Στα πλαίσια fashion show που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Μαρτίου, πολλές Ελληνίδες σελέμπριτι φόρεσαν νυφικά και περπάτησαν στην πασαρέλα.
Ανάμεσά τους και η Μαρία Σολωμού, η οποία εμφανίστηκε στην πασαρέλα με ένα αποκαλυπτικό νυφικό που έμοιαζε με κορμάκι στο τελείωμα και βαθύ ντεκολτέ.
Μεταξύ των θεατών του σόου μόδας, βρισκόταν και ο σύντροφος της ηθοποιού, Mente Fuerte, ο οποίος ανέβηκε και στην πασαρέλα για να φτιάξει το παπούτσι της Μαρίας Σολωμού.
Το νυφικό αλλά και το act της ηθοποιού σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από το πάνελ του «Happy Day». Στον Δημήτρη Παπανώτα δεν άρεσε ο τρόπος με τον οποί μπήκε στην πασαρέλα η Μαρία Σολωμού, η οποία έτρεξε σαν μία άλλη νύφη που το «έσκασε». Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επενέβη και σχολίασε ότι πρόκειται για act.
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»
Ποδοσφαιρικά vibes, ατόφια αθλητική διασκέδαση, διαγωνισμοί και δώρα περιμένουν τους επισκέπτες στο The Mall Athens, το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο στην Ελλάδα.