Κλόε Τσέρι: Η πρωταγωνίστρια του «Euphoria» κατηγορείται πως έκλεψε μπλούζα αξίας 28 δολαρίων

Κλόε Τσέρι: Η πρωταγωνίστρια του «Euphoria» κατηγορείται πως έκλεψε μπλούζα αξίας 28 δολαρίων

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η ηθοποιός καταγράφηκε σε βίντεο να μπαίνει στο δοκιμαστήριο με μια μπλούζα και να βγαίνει χωρίς αυτή - Η προκαταρκτική ακρόαση της ηθοποιού έχει προγραμματιστεί για την 1η Μαρτίου 

kloe-tseri
Η Κλόε Τσέρι, πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς του HBO «Euphoria», κατηγορείται για κλοπή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας του Λάνκαστερ της Πενσιλβάνια, η ηθοποιός φέρεται να έκλεψε μία μπλούζα αξίας 28 δολαρίων.

Η υποτιθέμενη κλοπή συνέβη στις 27 Δεκεμβρίου 2022, στο εμπορικό κέντρο «Building Character». Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η ηθοποιός καταγράφηκε σε βίντεο να παίρνει μια μπλούζα του brand «Moda International», αξίας 28 δολαρίων.



Σύμφωνα με έγγραφα που έλαβε στην κατοχή του το «Lancaster Online», η πρώην πορνοστάρ, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Ελίζ Τζόουνς, φαίνεται στο βίντεο να μπαίνει σε ένα δοκιμαστήριο με την μπλούζα, αλλά να φεύγει χωρίς αυτήν.

Κλείσιμο
Η μπλούζα δεν έμεινε πίσω στο δοκιμαστήριο, γεγονός που οδήγησε τους υπαλλήλους του εμπορικού κέντρου να υποθέσουν ότι είχε κλαπεί. Παρόλο που η Κλόε Τσέρι πήρε κι άλλα αντικείμενα, τα οποία πλήρωσε κανονικά χρησιμοποιώντας την πιστωτική της κάρτα, δεν αγόρασε τελικά, την μπλούζα.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία και η σταρ φέρεται να παραδέχτηκε ότι όντως πήρε την μπλούζα, πριν την επιστρέψει τελικά, στον υπάλληλο. Τον Ιανουάριο, της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κλοπή σε βαθμό πλημμελήματος.


Εκπρόσωπος του μοντέλου απάντησε στις κατηγορίες λέγοντας στην «Page Six» ότι «υπήρξε σύγχυση σχετικά με την μπλούζα και ότι δεν χρεώθηκε σωστά στην πιστωτική κάρτα της πελάτισσάς της». Ανέφερε επίσης, ότι το κατάστημα προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το όνομα μιας διασημότητας προς όφελός του.

Η προκαταρκτική ακρόαση της ηθοποιού έχει προγραμματιστεί για την 1η Μαρτίου και η ίδια όπως αναφέρει η εκπρόσωπός της, η ίδια ελπίζει αυτή να είναι μια ευκαιρία να καθαρίσει το όνομά της.




Ειδήσεις σήμερα:

Πτώση Phantom F-4: «Είσαι ο ήρωάς μας» - Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του αδελφού του σμηναγού Τσιτλακίδη

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ

Βίντεο: Η καταδίωξη των Τούρκων διακινητών που μετέφεραν μετανάστες έξω από την Κω
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης