Grey's Anatomy: Ο «Πρέστον Μπερκ» αποσύρεται από την υποκριτική

Grey's Anatomy: Ο «Πρέστον Μπερκ» αποσύρεται από την υποκριτική

Η ανακοίνωση του ηθοποιού στο Twitter - Σκοπός του είναι να κάνει πολλά ταξίδια και να αφιερωθεί στον σοσιαλισμό και τον κομμουνισμό

greys-anatomy
Ο Αϊζάια Ουάσινγκτον, γνωστός από τον ρόλο του Dr. Preston Burke στη δημοφιλή σειρά «Grey's Anatomy», ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την υποκριτική.

«Με βαριά καρδιά και μια αίσθηση ανακούφισης ανακοινώνω σήμερα την πρόωρη αποχώρησή μου από τη βιομηχανία του θεάματος», έγραψε ο Ουάσινγκτον στο Twitter.

Αν και παραδέχεται ότι όλα αυτά τα χρόνια υπήρξαν αρκετοί λόγοι που παραλίγο να τον κάνουν να τα παρατήσει, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν η κριτική που δέχεται μέχρι και σήμερα για τον χαρακτήρα του στο «Grey's Anatomy».



«Όσοι παρακολουθούν το ταξίδι μου εδώ στο Twitter από το 2011, γνωρίζουν ότι έχω δώσει έναν καλό αγώνα να αποδείξω την αξία μου, αλλά φαίνεται ότι οι haters, οι προβοκάτορες και οι χρήσιμοι ηλίθιοι κέρδισαν», συνέχισε την ανάρτησή του.

«Δεν ενδιαφέρομαι πλέον για το μπρος-πίσω σχετικά με μια "χρωματική κατασκευή" που μας κρατά διαιρεμένους ως ανθρώπους, ούτε ενδιαφέρομαι για την πολιτική ή οτιδήποτε βιτριολικό», αναφέρει.

Κλείσιμο


Όπως λέει αργότερα, σκοπός του πλέον, είναι να κάνει πολλά ταξίδια και έπειτα, να αφιερωθεί στον σοσιαλισμό και στη συνέχεια στον κομμουνισμό.

«Μέχρι τότε, να ξέρετε ότι αυτός ο συντηρητικός Φρέντερικ Ντάγκλας θα κρατήσει το μπαρούτι του μέσα στο όπλο και θα σας αγαπάει όλους. Είμαι πραγματικά ευγνώμων για την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια», καταλήγει στη δημοσίευσή του, αφού ξεκαθάρισε ότι δεν θα ασχοληθεί ξανά με την υποκριτική.

Η ταινία «Corsicana», όπου υποδύθηκε τον «Bass Reeves» ήταν το τελευταίο του εγχείρημα στην οθόνη, όπως είπε αλλά διαβεβαίωσε τους θαυμαστές του ότι θα τους κρατά ενήμερους για τις «σαχλαμάρες που θα κάνει εδώ κι εκεί μετά τη συνταξιοδότησή του».

Preston Burke's Vow (Grey's Anatomy)
 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης