Ηλίας Γκότσης: Τρολάρει ξανά την αποβολή του από το Survivor All Star - Δείτε βίντεο

Ηλίας Γκότσης: Τρολάρει ξανά την αποβολή του από το Survivor All Star - Δείτε βίντεο

Ανέβασε κλιπ στο TikTok, διαβάζοντας την υποτιθέμενη λίστα με τα ψώνια που ανακάλυψε η παραγωγή ότι είχε δώσει σε ντόπιο του Αγίου Δομίνικου

gkotsis_tiktok74
Ο Ηλίας Γκότσης αποβλήθηκε από το Survivor All Star, επειδή παραβίασε έναν από τους βασικούς κανόνες και ήρθε σε επαφή με έναν ντόπιο για να προμηθευτεί φαγητό, δίνοντάς του μία λίστα με ψώνια.

Με χιουμοριστική διάθεση, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, ανέβασε ένα βίντεο στα social media διαβάζοντας την υποτιθέμενη λίστα.

Μέσα από το προφίλ του στο TikTok, ο Ηλίας Γκότσης έκανε χρήση ενός ήδη υπάρχοντα ήχου της πλατφόρμας, με τη φωνή ενός άνδρα να περιγράφει φαγητά.

Αφού χρησιμοποίησε για φόντο του κλιπ, φωτογραφία που παραπέμπει στην παραλία του Αγίου Δομίνικου και έχοντας στα χέρια του τη «λίστα», συγχρόνισε τα χείλη του στη φωνή που έλεγε, μεταξύ άλλων: «Αρνί σούβλας, γουρουνόπουλο σούβλας, κοντοσούβλι, κοκορέτσι...».

Δείτε το βίντεο




Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ηλίας Γκότσης «τρολάει» την αποβολή του από το Survivor All Star. Πριν επιστρέψει στην Ελλάδα, είχε ανεβάσει ένα ακόμη χιουμοριστικό βίντεο σχετικά με το ίδιο θέμα. Σε ένα από τα Instagram stories που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, ο Ηλίας Γκότσης επέλεξε να διακωμωδήσει τον λόγο για τον οποίο αποβλήθηκε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Πλησίασε λοιπόν έναν ντόπιο, υπάλληλο του αεροδρομίου και αφού του δείχνει την υποτιθέμενη λίστα με τα ψώνια, προσπαθεί να συνεννοηθεί με σκόρπιες λέξεις στα αγγλικά. «Όλη η αλήθεια» γράφει με χιουμοριστική διάθεση.
Οι πρώτες αναρτήσεις του Ηλία Γκότση μετά την αποβολή του από το Survivor

Τι αποκάλυψε για το χαρτάκι που βρήκε η παραγωγή
Πρόσφατα, ανάρτησε μια σειρά από stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και απάντησε στις ερωτήσεις που του έκαναν οι διαδικτυακοί του φίλοι.

Δείτε το βίντεο
Ο Ηλίας Γκότσης αποκαλύπτει τι συνέβη με το «χαρτάκι» που προκάλεσε την αποβολή του

«Ξεκινάμε καλά. Η αλήθεια είναι ότι όντως υπήρξε χαρτάκι, το οποίο δεν ζητούσε φαγητό, ζητούσε τσιγάρα, καφέ και ζάχαρη», είπε χαρακτηριστικά.

«Εγώ ήξερα ποιος το είχε γράψει και γι' αυτό όταν ρωτήθηκα, κοίταξα απέναντί μου, γιατί ήμασταν στον χώρο του συμβουλίου που ήταν μπροστά 60 άτομα. Κοίταξα στα μάτια αυτόν που το είχε γράψει, εκείνος κατέβασε το βλέμμα του, όταν με κατηγορούσαν ότι το είχα γράψει εγώ. Οπότε, είπα ότι δεν γνωρίζω τίποτα κι αυτό ήταν η αφορμή που μου ζήτησαν να φύγω από το συμβούλιο» συμπλήρωσε.

Ειδήσεις σήμερα:

Πολλοί «σοβαρά τραυματίες» από εκτροχιασμό τρένου στην Ολλανδία

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο 15χρονος - Είχε υποστεί ξανά bullying στο Αρσάκειο

Survivor All Star: Χαμός στο συμβούλιο με τους δυο νέους υποψήφιους προς αποχώρηση - Δείτε βίντεο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης