Πρισίλα Πρίσλεϊ και Ράιλι Κίου δεν μιλούν πλέον - «Η Ράιλι βλέπει μια νέα πλευρά της γιαγιάς της»

Πρισίλα Πρίσλεϊ και Ράιλι Κίου δεν μιλούν πλέον - «Η Ράιλι βλέπει μια νέα πλευρά της γιαγιάς της»

Η μητέρα της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να αποκτήσει τον έλεγχο της διαθήκης που άφησε πίσω η κόρη της - Η Λίζα Μαρί άφησε ως μοναδική κληρονόμο τη Ράιλι Κίου

prisila-prisley
H Πρισίλα Πρίσλεϊ δεν θέλει πλέον, καμία σχέση με την εγγονή της, Ράιλι Κίου, μετά από όσα έχουν συμβεί με τη διαθήκη της κόρης της, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ.

Η 54χρονη που έφυγε από τη ζωή πριν από έξι εβδομάδες, είχε αφαιρέσει τη μητέρα της από τη διαθήκη που άφησε πίσω της και όρισε ως μοναδικούς κληρονόμους τα παιδιά της, Ράιλι και Μπέντζαμιν Κίου.

Η Πρισίλα ήταν εκείνη που διαχειριζόταν την περιουσία της Λίζα Μαρί μέχρι το 2016, όταν εκείνη την αντικατέστησε με τη Ράιλι και τον Μπέντζαμιν.

Ο Μπέντζαμιν ωστόσο, θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή του το 2020, αφήνοντας έτσι, την αδερφή του να είναι η μόνη που έχει δικαίωμα στην κληρονομιά της μητέρας της. Προκειμένου να διεκδικήσει την περιουσίά όμως, η Πρισίλα αμφισβητεί την τροποποίηση, υποστηρίζοντας σε δικαστικά έγγραφα ότι ορίστηκε με τη χρήση «άκυρης υπογραφής».



Το ζήτημα της διαθήκης, την έχει φέρει σε ρήξη με την άλλοτε αγαπημένη της γιαγιά και σύμφωνα με τη DailyMail, η σχέση τους άλλαξε μια για πάντα.

«Η Ράιλι και η Πρισίλα δεν μιλάνε πια. Η σχέση τους άλλαξε. Όσο λυπηρό κι αν είναι αυτό, αυτή είναι η νέα πραγματικότητα», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον των δύο γυναικών στην Page Six.

«Αυτή τη στιγμή, η Ράιλι πραγματικά έχει ανάγκη τη γιαγιά της, αλλά βλέπει μια νέα πλευρά της. Η Ράιλι δεν ψάχνει για πόλεμο. Είχε πάντα καλή σχέση με τη γιαγιά της. Η Λίζα ήταν εκείνη που είχε τα προβλήματά της με τη μητέρα της, αλλά... δεν έμπλεξε τα παιδιά της ποτέ σε προσωπικά της ζητήματα», αναφέρει η ίδια πηγή.

shutterstock_417255241


Κλείσιμο
Συμπληρωσε επίσης πως: «Η Λίζα προοριζόταν να ζήσει περισσότερο από τη μητέρα της, οπότε δεν θα έπρεπε να υπάρχουν διαμάχες μέσα στην οικογένεια για ένα καταπίστευμα που προοριζόταν ανέκαθεν να πάει στη Ράιλι και τον Μπέντζαμιν».

Εξήγησε επιπλέον, πως η Πρισίλα Πρίσλεϊ είναι εκείνη που προσπαθεί να «ελέγξει» καταστάσεις, γατί θεωρεί πως είναι καλύτερη στο να διαχειριστεί αυτά τα πράγματα σε σχέση με την εγγονή της. Αυτό κάνει τη Ράιλι να αισθάνεται άσχημα, όπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της Κίου στη DailyMail.

Η Πρισίλα αναμένεται να εμφανιστεί στην τελετή των Όσκαρ τον επόμενο μήνα, καθώς ο Όστιν Μπάτλερ είναι υποψήφιος για την καλύτερη ερμηνεία για τον ρόλο του στη βιογραφία του Έλβις. Πηγή άφησε να εννοηθεί ότι η Ράιλι, αν και ηθοποιός, είναι «απίθανο να παραστεί στην τελετή».

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Τρόμος για 50χρονη στη Γλυφάδα - Ληστές την έδεσαν και τη φίμωσαν μέσα στο σπίτι της

Νέος σεισμός 5,2 Ρίχτερ στην Τουρκία

Le Soir: Ο Παντσέρι «ομολογεί» - Με τον Τζόρτζι πήραμε 2,6 εκατ. ευρώ - Η Καϊλή πήρε 250.000
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης