Αριστομένης Γιαννόπουλος: Έχω τη σχέση μου και περνάω καλά, δεν θα μιλάω για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Αριστομένης Γιαννόπουλος: Έχω τη σχέση μου και περνάω καλά, δεν θα μιλάω για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός μίλησε για τη σχέση της πρώην συζύγου του με τον Στάθη Σχίζα 

aristomenis_giannopoulos
Δηλώσεις έκανε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος και αναφέρθηκε στον Στάθη Σχίζα και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ο πρώην σύζυγος της Instagrammer μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» και αναφέρθηκε σε προηγούμενες δηλώσεις που είχε κάνει για εκείνη και είχε υποστηρίζει πως «στη δική τους σχέση υπήρχε ισορροπία», ενώ με τον Στάθη Σχίζα φαίνεται να έχει εκείνη το «πάνω χέρι».

«Εγώ είπα αυτό που νιώθω. Φάνηκε σκληρό που είπα πως σε εμάς υπήρχε ισορροπία; Εγώ δεν το ακούω τόσο σκληρό. Εσείς με ρωτήσατε τι σχέση είχα εγώ με την Αλεξάνδρα κι απάντησα. Δεν απάντησα για τη σχέση του Στάθη με την Αλεξάνδρα. Ο καθένας κάνει τις σχέσεις που θέλει. Από τη στιγμή που με ρωτήσανε τι νιώθω, είπα πως στη δική μας σχέση υπήρχε ισορροπία. Ξεκάθαρα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-coh1x7j03m21)

«Ό,τι λέει η Αλεξάνδρα δέχομαι. Δεν είμαι στη σχέση, ούτε στο κρεβάτι, δεν ξέρω τι κάνει το κορίτσι. Ας περνά καλά. Από τη στιγμή που περνάνε καλά κι έχουν βρει ισορροπίες οι δυο τους, ας κάνουν ό,τι θέλουν. Δεν μιλώ για άλλες σχέσεις και δεν ασχολούμαι καν. Έχω τη δική μου, περνώ καλά, ζω τη ζωή μου. Δεν θα αναφέρω κάτι περισσότερο», συμπλήρωσε.

Κλείσιμο
Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός δήλωσε στη συνέχεια, πως μέχρι να γίνει γνωστή η σχέση της πρώην του με τον Στάθη Σχίζα, ενώ εκείνος βρισκόταν στο ριάλιτι επιβίωσης, εκείνος δεν τον ήξερε καν σαν φίλο της. «Τον συγκεκριμένο τύπο τον γνώρισα μέσα από το Survivor. Δεν τον ήξερα πριν. Τότε τον ανακάλυψα τον φίλο αυτό της Αλεξάνδρας. Αυτά», είπε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος

Τέλος, για τις σχέσεις του σήμερα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δήλωσε: «Καλές είναι οι σχέσεις. Τυπικές. Δεν μιλάμε κάθε μέρα, μία στο τόσο. Το τι κάνει η Αλεξάνδρα δεν με αφορά και δεν με νοιάζει, όπως κι εκείνη το τι κάνω εγώ δεν την αφορά και δεν την νοιάζει».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης