Λανς Ρέντικ: Η οικογένεια αμφισβητεί την επίσημη αιτία θανάτου του

Λανς Ρέντικ: Η οικογένεια αμφισβητεί την επίσημη αιτία θανάτου του

«Οι πληροφορίες στο πιστοποιητικό θανάτου δεν συνάδουν καθόλου με τον τρόπο ζωής του», σχολιάζει ο δικηγόρος της οικογένειας του ηθοποιού

LANCE_REDDICK
Ο Λανς Ρέντικ, ένας από τους πιο αγαπημένους πρωταγωνιστές του «The Wire», της πιο αναγνωρισμένης σειράς των αρχών του 21ου αιώνα, άφησε την τελευταία του πνοή τον Μάρτιο, σε ηλικία 60 ετών

Για μέρες δεν είχε γίνει γνωστή η αιτία του θανάτου του, μέχρι σήμερα, Πέμπτη 6 Απριλίου. Όπως ανακοινώθηκε, ο Λανς Ρέντικ πέθανε από σοβαρή καρδιακή νόσο, σύμφωνα με έγγραφο που δημοσιεύτηκε στο TMZ.

Η είδηση του θανάτου όχι μόνο εξέπληξε τους θαυμαστές του, αλλά άφησε και πολλές αμφιβολίες στους στενούς του κύκλους. Τώρα, λίγες εβδομάδες μετά τον θάνατό του, αμφισβητούν την επίσημη αιτία, όπως αναφέρει το Deadline. Σύμφωνα με το TMZ, ο 60χρονος Λανς Ρέντικ έπασχε από καρδιακή νόσο και συγκεκριμένα από στεφανιαία ισχαιμική καρδιοπάθεια και αθηρωματική στεφανιαία νόσο.

Ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται να πείθει τους οικείους του ηθοποιού, οι οποίοι μίλησαν μέσω του δικηγόρου τους, διερωτώμενοι αν υπάρχουν άλλοι λόγοι, αφού υποστηρίζουν ότι δεν ταιριάζει ούτε με τις συνήθειες του ηθοποιού, ούτε με τη φυσική κατάσταση που παρουσίαζε.
LANCE_REDDICK_-_WIFE
Κλείσιμο

Ο δικηγόρος της οικογένειας έκανε δημόσια δήλωση

Όπως αναφέρει το Deadline, ο Τζέιμς Χόρνστιν, δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια, ο πρωταγωνιστής του «John Wick: Chapter 4» και του «Law and Order» γυμναζόταν καθημερινά στο γυμναστήριο του σπιτιού του, διατηρούσε αυστηρή δίαιτα και επικεντρωνόταν σε καρδιαγγειακές δραστηριότητες. Επιπλέον, ο δικηγόρος δηλώνει ότι ο Λανς Ρέντικ, όταν έπρεπε να ταξιδέψει για τη δουλειά του, απαιτούσε βάσει συμβολαίου να υπάρχει διαθέσιμο γυμναστήριο για να κάνει τις συνήθεις προπονήσεις του.

«Οι πληροφορίες στο πιστοποιητικό θανάτου δεν συνάδουν καθόλου με τον τρόπο ζωής του», σχολιάζει ο Τζέιμς Χόρνστιν. «Είναι ανυπόστατη και δεν συνάδει με τα γεγονότα που είναι γνωστά στην οικογένεια», συμπλήρωσε ο Χόρνστιν.

Ωστόσο, προς το παρόν είναι άγνωστο αν τα σχέδια του στενού κύκλου του ηθοποιού σκοπεύουν να προχωρήσουν πέρα από αυτή τη δημόσια καταγγελία, καθώς το Deadline επιβεβαιώνει ότι μέχρι στιγμής δεν έχει κατατεθεί κανένα έγγραφο στο δικαστήριο.
LANCE_REDDICK__2_

Τι έγραψε το πιστοποιητικό θανάτου

Το πιστοποιητικό θανάτου του Λανς Ρέντικ, που ήρθε στο φως την Πέμπτη 6 Απριλίου, κατέγραψε ότι έπασχε από αθηροσκλήρωση των στεφανιαίων αρτηριών, που είναι ο μηχανισμός που προκαλεί ισχαιμική καρδιοπάθεια. Επίσης, γνωστοποιήθηκε ότι η σωρός του διάσημου ηθοποιού επρόκειτο να αποτεφρωθεί.

Με αυτήν την αποκάλυψη δόθηκαν απαντήσεις στα ερωτήματα των φαν γύρω από τον αινιγματικό θάνατο του διάσημου ηθοποιού, μόνο για να προκύψουν ξανά από την πλευρά της οικογένειάς του αυτή τη φορά. Πάντως, το Deadline επιβεβαιώνει ότι μέχρι στιγμής, πέρα από τη δημόσια αμφισβητήση, δεν έχει γίνει κάποια κίνηση από την οικογένεια του ηθοποιού, επομένως δεν είναι γνωστό εάν θα λάβει νομική μορφή.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης