Βέρα Μακρομαρίδου για τον ρόλο της στον «Σασμό»: «Η ελπίδα της Άσπας είναι στον Μύρωνα»
Όσα δήλωσε η ηθοποιός για τον ρόλο της στη δραματική σειρά του Alpha και τα μηνύματα που έχει δεχτεί από κακοποιημένες γυναίκες
Η Βέρα Μακρομαρίδου έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον ρόλο της στον «Σασμό», αλλά και τα μηνύματα που έχει δεχτεί από άλλες γυναίκες, που έχουν υποστεί κακοποίηση.
Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» και αρχικά, δήλωσε για τον ρόλο της: «Η Άσπα στον Σασμό περνάει τα ζόρια της, η ελπίδα της είναι στον Μύρωνα και στον έρωτα».
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα μηνύματα που δέχεται ανά διαστήματα από διάφορες γυναίκες που έχουν βιώσει κακοποιητικές συμπεριφορές. «Για την κακοποιητική συμπεριφορά που δεχόταν η Άσπα μού έστελναν "κι εμένα μου έχει συμβεί, είναι μεμονωμένο περιστατικό, μια φορά το έκανε, κι εσύ δεν είσαι αγία, γύρνα στον άνδρα σου, δεν ήταν και τίποτα"», αποκάλυψε η ηθοποιός.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqye094y44rd)
«Από δύο γυναίκες ήταν αυτά τα σχόλια. Και το απογοητευτικό ήταν ότι μου είπαν "κι εμένα ο σύζυγός μου με έχει δείρει μια φορά, δεν έγινε και κάτι"», συμπλήρωσε.
Τέλος, αναφέρθηκε στην οντισιόν, από την οποία είχε περάσει για τις «Άγριες Μέλισσες». «Είχα κάνει κάστινγκ, ήταν ωραία εμπειρία. Στεναχωρήθηκα, αλλά κατάλαβα τους λόγους που δεν με επέλεξαν. Νομίζω ότι ήταν για το ρόλο της Δρόσως», είπε κλείνοντας.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.