Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Οι τρεις έρωτες της ποπ σταρ που κατέληξαν στα σκαλιά της εκκλησίας

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Οι τρεις έρωτες της ποπ σταρ που κατέληξαν στα σκαλιά της εκκλησίας

Ο γάμος με τον Τζέισον Αλεξάντερ που διήρκησε μόλις... 55 ώρες, η διαμάχη με τον Κέβιν Φέντερλαϊν για την επιμέλεια των παιδιών και το «απόλυτο όνειρο» που ζει στην αγκαλιά του Σαμ Ασγκάρι

britney3
13 χρόνια αφότου κατάφερε να «σπάσει τα δεσμά» της κηδεμονίας της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι επιτέλους, ευτυχισμένη. Η ποπ σταρ κατάφερε να εκπληρώσει επιτέλους την επιθυμία της και παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Σαμ Ασγκάρι. Πριν από τον γοητευτικό ηθοποιό και personal trainer, από τη ζωή της δημοφιλούς τραγουδίστριας έχουν περάσει δύο ακόμα έρωτες, που την οδήγησαν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Τζέισον Αλεξάντερ
Μέχρι και το 2002, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είχε σχέση με τον γνωστό τραγουδιστή, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ. Μετά από έναν επεισοδιακό χωρισμό και ατελείωτα δημοσιεύματα, η ποπ σταρ ψάχνει για «παρηγοριά» στην αγκαλιά του παιδικού της φίλου, Τζέισον Αλεξάντερ.

Ο Τζέισον Αλεξάντερ και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας το 2004 και ο γάμος τους κράτησε μόλις 55 ώρες, πριν τελικά ακυρωθεί. Οι δυο τους ήταν παιδικοί φίλοι, αφού μεγάλωσαν μαζί στο στη Λουιζιάνα. Όταν αποφάσισαν να παντρευτούν, όλοι ήξεραν πως επρόκειτο για κάτι που θα τελειώσει πολύ σύντομα, καθώς ήταν και οι δύο πολύ νέοι, μόλις 22 χρονών. Ωστόσο, κανείς δεν φαντάστηκε ότι η «ευτυχία» τους θα τελείωνε μέσα σε λίγο παραπάνω από δύο 24ωρα.

Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στο γνωστό παρεκκλήσι του Λας Βέγκας, Little White Wedding Chapel. Λίγες ώρες μετά, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δήλωσε πως «ο γάμος δεν ήταν παρά ένα αστείο που παρατράβηξε» και σχεδόν αμέσως, το ζευγάρι φρόντισε για το διαζύγιο.

Παρά τα χρόνια που πέρασαν πάντως και τη σύντομη διάρκεια του γάμου τους, ο Τζέισον Αλεξάντερ δεν φαίνεται να κατάφερε να ξεπεράσει τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Θέλοντας να της χαλάσει την ομορφότερη μέρα της ζωής της, ο πρώην σύζυγός της εισέβαλε στον γάμο της. Μάλιστα, φρόντισε να μεταδώσει σε live streaming την εισβολή το απόγευμα της Πέμπτης, στην έπαυλή της στην Καλιφόρνια.


Ο 40χρονος συνελήφθη από την αστυνομία της Ventura και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για καταπάτηση, βανδαλισμό. Της σύλληψης προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμούς με τους φρουρούς ασφαλείας της ποπ σταρ.



Λίγα λεπτά πριν συλληφθεί, ο Αλεξάντερ κατάφερε να καταγράψει τον εαυτό του στο Instagram, καθώς έτρεχε μέσα από μονοπάτια σε πλαγιές λόφων πλησιάζοντας το πίσω μέρος του σπιτιού της πρώην συζύγου του.

Μερικές ώρες πριν ξεκινήσει η παραμυθένια τελετή μπόρεσε εύκολα να σκαρφαλώσει έναν φράχτη, να κατέβει μια βραχώδη πλαγιά και να εισβάλει μέσα στον χώρο του γάμου, ενώ παράλληλα έλεγε στην ασφάλεια ποιος ακριβώς ήταν και γιατί βρισκόταν εκεί.



Η σύλληψη του Αλεξάντερ είναι η τρίτη μέσα σε 13 μήνες. Αστυνομικές πηγές αποκάλυψαν ότι έχει επίσης ένταλμα σύλληψης για κλοπή σε άλλη κομητεία. Τελευταία φορά είχε τεθεί υπό αστυνομική επιτήρηση για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ τον Ιανουάριο του 2021 και για παραβίαση των πρωτοκόλλων ασφαλείας σε αεροδρόμιο τον Αύγουστο. Ο Αλεξάντερ είχε επίσης συλληφθεί στο παρελθόν για παραβίαση εντολής προστασίας και παρενόχληση άγνωστης γυναίκας τον Δεκέμβριο του 2021.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο δικηγόρος της Σπίαρς αποκάλυψε ότι η πελάτισσά του ήταν «απολύτως εξοργισμένη» μετά την εισβολή του Αλεξάντερ στον χώρο όπου έγινε η τελετή και απαίτησε να τον κλείσουν φυλακή. Ο Αλεξάντερ από την πλευρά του ισχυρίστηκε ότι η Μπρίτνεϊ τον είχε «προσκαλέσει» στην εκδήλωση και ότι ήταν η «πρώτη και μοναδική σύζυγός του». Στη συνέχεια με υπερηφάνεια παραδέχτηκε ό,τι πήγε εκεί απλά για να «διαλύσει τον γάμο».

Κέβιν Φέντερλαϊν
Την ίδια χρονιά που χώρισε από τον Τζέισον Αλεξάντερ και πιο συγκεκριμένα, τον Σεπτέμβριο του 2004, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς παντρεύτηκε τον χορευτή της, Κέβιν Φέντερλαϊν.

Britney & Kevin: Chaotic "EPISODE 4: Magic Happens" HD (SUB ITA)


Ο γάμος τους κράτησε περίπου 3 χρόνια και μαζί απέκτησαν δύο γιους, τον 16χρονο Σον Πρέστον και τον 15χρονο Τζέιντεν Τζέιμς. O Κέβιν Φέντερλαϊν είχε ήδη δύο παιδιά, την Κόρι Μάντισον και τον Κάλεμπ Μάικλ, από την πρώην σύντροφό του και ηθοποιό, Σαρ Τζάκσον. Όταν χώρισε μαζί της, η Τζάκσον δήλωσε για την Σπίαρς πως «δεν κατέστρεψε απλώς μια σχέση, αλλά μια οικογένεια».

Κλείσιμο

Ωστόσο, η κοινή ζωή του με την τραγουδίστρια δεν ήταν τελικά, ευτυχισμένη. Το ζευγάρι χώρισε το 2006, με τη Σπίαρς να υποβάλλει αίτηση διαζυγίου επίσημα στις 7 Νοεμβρίου, επικαλούμενη ασυμβίβαστες διαφορές μεταξύ τους. Και οι δύο διεκδίκησαν μέχρι τέλους, την επιμέλεια των παιδιών τους, με τις δικαστικές διαμάχες μεταξύ τους να πρωταγωνιστούν στα ταμπλόιντ.


Τελικά, αποφασίστηκε πως ο Κέβιν Φέντερλαϊν θα διατηρήσει την αποκλειστική νομική και φυσική επιμέλεια των παιδιών, ενώ η Σπίαρς θα αποκτούσε μόνο το δικαίωμα να τα επισκεφτεί, λόγω της ασταθούς κατάστασης της ψυχικής της υγείας την περίοδο εκείνη. Με την πάροδο των χρόνων, κατάφερε να διεκδικήσει περισσότερο χρόνο με τα αγόρια της.

Πλέον, οι δύο πρώην σύζυγοι διατηρούν τυπικές σχέσεις, απλά και μόνο για χάρη των παιδιών τους. Όταν μάλιστα, ο Κέβιν Φέντερλαϊν έμαθε τα ευχάριστα νέα για τον γάμο της με τον Σαμ Ασγκάρι, αλλά και την εγκυμοσύνη της, η οποία δυστυχώς δεν είχε αίσιο τέλος, φρόντισε να της ευχηθεί μέσω του δικηγόρου του.

«Ο Κέβιν εύχεται στη Σπίαρς τα καλύτερα για μια ευτυχισμένη, υγιή εγκυμοσύνη και συγχαίρει εκείνη και τον Σαμ Ασγκάρι, καθώς ήταν στα πλάνα τους να αποκτήσουν μαζί ένα παιδί», δήλωσε ο δικηγόρος του στην Page Six.

Σαμ Ασγκάρι
Ο έρωτάς τους ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2016, στα γυρίσματα για το βίντεο κλιπ του «Slumber Party». «Ήμουν ενθουσιασμένος που θα γνώριζα μία από τις μεγαλύτερες καλλιτέχνιδες όλων των εποχών», είχε δηλώσει ο Ασγκάρι στο Men’s Health τον Ιούλιο του 2018. «Ένιωθα πεταλούδες στο στομάχι». Ο ίδιος έχει αποκαλύψει ότι εκείνος «έσπασε τον πάγο» ανάμεσά τους και στην προσπάθειά του αυτή, παραλίγο να τα καταστρέψει όλα.



«Εκείνη είπε: “Γεια, είμαι η Μπρίτνεϊ” και της είπα “Συγγνώμη, πώς σε είπαμε;” Προσπάθησα να είμαι αστείος. Δεν νομίζω ότι το κατάλαβε κανείς», εξομολογήθηκε ο Ασγκάρι. Για καλή του τύχη, η Σπίαρς είδε πίσω από αυτό το ατυχές αστείο, τον έρωτα της ζωής της. Ξεκινώντας από μία συζήτηση για το σούσι και το καλό φαγητό, σύντομα οι δυο τους έγιναν ο ένας το στήριγμα του άλλου.


«Βρήκα τον αριθμό του στην τσάντα μου. Είπα: “Αυτός ο τύπος είναι πραγματικά χαριτωμένος”», ανέφερε η σταρ κατά τη διάρκεια μιας ραδιοφωνικής συνέντευξης τον Ιανουάριο του 2017 και συνέχισε: «Λοιπόν, του τηλεφώνησα, και έκτοτε, είναι απλώς ένα πραγματικά πολύ αστείο άτομο». Από τα πρώτα κιόλας ραντεβού, ο Ασγκάρι ήταν παρών σε όλα τα σημαντικά γεγονότα στη ζωή της Σπίαρς, από τις περιοδείες μέχρι και τη νοσηλεία σε μονάδα ψυχικής υγείας, που κατά καιρούς έχει ανάγκη η τραγουδίστρια.

«Ο Σαμ ήταν ένα απόλυτο όνειρο που έγινε πραγματικότητα για την Μπρίτνει», έχει αναφέρει μια πηγή στο Us Weekly αποκλειστικά τον Μάιο του 2019. «Είναι ένα τόσο αισιόδοξο φως στη ζωή της». Μετά από 6 χρόνια σχέσης λοιπόν, αμέτρητες δυσκολίες και εμπόδια, λόγω της κηδεμονίας στην οποία βρισκόταν η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, οι δυο τους τελικά, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.


Το λαμπερό μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες με 60 μόνο καλεσμένους. Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά από όσα έχουν μεσολαβήσει μεταξύ της ίδιας και της οικογένειάς της, κανείς τους δεν ήταν καλεσμένος στον γάμο της, παρά μόνο ο αδερφός της, Μπράιαν.


Ανάμεσα στους καλεσμένους της βρέθηκαν πολλά επώνυμα πρόσωπα, όπως η Μαντόνα, η Πάρις και η Κάθι Χίλτον, η Ντρου Μπάριμορ, η Σελένα Γκόμεζ, ο Έλληνας κομμωτής Δημήτρης Γιαννέτος, η Μαρία Μενούνος, αλλά και η Ντονατέλα Βερσάτσε, η οποία και επιμελήθηκε τον σχεδιασμό του νυφικού της.


Τη νύχτα του γάμου της, η ποπ σταρ άλλαξε άλλα τρία ρούχα, τα οποία ήταν όλα Versace. Όπως αναφέρουν πηγές στο ΤΜΖ, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φαινόταν πιο ευτυχισμένη από ποτέ, ενώ κατευθυνόταν προς τον αγαπημένο της, υπό τους ήχους του τραγουδιού «Can't Help Falling in Love» του Έλβις Πρίσλεϊ.


Ειδήσεις σήμερα:

Αγίου Πνεύματος: Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα καταστήματα και σούπερ μάρκετ


Κρήτη: «Έχει ξυπνήσει ο γιος σου και σε περιμένει» - Τα σπαρακτικά λόγια της γυναίκας του 22χρονου που δολοφόνησε ο 45χρονος


Ευλογιά των πιθήκων - Παγώνη: Η νόσος κρατάει 4 εβδομάδες, χρειάζεται καραντίνα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης