Survivor All Star: Ο Ατζούν αποκάλυψε τι βρήκαν στο κινητό που χρησιμοποίησαν Χατζηανδρέου και Δαλάκα

Survivor All Star: Ο Ατζούν αποκάλυψε τι βρήκαν στο κινητό που χρησιμοποίησαν Χατζηανδρέου και Δαλάκα

Ο παραγωγός  του ριάλιτι αναφέρθηκε σε τουρκική εκπομπή για όσα προέκυψαν μετά την αποβολή των δύο παικτριών

asimina_dalaka_xr
Η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποβλήθηκαν από το Survivor All Star, αφού παραβίασαν βασικούς κανόνες του διαγωνισμού και πιάστηκαν με κινητό τηλέφωνο.

Σε εκπομπή της τουρκικής τηλεόρασης, ο παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης, Ατζούν Ιλίτζαλι, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο συμβάν και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι δεν βρήκαν ίχνη επικονωνίας με δικούς τους ανθρώπους, κατά την έρευνα που διεξήχθη.

«Κάναμε meeting στην Αθήνα. Στο ελληνικό Survivor υπήρχε πρόβλημα με την επικοινωνία και προηγουμένως. Ένας παίκτης κάπως είχε μια επικοινωνία εκτός κανόνων. Σε αυτό το meeting ρώτησα τους παίκτες, αν υπάρξει κάτι τέτοιο ξανά, τι θα θέλατε να γίνει ως τιμωρία. Όλοι είπαν την αποβολή. Και συμφώνησα. Είμαι φίλος με όλους τους. Τους γνωρίζω όλους. Παρουσίασα σχεδόν 30 επεισόδια. Λοιπόν, το Survivor ξεκίνησε και την 4η-5η εβδομάδα υπήρξε ένα περιστατικό με τη Δαλάκα» είπε αρχικά.

Δείτε το απόσπασμα που προβλήθηκε στο «Πρωινό»
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr8j8g42tvkp)


Έπειτα, τόνισε ότι: «Όλοι οι παίκτες έκαναν τεράστια φασαρία και είπαν ότι είχαμε κάνει αυτή τη συμφωνία. Φυσικά, είχαμε κάνει αυτή την συμφωνία, έπρεπε να απομακρύνουμε τη Δαλάκα και την Ασημίνα. Την αγαπώ πολύ και αυτή. Η Κατερίνα Δαλάκα είναι μια από τις παίκτριες που είμαστε πιο κοντά. Έπρεπε να τις απομακρύνουμε από τους άλλους, εξαιτίας της έντασης από τους υπόλοιπους παίκτες.
atzoun

Αλλά όταν ερευνήσαμε το τηλέφωνο δεν βρήκαμε κάποια επικοινωνία. Μόνο ότι πήρε φαγητό και προσπάθησε να στείλει χρήματα για αυτό το φαγητό. Αλλά είναι θέμα αν μπορεί αυτό να θεωρηθεί επικοινωνία ή όχι. Αλλά εξαιτίας των άλλων παικτών, απομακρύναμε την Κατερίνα Δαλάκα. Εκείνη την στιγμή με τέτοια κατάσταση, συνέβη ο σεισμός και κατέρρευσα, δεν μπορούσα να πάω στον Άγιο Δομίνικο. Επειδή δεν μπορούσα να πάω στον Άγιο Δομίνικο και έμεινα στην Κωνσταντινούπολη, το μυαλό μου ήταν στον σεισμό, ήμουν επικεντρωμένος σε αυτό. Μετά από αρκετές μέρες αποβλήθηκαν».

Κλείνοντας, ο Τούρκος παραγωγός επισήμανε ότι: «Σκεφτόμουν να βάλω ξανά το θέμα στο τραπέζι, αλλά καθώς είχαν περάσει οι μέρες, δεν ήταν δυνατόν να επαναφέρω την Κατερίνα Δαλάκα».

Η αποβολή των παικτριών
Το πρωί της Τετάρτης 1 Φεβρουαρίου, προβλήθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό μας», πλάνα που επιβεβαίωσαν τα όσα ισχυρίστηκε ο Νίκος Μπάρτζης, όταν είπε σε συμβούλιο του νησιού, ότι είδε την Ασημίνα Χατζηανδρέου με κινητό. Στο βίντεο, φαίνονται οι Χατζηανδρέου και Δαλάκα να απομακρύνονται από την παραλία και ο Νίκος Μπάρτζης να τις ακολουθεί.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq72q3lwlw09)
Κλείσιμο


Το εξώδικο της Ασημίνας Χατζηανδρέου στην παραγωγή του Survivor - «Με κρατούσαν φυλακισμένη»
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδοσε η εκπομπή «Super Κατερίνα», η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, Ασημίνα Χατζηανδρέου, κατηγορεί την παραγωγή ότι μετά το τελευταίο συμβούλιο του νησιού στο «Survivor All Star», την κρατούσαν περιορισμένη σε ξενοδοχείο, παρά τη θέλησή της.

Πιο συγκεκριμένα, το εξώδικο γράφει: «Παρά τα ανωτέρω, για λόγους απολύτως αγνώστους σε εμένα, ουδέποτε, μέχρι και σήμερα, ανέλαβα το πρωτότυπο υπογεγραμμένο, σε κάθε σελίδα έγγραφο της μεταξύ μας ισχύουσας συμφωνίας. Εξαιτίας του πραγματικού αυτού γεγονότος, δηλαδή της μη περιέλευσης εις χείρας μου, του μεταξύ μας υπογεγραμμένου συμφωνητικού, αδυνατώ να προχωρήσω σε ενέργειες, για να προστατεύσω τα νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντα μου, τα οποία έχουν παραβιαστεί κατάφωρα εκ μέρους σας και έχουν άγει σε ιδιαιτέρως δυσμενή θέση, σε σημείο βλαπτικό πλέον και για την υγεία μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqptuad9ql0p)

Στο εξώδικο, γράφει επίσης: «Περεταίρω ως ιδιαιτέρως εξάρσιμο πρέπει να αναφερθεί το γεγονός ότι, μετά την απομάκρυνσή μου από το συμβούλιο της 29ης Ιανουαρίου 2023, έως και την επιστροφή μου στην Ελλάδα, στις 9/2/23 κατέστην όμηρός σας, ούσα έγκλειστη και περιορισμένη χωρίς τη θέληση μου, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, μαζί με έναν άρρενα υπάλληλό σας, ο οποίος παρακολουθούσα κάθε κίνηση και επέβλεπε τον περιορισμό μου. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος δρώντας υπό τις εντολές σας μου απαγόρευε να κινούμαι ελεύθερα…

Κατά τη διάρκεια του επώδυνου αυτού, για εμένα, δεκαημέρου παράνομης κράτησής μου, στελέχη της παραγωγής σας μου χορηγούσαν καθημερινώς 3 ηρεμιστικά χάπια, τα οποία τα χρειαζόμουν προκειμένου να είμαι σε θέση να κοιμηθώ, αφού λόγω της έκνομης, παρά τη θέλησή μου και αόριστης χρονικώς κατακράτησής μου, αδυνατούσα να ηρεμίσω από την ταραχή μου».
asimina_ekswdiko

Η απάντηση της AcunMedia
Στην ανακοίνωσή της, η εταιρεία παραγωγής απάντησε στην πρώην παίκτρια: «Οι ισχυρισμοί που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα από πρώην διαγωνιζόμενη του SURVIVOR ALL STAR η οποία αποβλήθηκε κατόπιν παραβίασης των κανόνων είναι φαιδροί, αβάσιμοι και δυσφημιστικοί. Η εν λόγω διαγωνιζόμενη ουδέποτε κρατήθηκε στην Δομινικανή Δημοκρατία χωρίς την θέλησή της και η Εταιρεία μας έχει ήδη απαντήσει επί όλων αυτών με εξώδικη επιστολή. Ως ACUN MEDYA, όντας παραγωγός του SURVIVOR επιτυχημένα για παραπάνω από 15 χρόνια σε πολλές χώρες, με το μέγιστο επίπεδο επαγγελματισμού, δεν θα ανεχθούμε ποτέ οποιαδήποτε τέτοια συμπεριφορά που σκοπό έχει να ζημιώσει την σκληρή δουλειά και την φήμη μας. Θα δείξουμε μηδενική ανοχή σε αυτού του είδους τις αβάσιμες πράξεις και σε όσους τις αναπαράγουν και θα προβούμε σε όλες τις άμεσες νομικές ενέργειες». 
atzounilitzali_ekswdiko832

Κατερίνα Δαλάκα σε Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά την αποβολή: «Είμαστε μαζί σε αυτό»
Η Κατερίνα Δαλάκα από την άλλη, δεν είναι ούτε εκείνη ευχαριστημένη, τόσο με την αποχώρησή της από το παιχνίδι, όσο και με τη στάση της παραγωγής απέναντί της. 
Σε ανάρτηση που είχε κάνει στις 12 Φεβρουαρίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέρει πως μπορεί να έχασε από αυτή την υπόθεση, τη συμμετοχή της στο ριάλιτι, αλλά κέρδισε μια φίλη, την Ασημίνα. «Μετά από μία απώλεια συνήθως έρχεται μεγάλο κέρδος. Για μένα κέρδος είναι οι ανθρώπινες σχέσεις και σε αυτή τη φάση η φιλία μου με την Ασημίνα είναι το κέρδος μου. Είμαστε μαζί σε αυτό», έγραψε.
dalaka_survivor

Ειδήσεις σήμερα:

Σκρέκας: Το νερό ήταν και παραμένει υπό δημόσιο έλεγχο

«Δεν θα γυρίσουν ποτέ στην κοινωνία»: Τα μυστικά της γιγαντιαίας φυλακής-φρούριο στο Ελ Σαλβαδόρ


Κατώτατος μισθός: Στα 780 ευρώ από την 1η Απριλίου - Μητσοτάκης: Γενναία αύξηση




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης