Αριστομένης Γιαννόπουλος για Παναγιώταρου - Σχίζα: «Θα φανεί αν υπάρχει τρίτο πρόσωπο»

Αριστομένης Γιαννόπουλος για Παναγιώταρου - Σχίζα: «Θα φανεί αν υπάρχει τρίτο πρόσωπο»

«Δεν έχουμε καμία σχεδόν επικοινωνία, οπότε δεν ξέρω ούτε πώς σκέφτεται, ούτε πώς λειτουργεί» ανέφερε για την πρώην σύζυγό του

aristomenis-giannopoulos
Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη φημολογία περί τρίτου προσώπου στη σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα.

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» κι αρχικά, ανέφερε πως δεν γνωρίζει τι ακριβώς έχει συμβεί ανάμεσα στο ζευγάρι.

«Δεν ξέρω, δεν το παρακολουθώ το θέμα. Θα φανεί νομίζω αν υπάρχει τρίτο πρόσωπο ή δεν υπάρχει. Μια φωτογραφία μπορεί να είναι οτιδήποτε», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr2mwbhup5sp)

Κλείσιμο
Όπως εξήγησε στη συνέχεια, ο ίδιος δεν έχει επικοινωνία τους τελευταίους μήνες με την πρώην σύζυγό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. «Έχουμε κόψει τους τελευταίους μήνες, δεν έχουμε καμία σχεδόν επικοινωνία, οπότε δεν ξέρω ούτε πώς σκέφτεται, ούτε πώς λειτουργεί», αναφέρει.

Αναφορικά με τα λόγια που μετέφερε η Ελευθερία Ελευθερίου στον Στάθη Σχίζα στο Survivor All Star σχετικά με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, δήλωσε: «Είναι πολύ λεπτό το θέμα. Νομίζω ότι αν ο άλλος είναι πολύ δικός σου άνθρωπος, καλύτερα είναι να του το πεις. Αν όχι, μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ».

«Η Αλεξάνδρα γιατί να μην είναι καλά ψυχολογικά; Γύρισε το αγόρι της, έλειπε τόσους μήνες, μια χαρά θα είναι. Αν έχουν θέμα, ας βγουν να το διαψεύσουν», συμπλήρωσε.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO


Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ με νεκρό βρέφος στη Λάρισα - Στη ΜΕΘ η μάνα του, ισχυρίζεται ότι δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος

«Διόρθωσαν» με μπλάνκο την ώρα αναχώρησης των δύο σταθμαρχών το μοιραίο βράδυ!

Νέο Ψυχικό: Πατέρας κλείδωσε το 7χρονο παιδί του στο σπίτι και εξαφανίστηκε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης