Τομ Μπρέιντι - Ρις Γουίδερσπουν: Χώρισαν με τους συζύγους τους και τα... βρήκαν μεταξύ τους;

Τομ Μπρέιντι - Ρις Γουίδερσπουν: Χώρισαν με τους συζύγους τους και τα... βρήκαν μεταξύ τους;

Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για νέο ειδύλλιο στο Χόλιγουντ, ανάμεσα στους πρώην της Ζιζέλ και Τζιμ Τοτ

brady-reese-witherspoon_mak
Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του από τη Ζιζέλ, δημοσιεύματα θέλουν τον Τομ Μπρέιντι να βγαίνει ραντεβού με την επίσης φρεσκοχωρισμένη, Ρις Γουίδερσπουν.

Άρθρο της Marca, κάνει λόγο για νέο ερωτικό ειδύλλιο ανάμεσα στον σταρ του NFL και τη Χολιγουντιανή ηθοποιό, μόλις λίγες μέρες αφού η δεύτερη ανακοίνωσε το διαζύγιό της με τον Τζιμ Τοτ.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο λογαριασμός στα social media με όνομα DeuxMoi, που ασχολείται με τα gossip νέα των σελέμπριτι, ανέφερε ότι ο Μπρέιντι και Γουίδερσπουν βγαίνουν ήδη τα πρώτα τους ραντεβού.

«A-list ηθοποιός που μόλις ανακοίνωσε το διαζύγιό της βγαίνει πρόσφατα με A-list αθλητή του NFL που είναι επίσης πρόσφατα χωρισμένος» αναφέρεται στο συγκεκριμένο προφίλ και πολύ σύντομα τα ονόματα των Μπρέιντι και Γουίδερσπουν άρχισαν να φιγουράρουν στα ξένα ΜΜΕ το ένα δίπλα στο άλλο.

Παρόλα αυτά, καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει διαψεύσει ή επιβεβαιώσει τις φήμες.

Δείτε την ανάρτηση από το προφίλ
mpreinti_gouiderspoun48
Η ανακοίνωση της Ρις Γουίδερσπουν για το διαζύγιό της
Ρις Γουίδερσπουν και Τζιμ Τοτ παντρεύτηκαν τον Μάρτιο του 2011, αλλά η ηθοποιός μοιράστηκε μια κοινή δήλωση στην οποία ανέφερε ότι προχωρούν μπροστά με «βαθιά αγάπη, καλοσύνη και αμοιβαίο σεβασμό για όλα όσα έχουμε δημιουργήσει μαζί».

Στη δήλωση τονίζεται επίσης ότι η μεγαλύτερη προτεραιότητά τους είναι ο 10χρονος γιος τους, Τενεσί Τζέιμς, καθώς και ολόκληρη η οικογένειά τους, καθώς μπαίνουν σε αυτό το επόμενο κεφάλαιο της ζωής τους. Η Γουίδερσπουν και ο Τοτ έχουν επίσης δεσμευτεί να παραμείνουν φίλοι και να κάνουν το διαζύγιο όσο το δυνατόν πιο ομαλό για όλους.



Η ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του πρώην ζευγαριού, γράφει:

«Έχουμε κάποια προσωπικά νέα να μοιραστούμε... Με πολλή προσοχή και σκέψη πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Έχουμε απολαύσει τόσα υπέροχα χρόνια μαζί και προχωράμε μπροστά με βαθιά αγάπη, καλοσύνη και αμοιβαίο σεβασμό για όλα όσα έχουμε δημιουργήσει μαζί. Η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας είναι ο γιος μας και ολόκληρη η οικογένειά μας καθώς εισερχόμαστε σε αυτό το επόμενο κεφάλαιο. Αυτά τα θέματα δεν είναι ποτέ εύκολα και είναι εξαιρετικά προσωπικά. Εκτιμούμε πραγματικά τον σεβασμό όλων για την ιδιωτικότητα της οικογένειάς μας αυτή τη στιγμή».

Η Γουίδερσπουν και ο Τοτ αρραβωνιάστηκαν τον Δεκέμβριο του 2010 και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου λίγους μήνες αργότερα, σε μια χαλαρή τελετή σε ράντσο της Καλιφόρνια. Το ζευγάρι έχει ένα παιδί, ενώ η ηθοποιός έχει άλλα δύο παιδιά, από τον προηγούμενο γάμο της με τον Ράιαν Φίλιπ.

Ο χωρισμός Μπρέιντι και Ζιζέλ
Στα τέλη του 2022, Τομ Μπρέιντι και Ζιζέλ Μπούντζεν επιβεβαίωσαν τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν δώσει οριστικό τέλος στον 13χρονο γάμο τους.  
Ενώ μεγάλο μέρος της ευθύνης έχει αποδοθεί στην απόφαση του Τομ να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, οι κακές γλώσσες λένε ότι η ένταση ξεκίνησε πέρυσι, μετά τη σειρά του Apple TV, «Man in the Arena».


Tom_Gigele2
Μια δυνατή ιστορία αγάπης που κράτησε 13 χρόνια ήταν αυτή ανάμεσα στη Ζιζέλ και τον Τομ Μπρέιντι
Κλείσιμο

Το μοντέλο ένιωθε ότι δεν της δόθηκε αρκετή αναγνώριση για την πολύ επιτυχημένη καριέρα του συζύγου της. «Η ερωτική τους ιστορία ήταν σημαντική, αλλά έπαιξε καθοριστική σημασία σε μεγάλο μέρος των επιτυχιών του. Ακούσαμε ότι ήταν αναστατωμένη με το πώς ορισμένα από τα αποσπάσματα την έκαναν να φαίνεται ότι παραπονιέται ή ότι είναι αρνητική για το ποδόσφαιρο και αυτό προκάλεσε προστριβές ανάμεσά τους» εξήγησε πηγή από το περιβάλλον της Ζιζέλ.

Gisele_montleo
H Ζιζέλ έβαλε την καριέρα της στο μόντελινγκ σε δεύτερη μοίρα για να αφοσιωθεί στην οικογένεια και τον σύζυγό της


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Η ανάπτυξη χρειάζεται ασφάλεια - Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να πληρώσουν τον φράχτη οι φορολογούμενοι

Χαμηλότοκα στεγαστικά δάνεια για 10.000 νέους: Από τη Δευτέρα οι αιτήσεις – Προϋποθέσεις και δικαιολογητικά

Εύα Καϊλή: Δεν νιώθω θύμα αλλά τρόπαιο, σκέφτηκα να αυτοκτονήσω
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης