Grey's Anatomy: Η σεναριογράφος της σειράς παραδέχεται πως είχε πει ψέματα ότι πάσχει από καρκίνο

Grey's Anatomy: Η σεναριογράφος της σειράς παραδέχεται πως είχε πει ψέματα ότι πάσχει από καρκίνο

«Δεν είχα ποτέ καμία μορφή καρκίνου, ήταν ένα ψέμα που είπα στα 34 μου και αποδείχθηκε το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου» ανέφερε

greys_anatomy
Η σεναριογράφος της σειράς «Grey's Anatomy», Ελίζαμπεθ Φιντς παραδέχτηκε πως στο παρελθόν είχε πει ψέματα πως πάσχει από καρκίνο.

«Δεν είχα ποτέ καμία μορφή καρκίνου. Ήταν ένα ψέμα που είπα στα 34 μου και αποδείχθηκε το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Απλώς γινόταν ολοένα και μεγαλύτερο χρόνο με τον χρόνο και τελικά, θάφτηκε όλο και πιο βαθιά μέσα μου», είπε χαρακτηριστικά στο πλαίσιο μιας συνέντευξής της στο Ankler.

Σε παλιότερη συνέντευξή της, η σεναριογράφος είχε δηλώσει πως θα απέχει για λίγο καιρό από το επάγγελμά της, καθώς η υγεία της έχει επιβαρυνθεί. Ωστόσο, ο λόγος δεν ήταν ο καρκίνος, όπως αποκάλυψε.

«Αυτό που έκανα ήταν λάθος. Όλα τα υπόλοιπα είναι λόγια», τονίζει. Όπως είπε, όλα ξεκίνησαν από έναν τραυματισμό που είχε στο γόνατό της το 2007. Ωστόσο, το ένα ψέμα έφερε το άλλο στη συνέχεια.

Η Φιντς εθίστηκε στη φαρμακευτική αγωγή που λάμβανε για χρόνια μετά τον τραυματισμό της, κατά τη διάρκεια μιας πεζοπορίας. Για πολύ καιρό είχε εξαφανιστεί από παντού, με τις φήμες να οργιάζουν κι η ίδια να τις επιβεβαιώνει.

Εξήγησε μάλιστα, πως μετά από χρόνια κατάλαβε ότι αυτός ήταν ένας τρόπος για να κερδίσει την προσοχή, κάτι που έκανε και μικρότερη. «Πιστεύω πως αυτός είναι ο δικός μου μηχανισμός, μετά την κακοποίηση που είχα υποστεί στο παρελθόν από τον αδερφό μου. Με τρομοκρατούσε. Αυτή την περίοδο του εθισμού μου, δεν είχα καμία υποστήριξη, όπως τότε. Οπότε, επέστρεψα στον μηχανισμό μου. Είπα ψέματα», εξηγεί.

Κλείσιμο


«Έφτιαξα αυτή την ιστορία, γιατί χρειαζόμουν υποστήριξη και προσοχή. Αυτός ήταν ο τρόπος μου να την κερδίσω», συμπλήρωσε. Η σεναριογράφος της επιτυχημένης σειράς του ABC είχε ισχυριστεί το 2012 πως οι γιατροί ανακάλυψαν ότι έχει όγκο. Πιο συγκεκριμένα, μια σπάνια κακοήθεια που κατέστρεφε τη σπονδυλική της στήλη. Μάλιστα, υποστήριζε πως ο οργανισμός της δεν ανταποκρινόταν στις χημειοθεραπείες.

Έκτοτε, ξεκίνησε να δίνει πολλές συνεντεύξεις, στις οποίες αναφερόταν στο πρόβλημα της υγείας της, οι οποίες πλέον έχουν εξαφανιστεί από όλα τα μέσα ενημέρωσης.

«Ξέρω ότι είναι απολύτως λάθος αυτό που έκανα», παραδέχτηκε. «Είπα ψέματα και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για αυτό. Αλλά υπάρχει ένα πλαίσιο για αυτό. Ο καλύτερος τρόπος που μπορώ να το εξηγήσω είναι πως όταν αντιμετωπίζουν ένα επίπεδο τραύματος, πολλοί άνθρωποι υιοθετούν έναν δυσπροσαρμοστικό μηχανισμό αντιμετώπισης. Μερικοί άνθρωποι πίνουν για να κρύψουν ή να ξεχάσουν πράγματα. Οι τοξικομανείς προσπαθούν να αλλάξουν την πραγματικότητά τους. Εγώ είπα ψέματα. Αυτή ήταν η αντιμετώπιση και ο τρόπος μου να νιώσω ασφαλής», εξηγεί.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης