Ελισάβετ Μουτάφη: Η απάντηση του εφημέριου για το περιστατικό στο προαύλιο της εκκλησίας - «Έγινε παρεξήγηση»

Ελισάβετ Μουτάφη: Η απάντηση του εφημέριου για το περιστατικό στο προαύλιο της εκκλησίας - «Έγινε παρεξήγηση»

«Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι και η κυρία Μουτάφη» δήλωσε μεταξύ άλλων, ενώ ζήτησε συγγνώμη για την αναταραχή που προκλήθηκε

elisavet-moutafi__1_
Η Ελισάβετ Μουτάφη κατήγγειλε το μεσημέρι της Δευτέρας ένα περιστατικό που έζησε κατά τη διάρκεια της βόλτας που έκανε με τον σκύλο της, στον προαύλιο χώρο μίας εκκλησίας στην Αχαρνων.

Όπως είπε η ηθοποιός σε βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όταν κάποιοι την είδαν στο προαύλιο της εκκλησίας, την πληροφόρησαν πως πρόκειται για ιδιωτικό χώρο και την έδιωξαν.

Μάλιστα, όταν εκείνη απάντησε πως τα προαύλια των εκκλησιών δεν αποτελούν ιδιωτικούς χώρους, την απείλησαν λέγοντάς της πως θα την κλειδώσουν μέσα.



Σε απάντησή του, ο Πατέρας Βησσαρίων από την Καθολική Εκκλησία στην Αχαρνών μίλησε στο «Πρωινό» κι εξήγησε τι ακριβώς συνέβη.

«Εγώ τώρα ενημερώθηκα για το περιστατικό από την ρεπόρτερ, δεν ήμουν εδώ χθες. Πάντως, αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι η εκκλησία είναι καθολική. Έχουμε αυτό το προαύλιο, είναι ιδιωτικός χώρος, γιατί δίπλα ακριβώς είναι το σπίτι μας που μένουμε εμείς οι ιερείς. Δεν ξέρω τι ώρα έγινε το περιστατικό, δεν το γνωρίζω», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Δεν απαγορεύονται τα κατοικίδια, αφήνουμε τους πάντες να μπουν εδώ. Πιθανολογώ ότι έγινε κάποια παρεξήγηση. Το απόγευμα εμείς κλείνουμε τον χώρο, γιατί είναι ιδιωτικός. Κλείνουμε το απόγευμα την καγκελόπορτα και λογικά, εκείνη την ώρα, συνέβη το περιστατικό. Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι και η κα Μουτάφη. Δεν έχουμε πρόβλημα. Μπορεί να ήταν κάποια παιδάκια και μερικές φορές φοβόμαστε, αν υπάρχουν λυμένα σκυλάκια. Μήπως ήταν κάποιος ξένος που μπήκε μέσα και δημιούργησε το περιστατικό; Ζητώ συγγνώμη στην κυρία Μουτάφη γι’ αυτή την αναταραχή».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-crbymnv7uyg9)



Ειδήσεις σήμερα:

Credit Suisse: Τα σκάνδαλα που την «έσκασαν» - Το ξέπλυμα χρήματος, η συνεργασία με τη Μαφία

Μεσήλικες «Μπόνι και Κλάιντ» αλά ελληνικά - Φωτογραφίες από τη ληστεία τράπεζας

Καλομοίρα: Το φωτογρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης