Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν περιμένω συγγνώμη από κανέναν»

Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν περιμένω συγγνώμη από κανέναν»

Τι είπε η παρουσιάστρια για την Ελεονώρα Μελέτη αλλά και την επιστροφή της στην τηλεόραση

Maleskou
Η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε σε ένα event μόδας και εκεί τη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend που παρουσιάζει η Ελένη Τσολάκη. Η παρουσιάστρια τόσο στην πρόσφατη αναφορά που έκανε για εκείνη η Ελεονώρα Μελέτη, σχετικά με τον πόλεμο που δέχθηκε από τα media, όσο και στην τηλεοπτική της επιστροφή.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου εξομολογήθηκε πως «η Ελεονώρα Μελέτη είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πάρα πολύ σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Διαπιστώνω ότι σε πολλές από τις τοποθετήσεις της, αναφερόμενη σε εμένα, είναι σαν να με ξέρει. Με ερμηνεύει με πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Δεν θα μιλήσω για bullying, δεν θα πάρω θέση για όλα αυτά, θα πω όμως ότι σίγουρα οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν μοιραστεί κοινές εμπειρίες και έχουν περάσει από ένα άλλο στάδιο κοινό σε άλλες φάσεις της ζωής τους μπορούν και καταλαβαίνονται».

«Δεν περιμένω συγγνώμη από κανέναν, δεν αναμένω και δεν προσδοκώ κάτι. Εγώ κοιτάζω να είμαι σωστή και να μην χρειάζεται να ζητήσω εγώ συγγνώμη από ανθρώπους. Οπότε αυτό για μένα είναι το πιο σημαντικό».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crlalaoqeca9)

«Ασφαλώς και θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση και ασφαλώς είναι κάτι που αγαπώ. Μιλάμε για ένα αντικείμενο το οποίο κάνω με πολλή αγάπη. Χρονικά όμως να πω πότε μπορεί να τοποθετηθεί αυτό το κομμάτι της επιστροφής, σίγουρα δεν είμαι σε θέση τώρα ούτε να σκεφτώ ούτε να το προγραμματίσω. Θα πω όμως ότι σίγουρα αυτό το οποίο με το καλό θα επιλέξω να κάνω θα με γεμίζει πάρα πολλά. Πλέον όμως, επειδή δεν έχω συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό μου, είμαι πολύ πιο ανοιχτή στο να ακούσω και το ένστικτό μου περισσότερο το οποίο, τώρα που το σκέφτομαι, το είχα λίγο κοιμίσει παλαιότερα και κυρίως να εμπιστευθώ ανθρώπους που βλέπουν πράγματα. Ένας ωραίος συνδυασμός θα γίνει και όταν θα έρθει η ώρα θα είμαι εκεί σε ετοιμότητα και με αντανακλαστικά», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Ειδήσεις σήμερα:

H Σούζαν Μπόιλ αποκάλυψε τους λόγους που παρά την τεράστια περιουσία της, μένει ακόμα στο πατρικό της


ChatGPT: Το μήλο, η βαρύτητα και ο Νόμος δράση-αντίδραση


Ζεράρ Πικέ: «Όταν ήμουν 22, έβγαινα περισσότερο κι από τον ήλιο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης