Survivor All Star: Η «Μπλε» πεντάδα του τάκου και οι «7» της κάλπης - Δείτε βίντεο

Survivor All Star: Η «Μπλε» πεντάδα του τάκου και οι «7» της κάλπης - Δείτε βίντεο

Ο... μάγειρας Τάκης, ο ενοχλημένος Βασάλος, ο μπλε που θέλει να γίνει κόκκινος, ο «πελάτης» και η μάχη για την 3η ασυλία

Collage_Maker-15-Mar-2023-01-15-AM-3144
Η Μελίνα Μεταξά είναι η 5η υποψήφια προς αποχώρηση από το Survivor All Star μετά και την 3η συνεχόμενη ήττα των «Μαχητών» από τους «Διάσημους» στο αγώνισμα ασυλίας, με τον τάκο αυτή την εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να έχει μόνο μπλε χρώμα, αφού εκεί βρίσκονται και οι Γιώργος Ασημακόπουλος, Τζο Μαριδάκη, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και Κωνσταντίνος Βασάλος.

Μετά την τριπλή υποψηφιότητα που έφερε η ήττα στο αγώνισμα της δεύτερης ασυλίας, οι Μαχητές φάνηκε να τα έχουν χαμένα. Με το που επέστρεψαν στην καλύβα τους ξεκίνησαν να συζητούν πάνω από την κατσαρόλα αν υπήρξαν... μαγειρέματα στην ψηφοφορία με τον Βασάλο να τονίζει ότι «τίποτα δεν μαγειρεύτηκε».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr6bpx4wfwzt)


Ωστόσο δεν έλειψαν και οι γκρίνιες στους Μπλε για τα ματσαρίσματα που οδήγησαν σε ακόμα μια ήττα για αυτή την εβδομάδα με αφορμή το σχόλιο του Ασημακόπουλου για τον Γκότση, ότι δεν επιλέγει να αγωνιστεί με τον Σάκη Κατσούλη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr6bk1dzeda9)
Κλείσιμο


Αν και ο Κωνσταντίνος Βασάλος το βράδυ που βγήκε στον τάκο έδειξε να αντιμετωπίζει με χιούμορ την υποψηφιότητα του, την επόμενη ημέρα δήλωσε ενοχλημένος όχι όμως από τις ψήφους που πήρε, αλλά από τους λόγους που κρύβονται από πίσω.

«Γεια σας παιδιά, είμαι υποψήφιος, για πρώτη φορά. Μια ψυχή που είναι να βγει, ας βγει. Εντάξει, αναμενόμενο ήταν να πάρω κάποιες ψήφους. Μετά έκαναν την ανάλυση της ψηφοφορίας κι έχω βγάλει ένα μικρό πορισματάκι. Δεν μαγειρεύτηκε τίποτα εκτός από Ασημακόπουλο, Μελίνα, Τζο, Κωνσταντινίδη. Τι έκαναν λοιπόν; Ο Κωνσταντινίδης πήρε δύο ψήφους χθες και λέει τόσους θα πάρω και σήμερα. Οπότε, ας βρω 4 άτομα να ψηφίσουν Βασάλο και άλλα 4 να ψηφίσουν Τζο. Έλα όμως, που ψήφισαν Κωνσταντινίδη. Ο Παναγιώτης είναι αγνώμων και αχάριστος. Τρεις εβδομάδες τώρα τον υποστηρίζω δίχως αύριο, μπορεί να το επιβεβαιώσει και η Μαριαλένα. Ή του λέω βγες και πάρε ματσάρισμα πρώτος, είμαι μαζί σου, πρέπει να προστατευτείς αφού είσαι καινούριος. Δεν τον έχω ψηφίσει ποτέ, έχω σεβαστεί ότι θέλει τον χρόνο του. Και με την πρώτη ευκαιρία για να σώσει τον π@πό του, με ψηφίζει. Δεν με νοιάζει που βγήκα υποψήφιος, με νοιάζει το πώς βγήκα», ανέφερε ο 33χρονος γυμναστής.

Επίσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους Γιώργο Ασημακόπουλο και Μελίνα Μεταξά: «Ο Ασημακόπουλος λέει κάθε φορά ότι δεν έχει παρέα και έχει συνέχεια τη Μελίνα και χθες μετά το συμβούλιο γελούσαν και έλεγαν "δεν τον προστατεύσατε τον φίλο σας και βγήκε υποψήφιος". Βγήκε λοιπόν, μια τετράδα ψήφων, Ασημακόπουλος, Μελίνα, Τζο και Παναγιώτης. Καλά έκαναν και το έκαναν, γιατί ήθελαν να προστατευτούν. Εγώ δεν έκανα κανένα μαγείρεμα, γι' αυτό βγήκα και υποψήφιος. Και καλώς που βγήκα για να δει ο κόσμος. Εγώ δεν θα αλλάξω, θα μείνω όπως είμαι», κατέληξε ο παίκτης της μπλε ομάδας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr6byqievz0h)


Για την «αναμενόμενη» υποψηφιότητα του μίλησε και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Τάκης Καραγκούνιας είπε στη Μελίνα να μην ψηφίσει τον Βασάλο δείχνοντας πως τελικά ίσως να υπήρξε και... μαγείρεμα. Επίσης αναφέρθηκε και σε κάτι που ενόχλησε ορισμένους συμπαίκτες του.

«Καλά κάνουν οι Κόκκινοι και μας κοροϊδεύουν και μας κράζουν ότι δεν ψηφίζουμε παρεΐστικα και ότι δεν έχουμε κλίκες. Γελάει ο κόσμος με αυτά τα πράγματα. Μακάρι να άλλαζαν οι ομάδες ή να πήγαινα εγώ στους Κόκκινους και να έπαιζα αντίπαλος με όλους αυτούς που με έχουν για άχρηστο», κατέληξε ο 29χρονος ελεύθερος επαγγελματίας και παίκτης της μπλε ομάδας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr6c10uvedf5)


Ο Ηλίας Μπόγδανος φαίνεται πως έχει «αγανακτήσει» με τη συμπεριφορά των συμπαικτών του. Ο τραγουδιστής εστίασε στον χαρακτήρα του Γιώργου Ασημακόπουλου και δήλωσε πως κατά τη γνώμη του, οι προσπάθειες να προκαλέσει κάθε φορά εντάσεις, οφείλεται στο γεγονός ότι προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις.

«Το κλίμα της ομάδας μετά τις τρεις χθεσινές υποψηφιότητες, είναι λίγο πολύ περίεργο, αλλά ήταν ήδη περίεργο από την πρώτη. Όταν ψηφίστηκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος έδειξε ότι δεν το αποδέχεται, άσχετα που λέει ότι αποδέχεται τις ψήφους της ομάδας. Αποδοχή είναι αυτό που έκανε η Τζο και ο Κωνσταντίνος. Για μένα. Φαίνεται πως κάποιοι άνθρωποι περιμένουν στη γωνία, για να δημιουργήσουν εντυπώσεις, εντάσεις. Αυτό είναι το Survivor, είναι δύσκολο, οκ. Είναι ένας φαύλος κύκλος, όταν κερδίζεις, είναι καλά, φαινομενικά καλά, όποτε χάνεις κάτι φταίει, είναι όλοι απέναντί σου και θέλουν το κακό σου».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr6ccnbvflu1)


Στους Κόκκινους ο Σπύρος Μαρτίκας φάνηκε να αφήνει για λίγο την κόντρα του με την Ελευθερία Ελευθερίου και να βάζει στο στόχαστρό του τον Τάκο Καραγκούνια. Ο 45χρονος φαρμακοποιός δήλωσε αρχικά για το χθεσινό συμβούλιο του νησιού και την επίθεση του 50χρονου μισθοφόρου στον Νίκο Μπάρτζη: «O Tάκης στην ιδέα και μόνο ότι θα βγει υποψήφιος, στην ιδέα μόνο της παραμικρής υπόνοιας να φύγει, γίνεται έξαλλος. Τον έπιασε ένα παραλήρημα και μια επιθετική διάθεση απέναντι στον Νίκο».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο σχόλιο του Τάκη Καραγκούνια ότι ο ίδιος είναι «πελάτης» του στα αγωνίσματα. «Τάκη μου αφού είμαι πελάτης σου, γιατί έχασες με τόσο μεγάλη διαφορά από εμένα; Τάκη μου, αφού είμαι πελάτης γιατί δεν με ματσάρεις; Τάκη μου, αφού είμαι πελάτης σου, γιατί λες συνέχεια στην ομάδα σου πόσο έχω ανέβει αγωνιστικά και δεν έχω καμία σχέση με το δικό μας Survivor;», αναρωτήθηκε και συμπλήρωσε: «Και πότε έγινα πελάτης σου, τώρα που κινδυνεύεις να ακούσεις το όνομά σου και να χάσεις και σήμερα;».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr6bt8tqcpht)


Οι παίκτες των δυο ομάδων συναντήθηκαν στο στίβο μάχης για την 3η ασυλία της εβδομάδας με τον Σάκη να ανοίγει το σκορ για τους Κόκκινους και την Στέλλα να απαντάει για το 1-1.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr6coksvytux)


Όταν οι Διάσημοι περνούσαν μπροστά, οι Μαχητές απαντούσαν άμεσα μέχρι το 3-3, όταν και ο Τάκης έδωσε τη δυνατότητα απέναντι στον... πελάτη του Σπύρο να γυρίσει την κατάσταση σε 4-3 για τους Μπλε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr6d5165jtgh)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr6crcf3lwj5)


Η Ελευθερία ισοφάρισε κόντρα στην Μαριαλένα, ο Μάριος έβαλε ξανά τους Κόκκινους στη θέση του οδηγού και η Ελένη τους έδωσε προβάδισμα δυο πόντων.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr6devad3avl)


Ο Γιωρίκας μείωσε σε 6-5, ο Χανταμπάκης με 2η νίκη έκανε το 7-5, όμως η Έυη και ο Γιωρίκας έφεραν το ματς ξανά σε ισορροπία και στο 7-7.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr6djpjhzt09)


Η Νικολέτα έκανε το 8-7, ο Μπόγδανος το 8-8 και η Ρια έφερε για 2η φορά μπροστά τους Μπλε και τον αγώνα σε ματς πόιντ για τους Μπλε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr6dy2ssc86p)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr6e26jhgctl)


Ο Σάκης βρήκε απέναντι του τον Ασημακόπουλο και έκανε το 9-9 στέλνοντας τις δυο ομάδες σε flag race. Στον τελικό της 3ης ασυλίας Σάκης και Αφροδίτη ήταν ένα κλικ καλύτεροι των Τάκη και Μαριαλένας και έτσι οι Κόκκινοι έκαναν το 10-9 πήραν και την 3η ασυλία της εβδομάδας, ανακγάζοντας τους Μπλε να βγάλουν και 5ο συμπαίκτη τους στον τάκο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr6eb8pbnpk9)


Ήταν η πρώτη φορά στο Survivor All Star που μια ομάδα κατακτάει όλες τις ασυλίες, ενώ ο Τάκης Καραγκούνιας που έχασε στον τελικό βρήκε «φταίχτες» τους υποψήφιους προς αποχώρηση κατηγορώντας τους ότι «δεν ήθελαν να φέρουν νίκη».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr6ecydf2p8x)


Στην ψηφοφορία συνέβη κάτι ασυνήθιστο, αφού τα πρώτα επτά χαρτιά που τράβηξε ο Γιώργος Λιανός, έδειχναν διαφορετικά ονόματα παικτών. Ο παρουσιαστής του Survivor All Star απόρησε όταν είδε τους Μελίνα, Εύη, Ρία, Στέλλα, Μπόγδανο, Τάκη και Νικόλα να βγαίνουν από την κάλπη και ζήτησε ένα σχόλιο από τους Κόκκινους, οι οποίοι επίσης ήταν σαστισμένοι.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr6g7hz42qxl)


Προχωρώντας τη διαδικασία της ψηφοφορίας οι 5 από τους 7 έμειναν με μόλις μια ψήφο, με το Νικόλα Αγόρου να συγκεντρώνει 3 ψήφους και 6 ψήφους η Μελίνα Μεταξά, με αποτέλσμα να βγει για ακόμα μια φορά στον τάκο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr6glwvbeu4h)


Η 5η υποψήφια προς αποχώρηση των Μπλε… έβαλε φωτιά στο Συμβούλιο όταν αποκάλυψε πως ο Τάκης Καραγκούνιας πήρε την «κουτάλα» του και «μαγείρεψε» την ψηφοφορία, με τον 50χρονο μισθοφόρο να γίνεται έξαλλος σε σημείο που όταν τον ακούμπησε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης λίγο έλειψε να του ορμήξει.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr6gn82swc55)


Όταν τα πράγματα ηρέμισαν οι 5 υποψήφιοι προς αποχώρηση Γιώργος Ασημακόπουλος, Τζο Μαριδάκη, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος και Μελίνα Μεταξά ζήτησαν από τον κόσμο να τους στηρίξει.





Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Προσωπικό μου στοίχημα η ανάταξη των σιδηροδρόμων

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Δεχόμουν μπούλινγκ γιατί μου έπεφταν τα μαλλιά, έκανα μεταμόσχευση»

Εκδίδεται από την Τουρκία ο φυλακισμένος πατέρας του νεκρού μηχανοδηγού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης