Κότσιρας για Μπάση: «Ξεκινήσαμε μαζί, από τότε μας συνδέει μια βαθιά φιλία»

Κότσιρας για Μπάση: «Ξεκινήσαμε μαζί, από τότε μας συνδέει μια βαθιά φιλία»

Οι δύο τραγουδιστές θα ανέβουν στη σκηνή του «Σπίτι με το MEGA» με αφορμή το αφιέρωμα της εκπομπής στον Δημήτρη Μπάση - Δείτε βίντεο από τα γυρίσματα 

kotsiras_mpasis
Το Σάββατο 25 Μαρτίου, η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται στο «Σπίτι με το MEGA» τον Δημήτρη Μπάση, έναν ξεχωριστό ερμηνευτή με φωνή-αποτύπωμα και πλούσια δισκογραφία τραγουδιών που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία.

Η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε στα γυρίσματα της αγαπημένης μουσικής εκπομπής του MEGA και απέσπασε δηλώσεις από τους καλεσμένους.

«Μεγάλη χαρά και τιμή που η Ρούλα και το “Σπίτι με το MEGA” μού κάνουν αφιέρωμα. Κάναμε μια πάρα πολύ ωραία εκπομπή και ο κόσμος που θα το δει θα περάσει καλά», δήλωσε ο Δημήτρης Μπάσης.

«Με τον Δημήτρη Μπάση ξεκινήσαμε μαζί, έχουμε κοινή πορεία και από τότε μας συνδέει μια βαθιά φιλία», ανέφερε ο Γιάννης Κότσιρας.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cregy9fq2gp5)

«Ο Δημήτρης Μπάσης είναι ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης και τον θαυμάζουμε, είναι τιμή μας που είμαστε εδώ», σημείωσε ο Ματθαίος Τσαχουρίδης.

Ο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης σχολίασε: «θα τον βάλουμε να πει ένα ποντιακό τραγούδι και θα πούμε και εμείς τα λαϊκά του».

Η Καλλιόπη Πούσκα χαρακτήρισε τον Δημήτρη Μπάση, «τεράστιο καλλιτέχνη», ενώ είπε πως, «έχω την τύχη και την τιμή να είμαι μαζί του στο σχήμα».

Ο ηθοποιός Γιώργος Ηλιόπουλος δήλωσε… φαν του Δημήτρη Μπάση.

Η Ελένη Καπλάνη, η συγγραφέας του μυθιστορήματος «Μαύρο Ρόδο», στο οποίο βασίζεται η ομώνυμη επιτυχημένη σειρά του MEGA, ανέφερε πως, «ήταν ένα όμορφο κάλεσμα, γνωρίζω και την Ρούλα την εκτιμώ, περνάω πολύ όμορφα», ενώ ο δημοσιογράφος Κώστας Στεφανής χαρακτήρισε τον Δημήτρη Μπάση, «σύνολο μοναδικών πράγματων».

Ο Κώστας Λογοθετίδης και ο Νίκος Καλλίνης από το θρυλικό συγκρότημα Εκείνος & Εκείνος είπαν ότι ο Δημήτρης Μπάσης δεν έχει παρωπίδες στη μουσική και ότι είναι ένας ολοκληρωμένος καλλιτέχνης.

Σπίτι με το MEGA: Σάββατο 25 Μαρτίου στις 21:00 στο MEGA


Ειδήσεις σήμερα:

«Βλέπουν» εμπρησμό στο εστιατόριο της Νέας Σμύρνης - Βίντεο ντοκουμέντο από τη φωτιά

Άφαντη η 26χρονη μητέρα και η κόρη της που εξαφανίστηκαν από τη Χαλκιδική - Μήνυση για αρπαγή ανηλίκου κατέθεσε ο πατέρας


Survivor All Star: Η Νικολέτα αποχώρησε, οι Τάκης και Ηλίας αποκλείστηκαν - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης