Η Ελένη Χατζίδου με αφορμή τη δήλωση του Περικλή Κονδυλάτου, ότι τον έχουν απαγάγει εξωγήινοι, αναφέρθηκε ξανά στο UFO που ισχυρίζεται ότι είχε δει μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη.
Μετά την προβολή του βίντεο με τις δηλώσεις του σχεδιαστή κοσμημάτων, η παρουσιάστρια του «Breakfast@Star», πήρε τον λόγο και είπε στον τηλεοπτικό αέρα: «Και εγώ έχω δει αυτό το UFO με τον Τσαλίκη, σε καταλαβαίνω απόλυτα και δεν με νοιάζει τι θα πουν, εγώ το είδα με τα ματάκια μου».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-crom8lhrbkbl)
«Είδαμε ένα φως» Πριν από λίγο καιρό η Ελένη Χατζίδου είχε μιλήσει και πάλι για τον εξωγήινο που λέει ότι είδε μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη. Η αποκάλυψη ήρθε με αφορμή μια είδηση, ότι στις ΗΠΑ υπάρχουν πάνω από 500 αναφορές από στρατιώτες για UFO: «Εγώ σας έχω πει ότι μια φορά που ήμουν μαζί με τον Τσαλίκη στο αυτοκίνητο, είδαμε ένα περίεργο φως να είναι κάτω και να αρχίσει να ανεβαίνει, να ανεβαίνει, να ανεβαίνει... Το είδαμε όλοι στο αυτοκίνητο. Σίγουρα θα το θυμάται ο Γιώργος» διηγήθηκε χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζίδου.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.