Ζεράρ Πικέ: Μίλησε για την περιβόητη φωτογραφία με τον Ιμπραΐμοβιτς 13 χρόνια μετά

Ζεράρ Πικέ: Μίλησε για την περιβόητη φωτογραφία με τον Ιμπραΐμοβιτς 13 χρόνια μετά

Ο Ζεράρ Πικέ μίλησε 13 χρόνια μετά για τη διάσημη φωτογραφία του με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο parking των εγκαταστάσεων της Μπαρτσελόνα

s2-podosfairo
Έχουν περάσει 13 ολόκληρα χρόνια από τότε που ο Ζεράρ Πικέ και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πρωταγωνίστησαν σε μια φωτογραφία που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και συζητήσεις, καθώς εμφανίζονταν πολύ κοντά ο ένας στον άλλο, για πολλούς σε μια κάπως αμήχανη στάση, σαν να ήταν έτοιμοι να φιληθούν.

Ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα ξεκαθάρισε τι συνέβη εκείνη την ημέρα στο πάρκινγκ του συλλόγου, όταν και οι δύο αγωνίζονταν για τους Καταλανούς. Ο Πικέ ρωτήθηκε για εκείνη την περίφημη φωτογραφία κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με τον Ibai Llanos, όπου μιλούν κυρίως για τα όσα συνέβησαν στο Kings League, και δεν δίστασε να πει την αλήθεια του, ξεκαθαρίζοντας ότι η φωτογραφία βγήκε... εκτός πλαισίου.

«Σε εκείνη τη φωτογραφία βρισκόμαστε στο πάρκινγκ του συλλόγου. Εκεί είναι το αυτοκίνητό μου και τα ΜΜΕ. Θα μπορούσα να φιληθώ με τον Ζλάταν, αλλά όχι στο πάρκινγκ του συλλόγου. Η φωτογραφία είναι εντελώς εκτός... πλαισίου. Το καλύτερο από όλα, ήταν η αντίδραση του Ζλάταν», ανέφερε ο άλλοτε άσος των «Μπλαουγκράνα».

Όσο για την αντίδραση του Ίμπρα, όπως είχε γίνει γνωστό τότε, ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον Σουηδό επιθετικό κι αυτός απάντησε: «Όχι, όχι, εσύ και η αδελφή σου ελάτε σπίτι τώρα και θα αποδείξω ότι δεν είμαι γκέι».

Κλείσιμο
Ο Πικέ είχε κάνει μια αναφορά και στο παρελθόν για το τί συνέβη εκείνη την ημέρα. Είχε πει στο περιοδικό «FourFourTwo» ότι επρόκειτο για παρεξήγηση και ότι είχε πλησιάσει τον Ζλάταν μόνο για να τον συγχαρεί μετά την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης