Μαρία Σολωμού για Mente Fuerte: «Να αφήσουμε το μυστήριο να πλανάται»

Μαρία Σολωμού για Mente Fuerte: «Να αφήσουμε το μυστήριο να πλανάται»

Τι είπε η ηθοποιός για την πολυγαμία και τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο

Solomou1
H Μαρία Σολωμού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Έλεος που παρουσιάζουν η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης. Από τη συζήτηση της ηθοποιού με τους δύο παρουσιαστές δεν θα μπορούσε να λείπει ο Mente Fuerte. Σε άλλο σημείο μίλησε για την προσωπική της ζωής, την πολυγαμία, τα επαγγελματικά της αλλά και τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο.

Στο ξεκίνημα της εκπομπής ο Ηλίας Ψινάκης το όνομα του Mente Fuerte, του τράπερ με τον οποίο εδώ και αρκετούς μήνες φημολογείται πως έχει σχέση η ηθοποιός. Πάντως και αυτή τη φορά η Μαρία Σολωμού δεν απάντησε με σαφήνεια αν οι δυο τους είναι σε σχέση.

«Κοίταξε τώρα να τον πούμε σύντροφο… Να αφήσουμε το μυστήριο να πλανάται. Δεν είναι αδιάκριτο. Είναι κάτι που το αφήνω και δεν θέλω να πάρω μια απόφαση. Δεν είναι θέμα η ανακοίνωση. Έχω αποφασίσει να μην λέω: Σύντροφος, σχέση, ο καθένας τα εννοεί και διαφορετικά. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να το ανακοινώσω ότι αυτό που βλέπετε, ισχύει και να σας πω μετά βεβαιότητας ότι είμαστε ζευγάρι ή όχι. Κάνουμε Tik Tok μαζί, αλλά κάνω και με τις κολλητές μου», είπε η Μαρία Σολωμού.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqdspgwk19ld)

Η συνέχεια έγινε ακόμα πιο ενδιαφέρουσα όταν ο Ηλίας Ψινάκης κι η Αννίτα Πάνια πήραν τηλέφωνο τον μουσικό. Η παρουσιάστρια του είπε: «Η Μαρία μας είπε ότι δεν έχετε σχέση και δεν θέλει να του βάλει τίτλο… Σας εύχομαι να είστε πολύ καλά με την Μαρία, ταιριάζετε πάρα πολύ και αν είναιο η σχέση σας, όπως γουστάρετε. Δεν μας ενδιαφέρει. Χάρηκα που μιλήσαμε και σε περιμένουμε στην εκπομπή». Αφού έκλεισε το τηλέφωνο, η Πάνια έκανε στη Σολωμού: «Θα τηλεφωνηθείτε κάποια στιγμή. Τους πιάσατε όλους κορόιδο ότι δεν έχετε σχέση ε;».

Η πολυγαμία, ο ντόρος για το podcast και η… εμπάθεια
Ένα από τα θέματα στο οποίο στάθηκαν πολύ ήταν ο «ντόρος» που έχει προκληθεί γύρω από τα podcasts της Μαρίας Σολωμού στο κανάλι του Youtube.

«Εγώ κάνω podcast και σκεφτήκαμε ότι μου στέλνουν άνθρωποι γράμματα και πλέον είναι μόνο ερωτικά. Και το twist είναι ότι θα τους πω και τα δικά μου. Ξαφνικά βγήκε ένα που μιλάμε για την πολυγαμία και λέμε για το εάν συμφωνώ ή όχι. Είπα ότι όταν ήμουν 20 χρόνων έβγαινα με 3-4 και σόκαρε που το είπε μία γυναίκα», δήλωσε και συνέχισε:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqdsw48674eh)

«Η μανούρα ξεκίνησε ότι δεν το είπα σε συνέντευξη αλλά σε podcast. Σχολιάστηκε σαν να βγήκα και να προωθούσα τα δικά μου. Η εμπάθεια με ενοχλεί και ο χαρακτηρισμός. Ότι βγαίνω και κορδώνομαι για πράγματα που δεν θα έπρεπε. Ένιωσα σε κάποια σχόλια ότι υπάρχει μία αντιπάθεια και είπα ότι ο Παπανώτας με σιχαίνεται και μου έσυρε τα εξ αμάξης».

«Είμαι γ… τα άτομα, αλλά έχω τσακωθεί με δύο καθάρματα»
Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο. «Είμαι γ… τα άτομα και πολύ επαγγελματίας. Έχω τσακωθεί με δύο καθάρματα που σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Από την πρώτη στιγμή που βγήκαν αυτά προς τα έξω ένιωσα ετεροντροπή και τύψεις. Επειδή είμαι κομμάτι του επαγγέλματος, ένιωσα σαν να μας “ξεβράκωσε” κάποιος ενώ δεν έχω ζήσει κάτι τέτοιο ούτε με έχουν προσβάλλει οι συγκεκριμένοι».

«Είχα ακούσει», πρόσθεσε «αλλά γενικά… Το να έχεις ακούσει και να ξέρεις το μέγεθος… Δεν το λέγαμε, δεν λέγαμε ότι “αυτός ο σκηνοθέτης πιάνει κ…”. Λέγαμε πώς εάν ο σκηνοθέτης δεν σε βρίσει, δεν θα τα πας καλά. Πρέπει να υπάρξει πλέον μία ισορροπία. Νομίζω ότι είμαστε στο λαστίχωμα αυτή τη στιγμή αλλά θα δούμε πώς θα πάει».

Κλείσιμο
Τέλος, αποκάλυψε πως για ένα… φεγγάρι υπήρξε και αεροσυνοδός, προτού αποφασίσει να ασχοληθεί με την υποκριτική. «Ήμουν αεροσυνοδός αλλά ήταν τόσο ανθυγιεινό και αποφάσισα ότι θέλω να κάνω θέατρο».

Ειδήσεις σήμερα:

Ξεπέρασαν τους 15.000 οι νεκροί από τους σεισμούς σε Τουρκία και Συρία - Βέλη κατά Ερντογάν

Εκτός φυλακής ο Πέτρος Φιλιππίδης παρά την καταδίκη σε 8 χρόνια κάθειρξη

Survivor All Star: Νίκησαν οι Κόκκινοι, πήρε μήνυμα από την Καρολίνα ο Μάριος - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης