Maestro: Οι αποκαλύψεις του Παπακαλιάτη από τη Νέα Υόρκη - Διαθέσιμη η σειρά στο παγκόσμιο Netflix

Maestro: Οι αποκαλύψεις του Παπακαλιάτη από τη Νέα Υόρκη - Διαθέσιμη η σειρά στο παγκόσμιο Netflix

Συγκινητική η συμμετοχή της Ομογένειας στην εκδήλωση προς τιμή της δημοφιλούς σειράς

Maestro_Exof
Υπό την αιγίδα του του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, αθρόα και συγκινητική συμμετοχή επιφανών Ελληνοαμερικανών, η εκδήλωση προς τιμή της επιτυχίας της φημισμένης ελληνικής τηλεοπτικής σειράς του Mega TV «Maestro», την πρώτη αποκλειστική συμφωνία παγκόσμιας διανομής για ελληνική τηλεοπτική σειρά ελληνικής σκηνοθεσίας στην πλατφόρμα NETFLIX, την Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023, στην Αίθουσα Chiotes Hall of the Archdiocesan Cathedral of the Holy Trinity στη Νέα Υόρκη.



Η ελληνική σειρά που συνδυάζει την παράδοση, τις ρίζες, με τη νεωτερικότητα, ενθουσίασε το ελληνικό κοινό και βγήκε από τα σύνορα της Ελλάδας, από την Παρασκευή 17 Μαρτίου θα «ταξιδέψει» σε όλη την υφήλιο μέσα από την γνωστή συνδρομητική πλατφόρμα.

Η δήλωση του Γενικού Προξένου
Όπως δήλωσε ο Γενικός Πρόξενος κ. Ντίνος Κωνσταντίνου: «Σήμερα πραγματοποιήσαμε μία υπέροχη εκδήλωση για την πρωτοφανή, για τα ελληνικά δεδομένα, επιτυχία της φημισμένης ελληνικής τηλεοπτικής σειράς του Mega «Maestro», η οποία αποτελεί την πρώτη ελληνική τηλεοπτική σειρά ελληνικής σκηνοθεσίας που διανέμεται παγκοσμίως στο NETFLIX. Είμαστε πραγματικά περήφανοι για την επιτυχία αυτή και το Maestro αποτελεί ορόσημο για την εξωστρέφεια των ελληνικών παραγωγών καθώς, για πρώτη φορά, μια ελληνική σειρά ανοίγει τα φτερά της σε όλο τον κόσμο. Εξαιρετικά δημοφιλής και ταλαντούχος, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ως δημιουργός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης, αφήνει το αποτύπωμά του στην τηλεοπτική και κινηματογραφική μυθοπλασία. Με φόντο το πανέμορφο τοπίο των Παξών, το Maestro αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για προβολή της χώρας μας στο διεθνές κοινό. Οι ομορφιές, οι ειδυλλιακές παραλίες, τα καταγάλανα νερά και το φως της πατρίδας μας θα ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Maestro πρόσφατα τιμήθηκε στην Ελλάδα στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Διπλωματίας & των Πολιτιστικών Ημερών της Ευρώπης. Πριν λίγες μέρες βραβεύθηκε από τον οργανισμό «Η&Μ, Heritage & Museums, Athens, Paris, NY» ο οποίος τελεί υπό την εποπτεία του ΥΠΕΞ και του ΥΠΠΟΑ. Η βράβευσή του αυτή, καθώς και η σημερινή βραδιά, είμαι βέβαιος ότι αποτελούν την αρχή και μόνο μιας λαμπρής πορείας για το Maestro, τον κ. Παπακαλιάτη και όλους τους συντελεστές της σειράς. Ευχόμαστε το διεθνές κοινό να αγκαλιάσει το Maestroτόσο θερμά όσο το ελληνικό. Από καρδιάς, ευχόμαστε μια λαμπρή πορεία για το Maestro!».

Maestro | Teaser
Κλείσιμο

Οι αποκαλύψεις του Παπακαλιάτη για τον β’ κύκλο
Μετά την προβολή του 5λεπτου teaser της σειράς, ο δημιουργός της, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ιδιαίτερα συγκινημένος πήρε το λόγο και απευθύνθηκε στο κοινό γοητεύοντας το με την απλότητα του και την ευγένεια του. Στην ομιλία του ο χαρισματικός κ. Παπακαλιάτης τόνισε πως διατηρεί ισχυρούς δεσμούς αρκετά χρόνια με την ομογένεια στις ΗΠΑ, η οποία τον έχει στηρίξει σε κάθε του βήμα και τους ευχαρίστησε θερμά:



«Το Maestro αντιπροσωπεύει για μένα τα δύο τελευταία χρόνια της ζωής μου και δεν κρύβω ότι η σκέψη για τη μέρα της παγκόσμιας πρεμιέρας, μαζί με τη δουλειά που ήδη έχω ξεκινήσει πάνω στον δεύτερο κύκλο, με αγχώνουν. Αλλά η δύναμη που πήρα από το αποτέλεσμα του πρώτου κύκλου είναι το “όπλο” για το νέο ξεκίνημα, που θα ολοκληρωθεί στα τέλη του 2023».

Όπως είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω το Mega, που αν δεν υπήρχε δεν θα μπορούσαμε να την κάνουμε αυτή τη δουλειά. Θέλω να ευχαριστήσω την Foss productions που αν δεν υπήρχε αντίστοιχα δεν θα μπορούσα να είμαι εδώ πέρα και να σας μιλάω. Αλλά θέλω να ευχαριστήσω και τους ηθοποιούς, όλους τους ανθρώπους που ήταν μπροστά και πίσω από τις κάμερες, που περάσαμε πολλές στιγμές δύσκολα προκειμένου να υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα που είδατε. Είμαι ευγνώμων σε όλους» όπως δήλωσε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν θα ξεκινήσουν στις 3 Απριλίου και μέχρι στιγμής έχουν γραφτεί τα 4 από τα 8 επεισόδια, ενώ όπως αποκάλυψε, ο βίαιος Χαράλαμπος, που δολοφονήθηκε στον πρώτο κύκλο, θα εμφανιστεί στον δεύτερο αλλά δεν αποκάλυψε το πώς. Σχετικά με την επιτυχία της σειράς, απάντησε ότι κάτι τέτοιο δύσκολα είναι προβλέψιμο, αλλά από το πρώτο γύρισμα ήξερε ότι το επίπεδο, ήταν, από κάθε άποψη, πολύ ψηλό και αυτό αποτελεί συνήθως ένα εχέγγυο για ένα καλό αποτέλεσμα.

Maestro_In_Blue


Ο πολυτάλαντος Παπακαλιάτης
Η κυρία Όλγα Μπορνόζη, Managing Director Capital Link, που έκανε την παρουσίαση της εκδήλωσης, αναφέρθηκε στο μεγάλο ταλέντο του Χριστόφορυ Παπακαλιάτη του οποίου κάθε δημιουργία έχει πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. Γεγονός που αποδεικνύεται από το διεθνές ταξίδι που καλείται να κάνει το Maestro μέσα από την παγκόσμια πλατφόρμα του NETFLIΧ: ενώ γυρίζεται στην Ελλάδα, η θεματολογία της σειράς διαπραγματεύεται καυτά θέματα που αγγίζουν και αφόρουν την κοινωνία σε όλα τα πλάτη και μήκη της γης.

Η κυρία Μπορνόζη έθεσε μια σειρά ερωτήσεων στον κ. Παπακαλιάτη δίνοντας έτσι το έναυσμα μιας ενδιαφέρουσας συζήτησης με τους προσκεκλημένους. Ενδεικτικές ερωτήσεις στις οποίες απάντησε ο κ. Παπακαλιάτης είναι «ποια είναι τα επόμενα σχέδιά του» , «Τι σημαίνει για το Maestro και για την Ελλάδα γενικότερα το ότι γίνεται κομμάτι του Global Netflix;», «Ποια η ιδιαίτερη σχέση του με την Ομογένεια σημειώνοντας πως ο συνθέτης της μουσικής είναι ο κ. Κώστας Χρηστίδης που μένει στη Καλιφόρνια».



Η πολύ πετυχημένη βραδιά διοργανώθηκε από την Capital Link των Νικόλα & Όλγα Μπορνόζη, την εταιρία Success Plan Media της κυρίας Γιάννας Νταρίλη και το Alter Ego Media.

Η βραδιά έκλεισε με δεξίωση κοκτέιλ.

Σήμερα η προβολή στο Netflix
H σειρά «Μaestro» θα προβληθεί παγκοσμίως στο NETFLIX με το όνομα «Maestro in Blue» την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023.

Σχετικά με τη σειρά Maestro γνωστή και ως «Maestro in Blue» η ιστορία διαδραματίζεται στο νησί των Παξών, στην Ελλάδα και επικεντρώνεται στον κεντρικό ήρωα, έναν μουσικό, τον Ορέστη, ο οποίος προσκαλείται στο μικρό νησί μετά την πανδημία για να διοργανώσει ένα μουσικό φεστιβάλ με τους κατοίκους του νησιού. Σύντομα έρχεται αντιμέτωπος με την κλειστή κοινωνία. και βρίσκεται μπλεγμένος σε μια απρόσμενη ιστορία αγάπης.



Η σειρά «Maestro» γνωστή και ως «Maestro in Blue» είναι παραγωγή του MEGA TV, δημιουργία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και πρωταγωνιστές τους: Χριστόφορο Παπακαλιάτη, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνη Μουρατίδη, Μαρίσα Τριανταφυλλίδου, Γιάννη Τσορτέκη, Αντίνοο Αλμπάνη, Στεφανία Γουλιώτη, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστη Χαλκιά και Γιώργο Μπένο.


Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Μετά τις βροχές και τα χιόνια, έρχεται ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο - Πλησιάζει η Άνοιξη


Μπιγιονσέ: Η ημίγυμνη εμφάνισή της στα χρυσά - Δείτε φωτογραφίες


Μίμης Παπαϊωάννου: Με τη σημαία της ΑΕΚ σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης