Dragons Den: Φινάλε για το επιχειρηματικό σόου - Ο χορός του Πολ Ευμορφίδη με τη Λιλή Περγαντά

Dragons Den: Φινάλε για το επιχειρηματικό σόου - Ο χορός του Πολ Ευμορφίδη με τη Λιλή Περγαντά

Ο φετινός κύκλος έφτασε στο τέλος του και ο  Σάκης Τανιμανίδης προέτρεψε τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή για την επόμενη σεζόν

dragons-den__2_
To Dragons' Den έριξε αυλαία για τη φετινή σεζόν, το βράδυ της Παρασκευής. Το επιχειρηματικό σόου του ΑΝΤ1 που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό, θα επιστρέψει του χρόνου, όπως ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Κάποιοι πήραν επενδύσεις και κάποιοι σημαντικά μηνύματα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι επιχειρηματίες που θα έρθουν την επόμενη σεζόν, θα είναι πιο έτοιμοι και πιο διαβασμένοι και οι Dragons θα είναι πάλι εδώ, αναζητώντας την επόμενη μεγάλη επενδυτική ευκαιρία, που θα τη βοηθήσουν να φτάσει στα ουράνια», δήλωσε ο Σάκης Τανιμανίδης, κλείνοντας έτσι τον πρώτο κύκλο του διαγωνισμού.


Την ίδια ώρα, στα παρασκήνια, ο Πολ Ευμορφίδης είχε ήδη ξεκινήσει να χορεύει με τη Λιλή Περγαντά. Στον χορό παρέσυρε στη συνέχεια, τόσο τον παρουσιαστή, όσο και τη Μαρία Χατζηστεφανή. Φυσικά, τα βίντεο με τον χορό τους έχουν ήδη γίνει viral στο διαδίκτυο.


Κλείσιμο
Κατά το τέλος του επεισοδίου, ο Σάκης Τανιμανίδης προέτρεψε τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στον επόμενο κύκλο του Dragons Den, για ακόμα περισσότερες επενδύσεις.



Ειδήσεις σήμερα:

Ελληνοτουρκικά - Ακάρ: «Μορατόριουμ» στο Αιγαίο μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου

Συρμός του Προαστιακού παρέσυρε 16χρονο στον Ταύρο - Νοσηλεύεται διασωληνωμένος

Θανάσης Αντετοκούνμπο: Παίζει με... μέσο τον αδελφό του στο ΝΒΑ, υποστηρίζουν οι Αμερικανοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης