Συμπλοκή ανηλίκων σε εμπορικό κέντρο στον Άγιο Δημήτριο - Τρεις τραυματίες
Το επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν τις 21:00, μπροστά στα έκπληκτα μάτια πολύ κόσμου - Συνεπλάκησαν δύο ομάδες περίπου 20 ατόμων - Στο σημείο βρέθηκε σφυρί
Σοβαρό περιστατικό βίας με τραυματίες σημειώθηκε την Παρασκευή στο Metro Mall στον Άγιο Δημήτριο.
Λίγο πριν από τις 9 το βράδυ, δύο ομάδες περίπου 20 ατόμων, ανήλικων στην πλειοψηφία τους, συνεπλάκησαν έξω από το εμπορικό κέντρο που βρίσκεται επί της Βουλιαγμένης.
Το εμπορικό κέντρο την ώρα εκείνη ήταν γεμάτο με κόσμο, που έγινε μάρτυρας της άγριας συμπλοκής.
Από την συμπλοκή τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις ανήλικοι. Ένας 17χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», ενώ οι άλλοι δυο, ένας 16χρονος και ένας 14χρονος, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».
Κλείσιμο
Επί τόπου έσπευσαν ασθενοφόρα για την παροχή των πρώτων βοηθειών στους τραυματίες, αλλά και αρκετοί γονείς.
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ παράλληλα παίρνει καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες. Εξετάζεται αν η επίθεση έχει οπαδικά κίνητρα.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.