Δημήτρης Μπάσης: Ερμηνεύει την επιτυχία του «Ψίθυροι καρδιάς» στο «Σπίτι με το MEGA» - Δείτε βίντεο

Δημήτρης Μπάσης: Ερμηνεύει την επιτυχία του «Ψίθυροι καρδιάς» στο «Σπίτι με το MEGA» - Δείτε βίντεο

Το τραγούδι που σφράγισε το σάουντρακ της ομώνυμης και θρυλικής σειράς του MEGA το 1997, θα ακουστεί απόψε στις 21:00 προκαλώντας όπως πάντα, τον ίδιο ενθουσιασμό

mpasis_spititmetomega
Ήταν βράδυ Δευτέρας της 10ης Οκτωβρίου του 1997, όταν μεταδόθηκε στο MEGA το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Ψίθυροι καρδιάς», που έμελλε να αφήσει εποχή στην ελληνική τηλεόραση. Κεντρικά πρόσωπα, η Ερατώ και ο Αντώνης, δύο άνθρωποι από εντελώς διαφορετικούς κόσμους, που ερωτεύονται παράφορα κόντρα σε όλες τις προκαταλήψεις.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, η Αννα -Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Απόστολος Γκλέτσος, έμειναν στην ιστορία ως ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια. Σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη, η δραματική σειρά των 33 επεισοδίων κρατά ως σήμερα το εντυπωσιακό ρεκόρ τηλεθέασης: το επεισόδιο που προβλήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου του 1998, σημείωσε ποσοστό 76,7%, με την κάλυψη να ξεπερνά τους 3.500.000 τηλεθεατές.


Όλα αυτά λοιπόν, χρειάζονταν το κατάλληλο σάουντρακ, ένα εμβληματικό τραγούδι για να ντύσει το δημοφιλές σίριαλ. Το ομώνυμο κομμάτι, «Ψίθυροι καρδιάς», σε μουσική του σπουδαίου Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους της ταλαντούχας Ελένης Γιαννατσούλια, δεν θα μπορούσε να βρει ιδανικότερο ερμηνευτή, από τον Δημήτρη Μπάση.

Ο τραγουδιστής που έρχεται απόψε στις 21:00 ως κεντρικός καλεσμένος στην εκπομπή «Σπίτι με το MEGA», είναι σίγουρο πως θα μας ξεσηκώσει για ακόμα μία φορά με αυτό το κομμάτι, που δεν πρόκειται να κουραστούμε να το ακούμε, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Είκοσι έξι ολόκληρα χρόνια λοιπόν από τη στιγμή που μας συστήθηκαν, οι «Ψίθυροι καρδιάς» εξακολουθούν να αντηχούν με τη μοναδική φωνή του Δημήτρη Μπάση και θα τους απολαύσουμε απόψε στις 21:00 στο «Σπίτι με το MEGA»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΗΣ "ΨΙΘΥΡΟΙ ΚΑΡΔΙΑΣ"


Rafale, F-16 Viper και Apache πέταξαν πάνω από την Ακρόπολη στην στρατιωτική παρέλαση - Εντυπωσιακά βίντεο

Συγκινητική η παρέλαση των δύο μαθητών στη Γαύδο για την 25η Μαρτίου

Η ΑΚΤΩΡ στα χέρια της Thrinvest των Μπάκου - Καϋμενάκη - Εξάρχου

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης