Ιωάννα Μαλέσκου: Παντρεύτηκε η παρουσιάστρια

Ιωάννα Μαλέσκου: Παντρεύτηκε η παρουσιάστρια

Με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Ραφήνας, υπό άκρα μυστικότητα

maleskoy_arthro
Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς παντρεύτηκαν, υπό άκρα μυστικότητα. Ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού τελέστηκε σήμερα, Πέμπτη 30 Mαρτίου, στις 12:00 στο Δημαρχείο Ραφήνας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η παρουσιάστρια ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη, ενώ πολύ σύντομα θα γίνει μητέρα.

Σε χθεσινή έξοδό της, η Ιωάννα Μαλέσκου είχε πει στις κάμερες: «Ο γάμος θα γίνει πολύ άμεσα, μιας και μετράμε πλέον μέρες. Διαδικαστικό είναι όλο. Πιο πολύ για το μωράκι και μετά βλέπουμε. Δεν έχουμε καταλήξει στο όνομα της κόρης μου, να τη δούμε κιόλας»
maleskoudanias__1_
Σε παλαιότερες δηλώσεις της η παρουσιάστρια είχε αναφερθεί στον γάμο της, στο όνομα του μωρού που έρχεται αλλά και στην τηλεοπτική της επιστροφή.

«Μετράω αντίστροφα για τον ερχομό του μωρού μου. Έχω μπει στην τελική ευθεία. Δεν κρύβω ότι θα παντρευτώ, απλά είμαι διακριτική σε ό,τι αφορά την προσωπική και οικογενειακή ζωή μου. Επειδή βρίσκομαι και σε μια ιδιάζουσα κατάσταση δεν είναι κάτι που θέλω να επικοινωνήσω. Ο γάμος μου θα δρομολογηθεί άμεσα και θα γίνει για εμάς, σε στενό οικογενειακό κύκλο. Θα είναι πολιτικός γάμος. Η εγκυμοσύνη μου κυλάει καλά, προσπαθώ να είμαι όσο πιο ήρεμη μπορώ» αποκάλυψε η Ιωάννα Μαλέσκου.


Όσον αφορά στο όνομα που θα πάρει η κόρη της, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Υπάρχει ένα όνομα που έχει συναισθηματική αξία για εμάς, αλλά περιμένουμε να τη δούμε πρώτα».

«Δεν θα ήθελα να μοιραστώ το πώς έγινε η πρόταση γάμου. Στη ζωή μου δεν ονειρευόμουν προτάσεις αλλά μια ωραία οικογένεια και έναν άνθρωπο στο πλευρό μου να με στηρίζει» 
αποκάλυψε η Ιωάννα Μαλέσκου για την πρόταση γάμου.
Κλείσιμο
maleskou_gamos

«Έχω βρει τον άνθρωπό µου, τα επαγγελµατικά µπορούν να περιµένουν»
Η γνωστή παρουσιάστρια τον περασμένο Ιανουάριο, μίλησε για την ομορφότερη περίοδο της ζωής της, την οποία διανύει τους τελευταίους μήνες, καθώς πρόκειται να γεννήσει σε λίγες ημέρες το πρώτο της παιδί. Σε συνέντευξή που είχε δώσει στο περιοδικό Secret, τόνισε πως περιμένει με ανυπομονησία το μωρό της, ενώ έχει πάντα στο πλευρό της τον σύντροφο της ζωής της, Κωνσταντίνο Δανιά.

«Αυτό που θέλω να πω είναι µια µεγάλη αλήθεια. Ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές, από τα βάθη της καρδιάς µου, όλο τον κόσµο που επικοινωνεί µαζί µου! Συγκινούµαι πραγµατικά και που το λέω. Είµαι ευτυχισµένη και ευγνώµων που µέσα µου µεγαλώνει ένα µικρό θαύµα» δήλωσε η Ιωάννα Μαλέσκου. Όσον αφορά τον σύντροφό της: «Έχω βρει τον άνθρωπό µου. Αυτό είναι το παν. Θέλαµε πολύ να κάνουµε οικογένεια και ήρθε. Κι όταν ήρθε, επέλεξα να αφοσιωθώ εκεί, για να πάνε όλα καλά. Τα επαγγελµατικά µπορούν να περιµένουν. Η ζωή όχι. Εύχοµαι υγεία, γαλήνη και φως σε όλο τον κόσµο».

Ο Κωνσταντίνος Δανιάς είναι εκπαιδευτής σκύλων και έχει ιδρύσει τη δική του εταιρεία. Οι δυο τους µοιράζονται την ίδια αγάπη για τα ζώα, τη φύση, τη γυµναστική και την υγιεινή διατροφή.

Ειδήσεις σήμερα:

Αν είχε πρόβλημα η καρδιά της Τζωρτζίνας δεν θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει ανάνηψη, κατέθεσε ο αναισθησιολόγος

Ξεκίνησαν οι πληρωμές για το επίδομα προσωπικής διαφοράς - Ποιοι πάνε ταμείο, τα ποσά

Καλοκαίρι με 27 βαθμούς το Σαββατοκύριακο, κακοκαιρία από Δευτέρα προβλέπει ο Μαρουσάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης