Μάθιου Μακόναχι: Τρόμος σε πτήση της Lufthansa όπου ταξίδευε η σύζυγός του

Μάθιου Μακόναχι: Τρόμος σε πτήση της Lufthansa όπου ταξίδευε η σύζυγός του

Η Καμίλα Άλβες Μακόναχι είδε τον Χάρο με τα μάτια της όταν το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε χτυπήθηκε πιθανότατα από κεραυνό

camila
Τον Χάρο με τα μάτια της είδε η σύζυγος του Μάθιου Μακόναχι, Καμίλα Άλβες η οποία επέβαινε σε αεροσκάφος στο οποίο σημειώθηκαν σφοδρές αναταράξεις. Πιο συγκεκριμένα, η Άλβες βρισκόταν στην πτήση της Lufthansa με προορισμό τη Γερμανία και το αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Βιρτζίνια.

Η Άλβες δημοσίευσε στιγμιότυπα από τη θέση της στους 1 εκατομμύριο followers της στο Instagram, παρουσιάζοντας το χάος μέσα στο αεροπλάνο.

«Στην πτήση χθες το βράδυ, το αεροπλάνο έπεσε σχεδόν 4.000 πόδια, 7 άνθρωποι πήγαν στο νοσοκομείο, τα πάντα πετούσαν παντού», ανέφερε η Άλβες στην ανάρτησή της. «Επειδή σέβομαι την ιδιωτική ζωή των γύρω μου αυτό είναι το μόνο που δείχνω, αλλά το αεροπλάνο ήταν ένα χάος και οι αναταράξεις συνεχίζονται».



Ένας επιβάτης ανέφερε ότι το αεροπλάνο χτυπήθηκε από κεραυνό κατά τη διάρκεια της πτήσης.

«Άνθρωποι που δεν είχαν δεμένες τις ζώνες ασφαλείας τραυματίστηκαν, κυρίως γιατί δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν», έγραψε επιβάτης στο Twitter.

Η Άλβες επιβεβαίωσε ότι η πτήση της Τετάρτης ήταν η ίδια που αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο Διεθνές Αεροδρόμιο Dulles, αφού έπεσε σε «σοβαρές αναταράξεις» πάνω από το Τενεσί, με αποτέλεσμα να νοσηλευτούν επτά άτομα.

«Η πτήση της @lufthansa που βλέπετε στις ειδήσεις σήμερα! Ναι... αυτή. Δόξα τω Θεώ, όλοι ήταν ασφαλείς και εντάξει», ανέφερε η Άλβες στη λεζάντα της.

Κλείσιμο
Η 40χρονη ευχαρίστησε την αεροπορική εταιρεία για τη διαμονή που της παρείχε και μάλιστα είπε ότι κατάφερε να πιει ένα ποτό μετά το τρενάκι του τρόμου της πτήσης.

«Πρέπει να πω ότι όλοι από το αεροδρόμιο της Ουάσινγκτον όπου έπρεπε να περάσουμε τη νύχτα ήταν τόσο ευγενικοί! Και καταφέραμε να φτάσουμε στο μπαρ 1 λεπτό πριν το κλείσιμο... κοιμηθήκαμε καλά, παίρνω νέα πτήση σήμερα».

Όπως είπε και στην επόμενη πτήση ο πιλότος ενημέρωσε τους επιβάτες ότι θα έχουν αναταράξεις.

Camila_Aleves_Story


«Απλά η τύχη μου, μόλις μπήκα στη νέα πτήση ο πιλότος λέει ότι θα έχουμε 45 λεπτά αναταράξεων για να φύγουμε από την Ουάσινγκτον. Απλά η τύχη μου, ευχηθείτε μου καλή τύχη», δήλωσε η Alves σε ένα βίντεο στα stories της.

Το μοντέλο βραζιλιάνικης καταγωγής και ο ηθοποιός έχουν αποκτήσει τρία παιδιά μαζί και ζουν στο Όστιν του Τέξας.

Ειδήσεις σήμερα:

Σύγκρουση τρένων: Ο Γεραπετρίτης ανακοινώνει το απόγευμα την επιτροπή εμπειρογνωμόνων

Σύγκρουση τρένων: Τριήμερο πένθος στην Κύπρο και δημόσια δαπάνη οι κηδείες Κυπριανού και Αναστασίας


Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Το ΥΠΕΞ ζήτησε από την Τουρκία να δώσει άδεια στον κρατούμενο πατέρα του μηχανοδηγού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης