Γκουίνεθ Πάλτροου: Τι είπε στον αντίδικό της μετά τη νίκη στην πολύκροτη υπόθεση

Γκουίνεθ Πάλτροου: Τι είπε στον αντίδικό της μετά τη νίκη στην πολύκροτη υπόθεση

Ο συνταξιούχος οπτικός αποκάλυψε τον σύντομο διάλογο που είχε με την ηθοποιό μετά την δικαστική τους διαμάχη για το ατύχημα στο σκι

paltroou
Ο συνταξιούχος οπτικός Τέρι Σάντερσον δήλωσε «πολύ απογοητευμένος» μετά την ήττα του στη δικαστική διαμάχη εναντίον της Γκουίνεθ Πάλτροου, ωστόσο, φαίνεται ότι η κόντρα μεταξύ τους φαίνεται πως έληξε σε καλό κλίμα.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός δικάζονταν με την κατηγορία της αμέλειας και της εγκατάλειψης αναφορικά με ατύχημα που φέρεται να προκάλεσε στον συνταξιούχο γιατρό Τέρι Σάντερσον ενώ έκανε σκι το 2016 στη Γιούτα, ένα από τα πιο πολυτελή χιονοδρομικά κέντρα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Την Πέμπτη (31/3), το δικαστήριο της Γιούτα αποφάνθηκε υπέρ της Πάλτροου, θεωρώντας πως η ηθοποιός δεν φέρει ευθύνη για το ατύχημα.

What did Gwyneth Paltrow whisper to plaintiff as she left court?


Σύμφωνα με το CNN, μετά την ανακοίνωση της απόφασης, η ηθοποιός εθεάθη να αγγίζει στην πλάτη τον Σάντερσον, ψιθυρίζοντάς του κάτι, καθώς έβγαινε από την αίθουσα του δικαστηρίου.

Μάλιστα, λίγο αργότερα, ο Σάντερσον αποκάλυψε στους δημοσιογράφους που περίμεναν έξω από το δικαστήριο τι του είπε η Πάλτροου. «Τα ακριβή της λόγια ήταν "Εύχομαι να είστε καλά"» είπε ο Σάντερσον, προσθέτοντας πως του φάνηκε πολύ ευγενικό εκ μέρους της, με τον ίδιο να της απαντά «Ευχαριστώ, αγαπητή μου».

Ο Σάντερσον δήλωσε απογοητευμένος από την ετυμηγορία, ενώ τόνισε ότι «όταν κάποιος είναι διάσημος, αποκτά κάποια υποτιθέμενη αξιοπιστία».

Η Πάλτροου δεν έκανε κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους κατά την έξοδό της από το δικαστήριο, ωστόσο αναφέρθηκε στο γεγονός μέσω των δικηγόρων της: «Αισθάνθηκα ότι το να συναινέσω σε μια ψευδή αξίωση έθετε σε κίνδυνο την ακεραιότητά μου. Είμαι ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα και εκτιμώ όλη τη σκληρή δουλειά του δικαστή Χόλμπεργκ και της επιτροπής. Τους ευχαριστώ για τη στοχαστικότητά τους στο χειρισμό αυτής της υπόθεσης».

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή ανηλίκων σε εμπορικό κέντρο στον Άγιο Δημήτριο - Τρεις τραυματίες

Καβάλα: Τα ισόβια στον δράστη δεν σβήνουν τον πόνο, λέει η μητέρα της φαρμακοποιού

Χαλκιδική - Ο «Έλληνας Ντέιβιντ Κόπερφιλντ»: Ποιος είναι ο... ξανθός μάγος που συνελήφθη για τον βιασμό 16χρονης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης