Έλενα Γκρέκου: Η καριέρα μου έμεινε πίσω γιατί μεγάλωνα μόνη μου τον γιο μου

Έλενα Γκρέκου: Η καριέρα μου έμεινε πίσω γιατί μεγάλωνα μόνη μου τον γιο μου

«Για να βγάλουμε τη σχολή του, αναγκαστήκαμε να πουλήσουμε ένα σπίτι» δήλωσε για την απόφαση του γιου της να γίνει πιλότος

elena-gkrekou
Η Έλενα Γκρέκου έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον γιο της, αλλά και την απόφασή της να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η τραγουδίστρια και πρώην σύντροφος του Βαλάντη βρέθηκε καλεσμένη μαζί με τον Περικλή Κονδυλάτο στην εκπομπή «Super Κατερίνα», με αφορμή την αποχώρησή τους από το J2US.

Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκίνησε τη συζήτηση ρωτώντας τη τους λόγους που την οδήγησαν να αποσυρθεί για ένα διάστημα από το τραγούδι. Όπως φάνηκε, η καλεσμένη της εκτίμησε αυτή την ερώτηση, καθώς ήθελε κι η ίδια να δώσει την απάντησή της και να εξηγήσει στο κοινό της γιατί έμεινε τόσο καιρό «εκτός».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-crbzd7vt6ww1)

«Κατ' αρχάς, σε ευχαριστώ Κατερίνα μου που μου κάνεις αυτή την ερώτηση. Όλο αυτό το διάστημα, ήθελα να κάνω πράγματα, αλλά δεν γινόταν, γιατί μεγάλωνα μόνη μου τον Χάρη και μου ήταν δύσκολο να τα συνδυάσω. Οι ανάγκες που είχε το παιδί, η φροντίδα του, το να ξυπνάω 7 το πρωί ή να τον πηγαίνω φροντιστήριο, με έκαναν να μείνω πίσω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τόνισε μάλιστα, πως «ένιωθε την ανάγκη να νιώσει τη μητρότητα από κοντά» και όχι να χάσει την παιδική ηλικία του γιου της. «Έχει έναν χρόνο τώρα που ξαναμπήκα στα πράγματα, όταν μου είπε ο γιος μου ότι θέλει να γίνει πιλότος», εξηγεί.

«Είναι 19 χρονών, σπουδάζει στην Egnatia Aviation στην Καβάλα. Για να βγάλουμε αυτή τη σχολή, αναγκαστήκαμε να πουλήσουμε ένα σπίτι. Του έχω ιδιαίτερη αδυναμία, γιατί μόνο αυτόν έχω», συμπλήρωσε κλείνοντας η Έλενα Γκρέκου.


Ειδήσεις σήμερα:

Credit Suisse: Τα σκάνδαλα που την «έσκασαν» - Το ξέπλυμα χρήματος, η συνεργασία με τη Μαφία

Μεσήλικες «Μπόνι και Κλάιντ» αλά ελληνικά - Φωτογραφίες από τη ληστεία τράπεζας

Καλομοίρα: Το φωτογραφικό άλμπουμ της από το ταξίδι στο Κάιρο για το πάρτι της Χρουσαλά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης