Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το ξέσπασμά της στο Instagram - «Κότες του πληκτρολογίου»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το ξέσπασμά της στο Instagram - «Κότες του πληκτρολογίου»

«Σταματήστε να βάζετε ταμπέλες, τραβάτε να κάνετε τις δουλειές σας εδώ μέσα και το τι κάνει και τι περνάει ο καθένας σε αυτή τη ζωή επειδή δεν το ξέρετε, κλείστε το» είπε χαρακτηριστικά

dimitra-alexandraki__1_
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη δέχτηκε αρνητικά σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους, για την στάση της τις τελευταίες ημέρες, μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Η γνωστή Instagrammer αναφέρθηκε σε αυτά τα επικριτικά σχόλια και τόνισε πως ο κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του τρόπο να πενθεί.

Με μία σειρά από stories στον προσωπικό της λογαριασμό, εξέφρασε τον θυμό της και τόνισε στους διαδικτυακούς της φίλους πως πρέπει να πάψουν να κρίνουν και να ασχοληθεί ο καθένας με τον εαυτό του.

Όπως ακούγεται να λέει: «Πριν δύο χρόνια εξυπνάκια μου εδώ μέσα, 25η Μαρτίου αν θυμάστε, πατήστε στο Google αν δεν θυμάστε, χάθηκε ένα παιδί 23 χρονών στο Σχιστό σε ένα τροχαίο. Πένθησε κανένας γι’ αυτό το παιδί; Όχι. Εμείς πενθούμε μέχρι σήμερα γιατί ήταν ο πρώτος ξάδερφος μου και ο μικρότερος. Οπότε βουλώστε τα στόματα σας και τραβάτε να κοιτάξετε τη δουλειά σας. Και αν εσύ αύριο δεν θέλεις να πας στη δουλειά σου για το πένθος μην πας. Κότες όλες του πληκτρολογίου, μην με ενοχλείτε ρε, θα τρώτε μπλοκ και εξαφανισμό για μια ζωή. Έτσι αυτή την Δήμητρα θέλετε αυτή θα έχετε. Έλα γεια!».

Ξεσπά η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Βουλώστε τα στόματά σας και κοιτάξτε τη δουλειά σας»


Κλείσιμο
Στη συνέχεια, συμβούλευσε το κοινό της να σταματήσει να βάζει ταμπέλες στους ανθρώπους, ενώ τόνισε πως ο καθένας δεν μπορεί να γνωρίζει τι περνάει ο άλλος. «Εσύ πρέπει να βάλεις κουστούμι στη δουλειά σου γιατί αν δεν το βάλεις θα σε κράξουν. Αν είσαι στο στρατό και είσαι αξύριστος, θα φας φυλακή ή οτιδήποτε άλλο. Η άλλη πρέπει να έχει κοντά τα νύχια της, η άλλη πρέπει να έχει μακιγιάζ η άλλη δεν πρέπει να έχει μακιγιάζ. Οπότε σταματήστε να βάζετε ταμπέλες, τραβάτε να κάνετε τις δουλειές σας εδώ μέσα και το τι κάνει και τι περνάει ο καθένας σε αυτή τη ζωή επειδή δεν το ξέρετε, κλείστε το. Πενθείστε, αγαπήστε, γελάστε, κάντε ότι θέλετε γιατί στο τέλος της ημέρας ο Θεός μας επιτρέπει και είμαστε ακόμα εδώ», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Θέμα χρόνου νέες ποινικές διώξεις για τα Τέμπη - Οι μηχανοδηγοί δεν εμπιστεύονταν τον σταθμάρχη Λάρισας

Μέτρα στήριξης στις οικογένειες των θυμάτων και τους τραυματίες ανακοινώνει σήμερα ο Μητσοτάκης

Survivor All Star: «Πόλεμος» Μαρτίκα-Ελευθερίου, την έπιασε να κρυφακούει και την έβγαλε στη… σέντρα – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης