Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Ο Έρικ Αντρέ μοιράζεται το παρασκήνιο πίσω από τις γυμνές τους φωτογραφίες

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Ο Έρικ Αντρέ μοιράζεται το παρασκήνιο πίσω από τις γυμνές τους φωτογραφίες

«Συμφωνήσαμε και οι δύο ότι αυτή ήταν μια όμορφη εικόνα που έπρεπε να μοιραστούμε με τον κόσμο» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κωμικός

emili-rataikofski
Ο Έρικ Αντρέ θέλησε να μοιραστεί με το κοινό της ιστορία πίσω από τα γυμνά στιγμιότυπα στο Instagram, με την Έμιλι Ραταϊκόφσκι.

Αν και δεν θέλησε να αναφερθεί στη φύση της σχέσης τους, μιλώντας στο Rolling Stone, δεν δίστασε να περιγράψει πώς προέκυψαν οι εν λόγω φωτογραφίες, οι οποίες έχουν γίνει viral στο διαδίκτυο.

Σε αυτές, ο Έρικ Αντρέ φαίνεται ξαπλωμένος και γυμνός στον καναπέ με καλυμμένα τα επίμαχα σημεία και εκείνη ημίγυμνη μπροστά από τον καθρέφτη να επιδεικνύει τα οπίσθιά της.

Emily_Eric
Κλείσιμο


«Ήμουν πραγματικά μέσα στη στιγμή... Έπινα κρασί, και εκείνη άρχισε να πεθαίνει στα γέλια και μου είπε "πρέπει να το βγάλω μια φωτογραφία" και τότε, αρχίσαμε και οι δύο να ποζάρουμε», δήλωσε ο παρουσιαστής του «Eric Andre Show».

«Συμφωνήσαμε και οι δύο ότι αυτή ήταν μια όμορφη εικόνα που έπρεπε να μοιραστούμε με τον κόσμο. Δεν υπήρχε πολλή σκέψη πίσω από αυτό», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Emily_Eric1


Όπως είπε, αυτή είναι και η μαγεία της τέχνης. «Νομίζω ότι αυτό είναι η τέχνη. Η τέχνη δεν είναι πνευματική. Είναι πρωτότυπη. Πρέπει να μιλάει στις ορμόνες σου, όσο μιλάει στο μυαλό σου», σημείωσε.

Η ανάρτηση για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και τα γυμνά τους στιγμιότυπα, σε συνδυασμό με τις δημόσιες εμφανίσεις τους, αλλά και τις διακοπές που έκανα σε τροπικό νησί φαίνεται πως επιβεβαιώουν τις φήμες πως η Έμιλι σχεδόν έξι μήνες αφότου κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον πρώην σύζυγό της Sebastian Bear-McClard γύρισε σελίδα στη ζωή της με τον Έρικ Αντρέ.

Πριν από περίπου δύο μήνες ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει σε έξοδό τους, να βγαίνουν αγκαζέ από ένα εστιατόριο.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Προσωπικό μου στοίχημα η ανάταξη των σιδηροδρόμων

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Δεχόμουν μπούλινγκ γιατί μου έπεφταν τα μαλλιά, έκανα μεταμόσχευση»

Εκδίδεται από την Τουρκία ο φυλακισμένος πατέρας του νεκρού μηχανοδηγού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης