Ο Άγγελος Μπράτηςέδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική του πορεία.
Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» κι αρχικά, ανέφερε πως η δημιουργία οικογένειας δεν βρίσκεται πλέον, στα σχέδιά του.
Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Όχι, δεν σκέφτομαι τον γάμο ή την οικογένεια. Σκέφτομαι να πάρω μια γάτα εδώ και αρκετό καιρό, αλλά δεν ξέρω αν θα καταφέρω να ανταπεξέλθω. Τα παιδιά είναι λίγο μακριά από τα σχέδιά μου. Δεν θέλω να γίνω μπαμπάς σε αυτή την ηλικία».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqsg11owgd9d)
Όσο για τη στιγμή που αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά, για τον πρώην σύντροφό του, δήλωσε: «Δεν θα το ξαναέκανα. Απλά εκείνη τη στιγμή, συνέβη. Δεν ήταν κάτι οργανωμένο».
«Υπάρχει λόγος που η σχέση μεταξύ δυο ανδρών γίνεται είδηση στα sites και αυτός ο λόγος είναι καλός. Οπότε, όχι δεν με πειράζει. Τι θα πει δυο άνδρες; Ένα ζευγάρι ήταν, όπως βλέπεις ένα ζευγάρι», είπε κλείνοντας.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV