Forbes: Οι σταρ που «έχτισαν» περιουσίες το 2022 - Πόσα χρήματα κέρδισε ο καθένας

Forbes: Οι σταρ που «έχτισαν» περιουσίες το 2022 - Πόσα χρήματα κέρδισε ο καθένας

Τι δείχνει η λίστα του Forbes 

forbes_
Η λίστα του Forbes αποκάλυψε τους σταρ με τα περισσότερα κέρδη για το 2022.

Φυσικά, πρόκειται για ονόματα που δεν θα προκαλέσουν σε κανέναν εντύπωση, αφού η επιτυχία που σημείωσαν την περσινή χρονιά, είναι αναμφισβήτητη.

Η λίστα διαμορφώθηκε με βάση τα οικονομικά τους στοιχεία το 2022 και συγκεκριμένα, τα καθαρά τους έσοδα, αφαιρώντας τις αμοιβές που οφείλουν να δώσουν στους μάνατζερ ή τη νομική τους ομάδα.

Παρακάτω, οι πιο «ακριβοπληρωμένοι» celebrities.

10. Bad Bunny

shutterstock_2185721197

Κλείσιμο
Στη 10η θέση της λίστας βρίσκεται ο Bad Bunny. Τα συνολικά του κέρδη για τη χρονιά που πέρασε υπολογίζονται ότι είναι περίπου 88 εκατομμύρια δολάρια. Το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων του προήλθε από τις δύο περιοδείες του «El Último Tour Del Mundo» και «The World's Hottest Tour!». Φυσικά, έλαβε και μια «γενναία» αμοιβή για τον ρόλο του στην ταινία «Bullet Train».

9. Τέιλορ Σουίφτ

26776318

Στην 9η θέση είναι η Τέιλορ Σουίφτ. Η διάσημη τραγουδίστρια κέρδισε συνολικά 42 εκατομμύρια δολάρια από τις πωλήσεις των δίσκων της, από ψηφιακά downloads και streams. Την επόμενη χρονιά, η περιουσία της σταρ θα μεγαλώσει μάλιστα, καθώς θα ξεκινήσει την περιοδεία της «Midnights», η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει τα έσοδά της να έχουν... 9ψήφιο αριθμό.

8. Τζέιμς Κάμερον

26566335

Ο Τζέιμς Κάμερον κατάφερε να βρεθεί στην 8η θέση της Forbes, έχοντας συνολικά κέρδη 95 εκατ. δολαρίων, που προήλθαν δε μεγάλο βαθμό από την επιτυχία του «Avatar» στο box office.

7. Rolling Stones

26028887

Στην 7η θέση της λίστας οι Rolling Stones, με τα κέρδη τους να υπολογίζονται στα 98 εκατομμύρια δολάρια. Το θρυλικό συγκρότημα κατάφερε να συγκεντρώσει τα περισσότερα χρήματα από την περιοδεία του εκείνη τη χρονιά, αλλά και τις πωλήσεις των δίσκων του.

6. Μπραντ Πιτ
pitt

Η πώληση ενός μεγάλου μέρους της εταιρείας παραγωγής «Plan B», την οποία ίδρυσε ο ίδιος στο παρελθόν, καθώς και οι ρόλοι του στις ταινίας «Bullet Train», «Babylon» και «The Lost City» κατάφεραν να χαρίσουν στον Μπραντ Πιτ 100 εκατομμύρια δολάρια και να τον κατατάξουν στην 6η θέση της λίστας.

5. Τζέιμς Μπρουκς και Ματ Γκρόενινγκ

76vQNZR7QnTOP9AbOfZBV7XZKiO

Η δημοφιλής σειρά κινουμένων σχεδίων «Simpsons» είναι πλέον, διαθέσιμη στον κατάλογο της Disney+, γεγονός που έφερε πολλά έσοδα στους δημιουργούς της, Τζέιμς Μπρουκς και Ματ Γκρόενινγκ. Οι δύο άνδρες κέρδισαν συνολικά 105 εκατομμύρια δολάρια και βρίσκονται λοιπόν, στην 5η θέση των διασήμων που κατάφεραν να μεγαλώσουν την περιουσία τους μέσα στο 2022.

6. Τρέι Πάρκερ και Ματ Στόουν

southpark


Οι δημιουργοί της σειράς «South Park», Τρέι Πάρκερ και Ματ Στόουν φαίνεται πως έχουν βρει το «μυστικό της επιτυχίας». Το 2022, τα έσοδά τους ήταν 160 εκατομμύρια δολάρια. Σίγουρα, πίσω από το τεράστιο αυτό ποσό «κρύβεται» και η συμφωνία τους με την Paramount.

3. Τάιλερ Πέρι

tyler


Ο Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης, Τάιλερ Πέρι βρίσκεται στην 3η θέση της λίστας της Forbes. Τα 175 εκατομμύρια δολάρια που κατάφερε να συγκεντρώσει το 2022 προέρχονται κατά κύριο λόγο από το τεράστιο οικόπεδο παραγωγής του στην Ατλάντα, αλλά και από τη συμφωνία του με την BET. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τάιλερ Πέρι είναι ο μοναδικός δισεκατομμυριούχος σε αυτή τη λίστα.

2. Sting

25982292

Η απόφαση του Sting να πουλήσει ολόκληρο τον μουσικό του κατάλογο στην Universal Music Group, τον τοποθέτησε στη 2η θέση της λίστας και ανέβασε τα κέρδη του στα 210 εκατομμύρια δολάρια.

1. Genesis

genesis


Το μουσικό συγκρότημα Genesis κατέκτησε την 1η θέση στη λίστα, με τον μουσικό κατάλογο που πούλησαν στην Concord Music Group το φθινόπωρο του 2022 να τους αποφέρει καθαρά έσοδα, ύψους 230 εκατομμυρίων δολαρίων.

Φωτογραφίες: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Στα καρεκλάκια των δίδυμων παιδιών του τοποθέτησε τη φιάλη υγραερίου ο απόστρατος που κλειδώθηκε στο ΙΧ του

Δένδιας και Τσαβούγλου τα είπαν στις Βρυξέλλες - Η Άγκυρα θα ψηφίσει την Αθήνα για το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ

Γιατί οι αγορές είναι επιφυλακτικές παρά την εξαγορά της Credit Suisse από την UBS
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης