Άγγελος Μπράτης: «Δεν έχω ανάγκη να είμαι στην τηλεόραση για να φανώ, έχω τον σύντροφό μου να μου λέει πόσο όμορφος είμαι»

Άγγελος Μπράτης: «Δεν έχω ανάγκη να είμαι στην τηλεόραση για να φανώ, έχω τον σύντροφό μου να μου λέει πόσο όμορφος είμαι»

Ο σχεδιαστής μίλησε για την αποχώρησή του από το GNTM, το ενδεχόμενο να συνεχίσει στο τηλεοπτικό γυαλί, καθώς και τις σχέσεις του με τη Βίκυ Καγιά

bratis
Το ενδεχόμενο να εμφανιστεί ξανά τηλεοπτικά, αλλά και την επιστροφή της Βίκυ Καγιά στο GNTM σχολίασε ο Άγγελος Μπράτης.

Ο πρώην κριτής του GNTM και γνωστός σχεδιαστής μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αρχικά, μίλησε για τον νέο κύκλο του διαγωνισμού μοντέλων.

«Από πέρυσι έχει κλείσει για εμένα ο κύκλος του GNTM, το είχα πει στην παραγωγή ότι δεν θέλω να συνεχίσω άλλο. Εσείς μιλάτε για τη Βίκυ Καγιά, εγώ δεν βλέπω τηλεόραση. Προσωπικά, τη λατρεύω τη Βίκυ, ξέρει τη δουλειά της. Είναι πρότυπο γυναίκας, όχι απλά μοντέλο. Πιστεύω πως το ότι επιστρέφει, μόνο καλό είναι για το GNTM», είπε χαρακτηριστικά ο Άγγελος Μπράτης.

Aναφορικά με το ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε κάποιο άλλο ριάλιτι που έχει σχέση με τη μόδα, ο Άγγελος Μπράτης ανέφερε πως δεν θα το έκανε, εκτός αν ήταν κάτι δικό του. «Δεν υπάρχει παιχνίδι μόδας που να με αφορά, εκτός κι αν κάνω κάτι δικό μου», δήλωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckuthgm2gpvl)

Τέλος, μίλησε για το «My Style Rocks» και την πιθανότητα να το παρουσιάσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. «Το My Style Rocks δεν είναι παιχνίδι μόδας, έγώ έχω άλλο επίπεδο, συγγνώμη. Τέσσερα χρόνια το κάνω αυτό το πράγμα, μου αρέσει η δουλειά μου και ξέρετε ποιος είμαι. Όταν θέλω να εμφανιστώ, είναι άλλο πράγμα. Θα πρέπει να έχω κάτι να πω. Τώρα το να παίρνω βήμα, απλά για να με δείξουν και να πουν τι όμορφος που είμαι, δεν με ενδιαφέρει. Μου λέει ο σύντροφός μου πόσο όμορφος είμαι», τόνισε.

Κλείσιμο
Κατέληξε μάλιστα, πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή για την παρουσίαση του διαγωνισμού μόδας, My Style Rocks.




Ειδήσεις σήμερα:

Άνω Λιόσια: Ασύλληπτος παραμένει ο επιδειξίας που επιτέθηκε σε 4 κορίτσια μπροστά σε σχολείο

Ο Σολτς αποκλείει παράταση της διαδικασίας εγκατάλειψης της πυρηνικής ενέργειας για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης


X Factor: Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Ντάσιος - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης