Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Οι ευχές της στον Σαμ Ασγκάρι για τα γενέθλιά του και οι νέες φωτογραφίες

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Οι ευχές της στον Σαμ Ασγκάρι για τα γενέθλιά του και οι νέες φωτογραφίες

Ο σύζυγος της δημοφιλούς ποπ σταρ έκλεισε τα 29 - Η ανάρτησή της στο Instagram

mpritney-spears
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φρόντισε να ευχηθεί στον αγαπημένο της για τα γενέθλιά του και μέσω των social media.

Ο Σαμ Ασγκάρι έκλεισε τα 29 του χρόνια και η ποπ σταρ θέλησε να κάνει μια ανάρτηση για τον ίδιο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μερικά νέα στιγμιότυπα με τον σύζυγό της, από διάφορες τρυφερές τους στιγμές και συνόδευσε τη δημοσίευσή της με μερικές ευχές.

«Χαρούμενα γενέθλια. Σε αγαπώ τόσο πολύ και ελπίζω να πραγματοποιηθούν όλες τις ευχές που δέχτηκες για τα γενέθλιά σου και ακόμα περισσότερες», έγραψε στη λεζάντα η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.



Στη συνέχεια, μάλιστα, δημοσίευσε σε story ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται να τον πασαλείφει στο πρόσωπο με την τούρτα των γενεθλίων του, ενώ και οι δύο ξεσπούν σε γέλια.

Κλείσιμο
Ο σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς γιορτάζει τα γενέθλιά του


Το love story τους

Ο έρωτάς τους ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2016, στα γυρίσματα για το βίντεο κλιπ του «Slumber Party».

«Ήμουν ενθουσιασμένος που θα γνώριζα μία από τις μεγαλύτερες καλλιτέχνιδες όλων των εποχών», είπε ο Ασγκάρι στο Men’s Health τον Ιούλιο του 2018. «Ένιωθα πεταλούδες στο στομάχι». Ο ίδιος έχει αποκαλύψει ότι εκείνος «έσπασε τον πάγο» ανάμεσά τους και στην προσπάθειά του αυτή, παραλίγο να τα καταστρέψει όλα.

«Εκείνη είπε: “Γεια, είμαι η Μπρίτνεϊ” και της είπα “Συγγνώμη, πώς σε είπαμε;” Προσπάθησα να είμαι αστείος. Δεν νομίζω ότι το κατάλαβε κανείς», εξομολογήθηκε ο Ασγκάρι.

Για καλή του τύχη, η Σπίαρς είδε πίσω από αυτό το ατυχές αστείο, τον έρωτα της ζωής της. Ξεκινώντας από μία συζήτηση για το σούσι και το καλό φαγητό, οι δυο τους έγιναν ο ένας το στήριγμα του άλλου.


«Βρήκα τον αριθμό του στην τσάντα μου. Είπα: “Αυτός ο τύπος είναι πραγματικά χαριτωμένος”», ανέφερε η σταρ κατά τη διάρκεια μιας ραδιοφωνικής συνέντευξης τον Ιανουάριο του 2017 και συνέχισε: «Λοιπόν, του τηλεφώνησα, και έκτοτε, είναι απλώς ένα πραγματικά πολύ αστείο άτομο». Από τα πρώτα κιόλας ραντεβού, ο Ασγκάρι ήταν παρών σε όλα τα σημαντικά γεγονότα στη ζωή της Σπίαρς, από τις περιοδείες μέχρι και τη νοσηλεία σε μονάδα ψυχικής υγείας, που κατά καιρούς έχει ανάγκη η τραγουδίστρια.

«Ο Σαμ ήταν ένα απόλυτο όνειρο που έγινε πραγματικότητα για την Μπρίτνει», έχει αναφέρει μια πηγή στο Us Weekly αποκλειστικά τον Μάιο του 2019. «Είναι ένα τόσο αισιόδοξο φως στη ζωή της».


Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Την ίδια μέρα ο σταθμάρχης φέρεται να είχε κάνει το ίδιο λάθος και με άλλη αμαξοστοιχία

Σύγκρουση τρένων στα Τεμπη: Συνάντησα το απόλυτο χάος, λέει αστυνομικός που μετέφερε τραυματίες στο νοσοκομείο

ΗΠΑ: Φωτιά σε αποσκευή επιβάτη αεροσκάφους - Στο νοσοκομείο 10 άτομα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης