Γκουίνεθ Πάλτροου: Viral στο Instagram ο δικηγόρος της, Τζέιμς Ίγκαν

Γκουίνεθ Πάλτροου: Viral στο Instagram ο δικηγόρος της, Τζέιμς Ίγκαν

Εκατοντάδες χρήστες σχολίασαν τον δικηγόρο, τονίζοντας πόσο «χαριτωμένος» είναι

gkouineth-paltroou__2_
Η νίκη της Γκουίνεθ Πάλτροου στη δίκη για το ατύχημα στο σκι το 2016 έχει τραβήξει την προσοχή, όχι μόνο των νομικών, αλλά και του... Instagram.

Συγκεκριμένα, ο Τζέιμς Ίγκαν, ένας από τους δικηγόρους υπεράσπισης της ηθοποιού, έχει καταφέρει να «κατακτήσει» μεγάλο μέρος του γυναικείου πληθυσμού που παρακολούθησε στη δίκη.

Φαίνεται πως εκτός από τις επαγγελματικές ικανότητες στην αίθουσα του δικαστηρίου, που βοήθησαν τη σταρ να κερδίσει τη δίκη, η εμφάνισή του έπαιξε επίσης τον ρόλο της.

Κλείσιμο


Στο Instagram, εκατοντάδες χρήστες σχολίασαν τον δικηγόρο, τονίζοντας πως «είναι χαριτωμένος», ενώ άλλοι τον χαρακτήρισαν «μπαμπά του Νόμου». Κάποιες γυναίκες έγραψαν μάλιστα: «Μπορεί αυτό το σχόλιο να χρησιμοποιηθεί εναντίον μου στο δικαστήριο;» ή «Θα τον άφηνα να κάνει σκι κατευθείαν στην πλάτη μου».

γκουινευ
γκουινεθ
Καταγραφη

Ο 37χρονος δικηγόρος, με έδρα το Σολτ Λέικ Σίτι, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Γιούτα και ξεχώρισε μάλιστα, για τους βαθμούς του στα αγγλικά και τις πολιτικές επιστήμες.

Στη συνέχεια φοίτησε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Brigham Young, από την οποία αποφοίτησε το 2014. Πλέον, είναι τώρα ένα υψηλόβαθμο στέλεχος στην εταιρεία Epperson & Owens, όπου εργάζεται για περισσότερα από επτά χρόνια.

Gwyneth Paltrow’s Lawyers Urge Jury to Award Skier Nothing and Side with Actress


Εκτός από την καριέρα του στη νομική, ο Ίγκαν φαίνεται να είναι και ταλαντούχος μουσικός. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram περιγράφει τον εαυτό του ως «τραγουδιστή-τραγουδοποιό», ενώ έχει κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ.

Όσο για την προσωπική του ζωή, είναι παντρεμένος με μια μουσικό και έγινε για πρώτη φορά πατέρας στις αρχές του περασμένου έτους.




Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας - Τρεις οι τραυματίες

Μήνυμα της WSJ στην Μόσχα: Αφήστε ελεύθερο τον ανταποκριτή μας, Ίβαν Γκερσκόβιτς

Έλενα Γκρέκου: «Για να αποδείξω πως έχω φωνή, έφαγα πολλά χρόνια στη δουλειά»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης