ακόμη καμία πληρωμή, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες φιλικής επίλυσης του θέματος.

Ο μάνατζερ ταλέντων ισχυρίζεται ότι ο ηθοποιός ήταν εθισμένος στα συνταγογραφούμενα φάρμακα και μάλιστα έκανε εμετό πάνω του, ενώ του έκανε ΚΑΡΠΑ μετά από υπερβολική δόση. Σύμφωνα με τον Κορδέρο, γνώρισε τον ηθοποιός ενώ εργαζόταν ως βοηθός ψυχικής υγείας σε μια κλινική αποτοξίνωσης. Οι δυο τους ανέπτυξαν στενό δεσμό και ο Κορδέρο έγινε τελικά ο μάνατζερ ταλέντων του Κλάουντ τον Απρίλιο του 2021. Πριν αναλάβει, η προσωπική και επαγγελματική ζωή του Άνγκους Κλάουντ βρισκόταν σε «κατάσταση αταξίας, αλλά οι δυο τους συνεργάστηκαν για να επαναφέρουν τον ηθοποιό σε σωστή πορεία».



Παρά την αρχική πρόοδο του Κλάουντ, ο Κορδέρο υποστηρίζει ότι ο ηθοποιός είχε φίλους που συνέχισαν να κάνουν χρήση ναρκωτικών και «απειλούσαν» τη νηφαλιότητά του. Αυτή η απερίσκεπτη συμπεριφορά όπως είπε, συνέβαλε τελικά στην υποτροπή του ηθοποιού και μόλις δύο ημέρες μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας του, ξανάρχισε τη χρήση ουσιών.

Η κατάσταση μεταξύ των δύο ανδρών φέρεται να επιδεινώθηκε τους επόμενους μήνες, με τον ηθοποιός να χάνει τον έλεγχο του εθισμού του μέχρι τον Νοέμβριο του 2021. Ο Ντιόμι Κορδέρο σχυρίζεται επίσης ότι προσέλαβε έναν δημοσιογράφο και νέους ατζέντηδες υποκριτικής και μόδας για τον Κλάουντ, καθώς και ότι τον βοήθησε να αποκτήσει ασφάλεια υγείας, όμως ο εθισμός του χειροτέρεψε.

Tέλος, ο μάνατζερ πρόσθεσε: «Μοιραζόμενος την ιστορία μου, ελπίζω όχι μόνο να βρω παρηγοριά και θεραπεία, αλλά και να εμπνεύσω άλλους που μπορεί να αγωνίζονται να βρουν τη φωνή τους σε μια βιομηχανία όπου οι περισσότεροι σιωπούν. Ήθελα να γίνω μια απόδειξη της δύναμης του να μιλάς και να κατέχεις την αλήθεια σου, ακόμα και μπροστά στις αντιξοότητες».

Ειδήσεις σήμερα: 

Χάος και αιματοχυσία στο Σουδάν: 56 νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες σε με ανελέητη κόντρα για την εξουσία

Αστυνομικοί στις ΗΠΑ χτύπησαν λάθος πόρτα και σκότωσαν τον ιδιοκτήτη επειδή βγήκε με όπλο

Με εγκαύματα από βεγγαλικά 7χρονη στο νοσοκομείο της Ρόδου - Δείτε σοκαριστικά πλάνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης