Ρένα Κουμιώτη: H φωτογραφία της με τον Ανδρέα Μπάρκουλη μια μέρα πριν τον θάνατό του
Την εικόνα ανέβασε η σύζυγος του αείμνηστου ηθοποιού
Η Ρένα Κουμιώτη κηδεύτηκε στις 4 Απριλίου και η σύζυγος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη, Μαίρη, θέλησε να τιμήσει τη σπουδαία τραγουδίστρια με μία φωτογραφία.
Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε στο προφίλ της στο Facebook μία εικόνα στην οποία οι δύο καλλιτέχνες βρίσκονται στο νοσοκομείο, μία ημέρα πριν ο ηθοποιός φύγει από τη ζωή. Εκείνη του κρατάει το χέρι κι όπως αποκάλυψε η Μαίρη Μπάρκουλη του τραγουδάει το «Σαν χελιδονάκι στο μπαλκόνι μου».
Στη λεζάντα της φωτογραφία έγραψε: «Η Ρένα Κουμιώτη κρατάει το χέρι του Ανδρέα και του τραγουδά το "Σαν χελιδονάκι στο μπαλκόνι μου"... Την επόμενη ημέρα ο Ανδρέας έφυγε από κοντά μας... αφού είπε πρώτα στον γιατρό για τη Ρένα και του τραγουδούσε το συγκεκριμένο τραγούδι... Ποτέ δεν θα σε ξεχάσω Ρένα μου» πρόσθεσε η Μαίρη Μπάρκουλη.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Η ΑΒ Βασιλόπουλος και η Wolt διευρύνουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας ταχύτερη εξυπηρέτηση, μεγαλύτερη κάλυψη και ακόμη πιο εύκολη πρόσβαση στις online αγορές supermarket.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.