Ο Μπρους Γουίλις με άνοια και η Έμα Χέμινγκ γιορτάζουν 14 χρόνια γάμου - Δείτε βίντεο

Ο Μπρους Γουίλις με άνοια και η Έμα Χέμινγκ γιορτάζουν 14 χρόνια γάμου - Δείτε βίντεο

Από τη λαμπερή τελετή στην Καραϊβική το 2009 μέχρι και τη διάγνωση του ηθοποιού με άνοια, η Χέμινγκ στέκεται στο πλευρό του

bruce_willis_orkoi_arthro
Ο Μπρους Γουίλις αποσύρθηκε πριν από περίπου 1 χρόνο από τον κινηματογράφο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το όνομά του σταμάτησε να συζητιέται στα ξένα ΜΜΕ.

Η κατάσταση της υγείας του μετά τη διάγνωσή του, πρώτα με αφασία και αργότερα με μία μορφή άνοιας, φέρνουν τον σταρ του «Die Hard» συχνά στο προσκήνιο.

Τώρα, βρίσκεται ξανά στα tabloids με αφορμή την επέτειο του γάμου του με την Έμα Χέμινγκ, λίγες μέρες μετά τα 68α γενέθλιά του.

Το μοντέλο ανέβασε στο Instagram βίντεο από την ανανέωση των όρκων τους, που πραγματοποιήθηκε το 2019 και συνόδευσε τη δημοσίευση με ένα μακροσκελές μήνυμα.

«Στη δέκατη επέτειο του γάμου μας είχαμε αποφασίσει να ανανεώσουμε τους όρκους μας στο ίδιο μέρος που είχαμε παντρευτεί το 2009. Είμαι τόσο χαρούμενη που το είχαμε κάνει» έγραψε η Χέμινγκ, ευχαριστώντας όσους την είχαν στηρίξει με την παρουσία τους, συμπεριλαμβανομένης και της πρώην συζύγου του ηθοποιού, Ντέμι Μουρ.

Στο βίντεο ακούγεται το τραγούδι των Coldplay «Fix You» και δείχνει τη νύφη να περπατάει προς το μέρος του Γουίλις με δύο παρανυφάκια να τη συνοδεύουν. Το ζευγάρι αντάλλαξε ένα φιλί και στο τέλος όλη η οικογένεια φωτογραφίζεται μαζί.

Δείτε το βίντεο


Ο γάμος τους το 2009

Το 2009, Γουίλις και Χέμινγκ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μια εντυπωσιακή τελετή που πραγματοποιήθηκε στην ιδιωτική έπαυλη του ηθοποιού στο Turks and Caicos. Ο γάμος του ζευγαριού ήταν το θέμα που απασχόλησε περισσότερο από κάθε άλλο τα media, με πολλούς στη βιομηχανία του θεάματος να περιμένουν με ανυπομονησία το γεγονός. Ο γάμος ήταν μια ιδιωτική υπόθεση, με καλεσμένους μόνο μέλη της οικογένειας και στενούς φίλους.

Παντρεύτηκαν με φόντο την παραλία και τα γαλαζοπράσινα νερά της Καραϊβικής θάλασσας. Η Χέμινγκ φορούσε ένα κατά παραγγελία νυφικό στο χρώμα του ιβουάρ, το οποίο σχεδίασε η διάσημη σχεδιάστρια μόδας Monique Lhuillier. και κρατούσε μια ανθοδέσμη από κρεμ τριαντάφυλλα και κρίνα.

Ο Γουίλις από την άλλη, ντύθηκε με ένα κλασικό μαύρο κοστούμι και λευκό πουκάμισο από μέσα και το look ολοκλήρωσε με μια μπουτονιέρα διακοσμημένη με λευκά τριαντάφυλλα. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους μπροστά σε μια αψίδα από λευκά λουλούδια και πρασινάδα, η οποία τους πλαισίωσε υπέροχα.

Μετά την τελετή, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια πλούσια δεξίωση που πραγματοποιήθηκε σε μια σκηνή στην παραλία.

«Μαθαίνω να ζω με τη θλίψη» - Όσα είπε η Χέμινγκ μετά τη διάγνωση του Γουίλις με αφασία
Το 44χρονο μοντέλο δημοσίευσε λίγο καιρό μετά τη διάγνωση του συζύγου της με αφασία, ένα βίντεο που δείχνει τον εαυτό της να γυμνάζεται και να ασχολείται με την κηπουρική, με αφορμή την Εθνική Ημέρα Ευαιθητοποίησης σχετικά με τη θλίψη.

«Αυτό ήταν ένα καλοκαίρι που με βοήθησε να ανακαλύψω τον εαυτό μου. Προσπαθώ να βρω νέα χόμπι, να βγω από τη ζώνη της άνεσής μου και να παραμείνω δραστήρια», γράφει κάτω από τη δημοσίευσή της η σύζυγος του Μπρους Γουίλις.

Κλείσιμο


«Μπορεί η θλίψη να με κάνει να παραλύω, αλλά μαθαίνω να ζω μαζί της», συνέχισε το μοντέλο για να καταλήξει πως: «Η θλίψη είναι η πιο βαθιά και αγνή μορφή αγάπης. Ελπίζω να βρείτε λίγη παρηγοριά σε αυτό».

Από την πρώτη στιγμή που διαγνώστηκε με αφασία ο ηθοποιός, η αγαπημένη του στέκεται βράχος στο πλευρό του και προσπαθεί με κάθε τρόπο να του τονώσει το ηθικό, παρά τη δυσκολία της κατάστασής του.

Σύμφωνα με το National Aphasia Assn, η πάθηση είναι μια επίκτητη διαταραχή επικοινωνίας που βλάπτει την ικανότητα επεξεργασίας της γλώσσας, αλλά δεν επηρεάζει τη νοημοσύνη.

Λίγο καιρό πριν, το μοντέλο είχε γράψει σε ανάρτησή της για τον ηθοποιό: «Το μότο μου είναι πάντα να μην αφήνεις τον φόβο να σε σταματήσει. Γιατί; Γιατί ο φόβος με σταματά συνεχώς, δυστυχώς. Αυτός είναι ένας λόγος ακόμα που ερωτεύτηκα τον άντρα μου. Ο φόβος δεν τον εμπόδισε ποτέ. Εννοώ τι αυτοπεποίθηση χρειάζεται κανείς για να τραγουδήσει με τους Temptations; Μπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε, αλλά αυτός ο τύπος οδηγούταν πάντα από το πάθος του και δεν άφηνε ποτέ κανέναν να τον σταματήσει. Για αυτούς τους λόγους τρέφω για εκείνον τόσο σεβασμό, αγάπη και θαυμασμό».









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης