Γουίλ Σμιθ για το χαστούκι στον Κρις Ροκ: «Μου γύρισε το μάτι, είχα χάσει τα λογικά μου»

Γουίλ Σμιθ για το χαστούκι στον Κρις Ροκ: «Μου γύρισε το μάτι, είχα χάσει τα λογικά μου»

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την επεισοδιακή βραδιά των Όσκαρ ο ηθοποιός αποκάλυψε πως έχασε την ψυχραιμία του

Smith_Slap
Ο Γουίλ Σμιθ δήλωσε ότι «του γύρισε το μάτι» όταν χαστούκισε τον κωμικό Κρις Ροκ τη βραδιά της απονομής των Όσκαρ, στην πρώτη του συνέντευξη που παραχώρησε μετά το περιβόητο χαστούκι.

Είχα χάσει τα λογικά μου, ήταν μια φριχτή νύχτα
«Είχα χάσει τα λογικά μου», είπε ο Σμιθ στην εκπομπή «The Daily Show with Trevor Noah». «Αυτή ήταν μια οργισμένη αντίδραση», δήλωσε ο Σμιθ. Ο ηθοποιός είπε ότι εκείνη την περίοδο «περνούσε κάτι» και έχασε την ψυχραιμία του εκείνο το βράδυ.

«Ήταν μια φρικτή νύχτα, όπως μπορείτε να φανταστείτε», είπε. «Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις και πολυπλοκότητες σε αυτό, αλλά στο τέλος της ημέρας, απλά - τα έχασα και υποθέτω ότι αυτό που θα έλεγα είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις τι περνάει κάποιος. Κάθεσαι ανάμεσα σε ξένους και κάποιου η μητέρα μπορεί να πέθανε την προηγούμενη εβδομάδα. Ή κάποιου το παιδί να είναι άρωστο, ή κάποιος να έχασε τη δουλειά του, δεν μπορεί να ξέρεις τι περνάει ο καθένας...».

Ο Σμιθ δεν προσδιόρισε ποια προβλήματα αντιμετώπιζε κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων - αλλά δήλωσε ότι πολλά πράγματα που ένιωθε έφτασαν στο αποκορύφωμά τους εκείνη τη μοιραία βραδιά.

Δεν θέλω να είμαι έτσι
Τίποτα από αυτά δεν δικαιολογούσε τις πράξεις του, είπε ο Σμιθ. «Ήταν πολλά πράγματα. Ήταν το μικρό αγόρι που έβλεπε τον πατέρα του να χτυπάει τη μητέρα του. Είναι, ξέρετε, όλα αυτά που αναβλύζουν εκείνη τη στιγμή», είπε. «Δεν θέλω να είμαι έτσι».

Ο παρουσιαστής προσέφερε τη δική του οπτική γωνία, υπερασπιζόμενος τον Σμιθ, τον οποίο γνωρίζει εδώ και πολλά χρόνια.

«Νομίζω επίσης ότι δεν είναι αυτό που είσαι», είπε. «Νομίζω ότι δεν είναι αυτό που είσαι. Νομίζω ότι όλοι μπορούν να κάνουν ένα λάθος». Ο Σμιθ χαστούκισε τον Ροκ στο πρόσωπο, αφού εκείνος έκανε ένα αστείο για τη σύζυγο του Σμιθ, ενώ παρουσίαζε ένα βραβείο στη σκηνή. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης και στο γεγονός πώς έχει μείνει σε μεγάλο βαθμό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μετά το χαστούκι. Αστειευόμενος είπε: «Ήμουν μακριά, τι κάνατε όλοι σας;».

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Γουίλ Σμιθ (Όσα είπε για το χαστούκι στο 9:42)
Will Smith - "Emancipation" | The Daily Show

Πώς τελείωσε η βραδιά των Οσκαρ για τον Σμιθ
Κλείσιμο
Ο Σμιθ, ο οποίος συμμετείχε στο late-night show για να προωθήσει τη νέα του ταινία «Emancipation», με δάκρυα στα μάτια σε κάποια σημεία της συνέντευξης μοιράστηκε μια ειλικρινή ιστορία για το πώς τελείωσε η βραδιά του μετά την τελετή απονομής των βραβείων.

Ο Σμιθ είπε ότι είδε τον 9χρονο ανιψιό του αφού επέστρεψε στο σπίτι του από τα Όσκαρ. «Είναι το πιο γλυκό αγοράκι. Γυρίσαμε σπίτι και είχε ξενυχτήσει για να δει τον θείο του Γουίλ και καθόμαστε στην κουζίνα μου και είναι στα γόνατά μου και κρατάει το Όσκαρ και λέει "Γιατί χτύπησες αυτόν τον άνθρωπο, θείε Γουίλ;"», είπε ο Σμιθ δακρύζοντας.

Μαθαίνει να συγχωρεί τον εαυτό του
Ο Σμιθ πρόσθεσε ότι καταλαβαίνει πώς οι άνθρωποι σοκαρίστηκαν από το βίαιο ξέσπασμά του. Είπε ότι τώρα μαθαίνει να θεραπεύεται και να συγχωρεί τον εαυτό του. «Αυτό ήταν ένα από τα μεγάλα πράγματα για μένα τους τελευταίους δύο μήνες - ξέρετε, ότι έπρεπε να συγχωρήσω τον εαυτό μου που είναι άνθρωπος», δήλωσε ο Σμιθ.

Στον ηθοποιό έχει απαγορευτεί από την Ακαδημία η συμμετοχή στα βραβεία Όσκαρ για την επόμενη δεκαετία.

Ειδήσεις σήμερα

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ μετά τα 4,8R στην ίδια περιοχή - «Χορεύουν» Αττική και Εύβοια

Ο Ακάρ φαντάζεται «Έλληνες πολιτικούς που σαμποτάρουν τις σχέσεις με την Τουρκία»

Κοπέλα πήγε για μασάζ και ο μασέρ έβαλε τα χέρια του μέσα στο εσώρουχό της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης