Θανάσης Βισκαδουράκης: «Μου έχουν κάνει πρόταση να πολιτευτώ»

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Μου έχουν κάνει πρόταση να πολιτευτώ»

«Μου αρέσει ο κόσμος, μου αρέσουν τα κοινά», δήλωσε ο ηθοποιός

thanasis_viskadourakis
Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τα παιδικά του χρόνια, την αλλαγή στην ζωή του μετά τη γέννηση του γιου του, καθώς και το αν έχει σκεφτεί ποτέ να ασχοληθεί με την πολιτική.

«Ο γιος μου, ο Ιερώνυμος, λέει ”το μισώ το σχολείο”. Έμενα μετεξεταστέος από την πρώτη γυμνάσιου μέχρι την τρίτη λυκείου κάθε χρόνο. Πρώτη φορά διάβασα ολόκληρο βιβλίο στη δραματική σχολή, δεν τα έπαιρνα τα γράμματα», δήλωσε ο ηθοποιός για τη σχέση του με το σχολείο ως παιδί. «Έκανα “σκασιαρχείο” από το ορφανοτροφείο, για να συναντήσω μια κοπέλα, που μου άρεσε», συμπλήρωσε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Δείτε τη συνέντευξη
video placeholder
Ενώ, η μεγαλύτερη τρέλα που έχει κάνει ποτέ παραδέχτηκε ότι ήταν όταν: «Πήγα στον Άγιο Κωνσταντίνο με το «παπί» έχοντας στη σχάρα μια ανθοδέσμη, όταν έφτασα μου είπε η κοπέλα ότι, τα έχει με άλλον».

Σχετικά με την εμπειρία του ως γονιός, ανέφερε: «Μετά τη γέννηση του γιου μου, η ζωή μού φέρεται πολύ καλά. Πιστεύω ότι είμαι κάλος μπαμπάς και σκέφτομαι ότι τελικά θα ήθελα να έχω κάνει πολλά παιδιά». «Δεν ξέρω αν έχω πετύχει σαν ηθοποιός, αλλά έχω πετύχει σαν μπαμπάς», υπογράμμισε ο ηθοποιός.

Επιπλέον, αποκάλυψε ότι του έχουν γίνει προτάσεις για να ασχοληθεί με τον πολιτικό βίο: «Μου έχουν κάνει πρόταση να πολιτευτώ. Μου αρέσει ο κόσμος, μου αρέσουν τα κοινά. Το σκέφτομαι μελλοντικά, γιατί μου αρέσει η προσφορά. Θα το έκανα με πολλή αγάπη».

Φωτογραφία: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Καϊλή: Επιμένει στην αθώωσή της - Τη Μεγάλη Πέμπτη κρίνεται αν θα αποφυλακιστεί

Καιρός: Άστατος τη Μεγάλη Εβδομάδα και την Κυριακή του Πάσχα


Κυριάκος Μητσοτάκης: Επιχείρηση «Βορράς» για συσπείρωση παραδοσιακών ψηφοφόρων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης