Οι Κόκκινοι κατάφεραν να κερδίσουν μία ακόμα ασυλία απόψε στο Survivor All Star. Τον τελευταίο πόντο της νίκης έφερε στην ομάδα του ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος αγωνίστηκε εναντίον του Νίκου Μπάρτζη.
Το αγώνισμα έληξε με 10-8, με τους παίκτες των Κόκκινων να στέλνουν κι άλλους Μπλε στον τάκο, παρά την προσπάθειά των δεύτερων να «σώσουν» την ομάδα τους.
Η μπλε ομάδα θα προχωρήσει απόψε σε ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού, για να βγάλει και 4ο παίκτη υποψήφιο προς αποχώρηση. Μέχρι στιγμής στον τάκο βρίσκονται η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Νικόλας Αγόρου.
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.