Κρις Ροκ για Γουίλ Σμιθ: Η Τζέιντα τον έχει πληγώσει περισσότερο απ' ό,τι πλήγωσε αυτός εμένα

Κρις Ροκ για Γουίλ Σμιθ: Η Τζέιντα τον έχει πληγώσει περισσότερο απ' ό,τι πλήγωσε αυτός εμένα

Με αφορμή το χαστούκι που δέχτηκε στα Όσκαρ του 2022, ο κωμικός αναφέρεται για ακόμα μια φορά στον Γουίλ Σμιθ στο νέο του σόου

kris-rok
To χαστούκι που έδωσε ο Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ στην περσινή τελετή των Όσκαρ φαίνεται πως του δίνει... έμπνευση μέχρι και σήμερα.

Ο κωμικός κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα κωμικό σόου στην πλατφόρμα του Netflix, στο οποίο δεν δίστασε να αναφερθεί για ακόμα μια φορά στην επίθεση που δέχτηκε από τον ηθοποιό, ενώ παρουσίαζε τα Όσκαρ το 2022. Μάλιστα, έχει φτάσει πλέον σε σημείο να το «διακωμωδεί», παρά τις αντιδράσεις που είχαν προκληθεί αρχικά, στα social media μετά το συμβάν. 

Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο Σμιθ ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον Κρις Ροκ, όταν ο κωμικός αστειεύτηκε για την κόμμωση της συζύγου του, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, η οποία έχει ξυρίσει τα μαλλιά της λόγω αλωπεκίας.

Κατά την έναρξη του σόου του, ο Κρις Ροκ είπε χαρακτηριστικά για τον ηθοποιό: «Ο Γουίλ Σμιθ εκφράζει επιλεκτικά την αγανάκτησή του. Όσοι γνωρίζουν πραγματικά τι συνέβη, ξέρουν ότι δεν είχα καμία σχέση. Όλοι έχουμε φάει κέρατο, όλοι σε αυτόν τον χώρο».



«Κανείς μας δεν έχει πάρε ποτέ συνέντευξη στην τηλεόραση από το άτομο, με το οποίο μας έχει απατήσει κάποιος. Κανείς μας. Γιατί να το κάνει αυτό; Επίσης, να σας πω πως η Τζέιντα έχει πληγώσει πολύ περισσότερο εκείνον, παρά το πόσο πλήγωσε αυτός εμένα», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

Κλείσιμο
Tέλος, αναφέρθηκε σε πολλές από τις ιστορίες που έχουν κυκλοφορήσει ανά διαστήματα στο διαδίκτυο για την προσωπική ζωή του ζευγαριού, εστιάζοντας ωστόσο στην απιστία της Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης για Τέμπη: Συγγνώμη προσωπική, αλλά και στο όνομα όλων όσοι κυβέρνησαν

Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου: Χρυσός και πάλι ο Τεντόγλου!

Σε αργία ο σταθμάρχης και ο προϊστάμενός του από την πρώτη στιγμή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης