Μακαλιάς για Πρίαμο: «Δεν τον είχα για τόσο ερωτύλο και δολοπλόκο»

Μακαλιάς για Πρίαμο: «Δεν τον είχα για τόσο ερωτύλο και δολοπλόκο»

«Ο Μάριος τόσα πολλά παρασκήνια; Δεν μου περνάει από το μυαλό» σχολίασε σχετικά με τις εξελίξεις στο Survivor All Star - Δείτε το βίντεο 

makalias_priamos9
Μετά και από το τελευταίο επεισόδιο του Survivor All Star την Δευτέρα 13 Μαρτίου, το δίδυμο Μάριος Πρίαμος και Ελευθερία Ελευθερίου εξακολουθεί να απασχολεί και να συζητιέται στις εκπομπές.

Ανάμεσα σε όσους σχολίασαν τις εξελίξεις, είναι και ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο οποίος μέσα από το «Ποιος είναι πρωινιάτικα» είπε: «Ο Μάριος τόσα πολλά παρασκήνια; Δεν μου περνάει από το μυαλό. Δεν τον είχα ούτε για τόσο ερωτύλο, ούτε για τόσο δολοπλόκο. Σιγανοπαπαδιά, τι είναι αυτό ρε;».

Δείτε βίντεο 
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr54saczemjd)

Στημ πορεία, η Μπέττυ Μαγγίρα σημείωσε: «Ψηφίζει την Ελευθερία, τη δίνει μετά ότι εκείνη δημιουργεί τις ιστορίες και εκθέτει τους πάντες, έστειλε τη Δαλάκα, στέλνει τώρα τον Στάθη… ποιος του ‘χει μείνει από κει; Ο Σάκης. Για να δούμε τι θα βρει να κάνει και στον Σάκη. Η ίδια του η ομάδα λέει ότι το κάνει όλο αυτό για να τους εξολοθρεύσει. Το είπε ο Μπάρτζης στην Αφροδίτη, που σημαίνει ότι και ο ίδιος σκέφτεται ότι μπορεί ο Μάριος να φτιάξει μία άλλη ιστορία για να τον βγάλει απ’ έξω».

Έπειτα, η ίδια επισήμανε: «Από την άλλη ο Μαρτίκας παίζει το παιχνίδι της δικαιοσύνης. Ο Σπύρος τι είπε για την Ελευθερία; Ότι δημιουργεί ιστορίες γιατί δε μπορεί να τους χτυπήσει αγωνιστικά. Το ίδιο δεν κάνει κι αυτός;».

«Μα ο Σπύρος δεν μπορεί να χτυπήσει τα αγόρια αγωνιστικά. Πάει να χτυπήσει ένα κορίτσι, για να φύγει εκείνο. Εμένα μου αρέσει η Ελευθερία, που δημιουργεί 7 διαφορετικές ιστορίες. Εμένα οι παραμυθάδες μου αρέσουν πάρα πολύ» ανέφερε με χιουμοριστική διάθεση, ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Ειδήσεις σήμερα:

Ολόκληρη η ιδιόχειρη διαθήκη του Γιώργου Τράγκα

«Βρε θλιβεροί ιεροεξεταστές» - Φίλος του πατέρα της Ελπίδας που σκοτώθηκε στα Τέμπη ξεσπά για την κριτική σε βάρος του

Ο ασιατικός θρίαμβος του «Τα πάντα όλα» και οι δυνατές στιγμές των Όσκαρ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης