Συντετριμμένη η κόρη της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ - Η γιαγιά της θέλει μερίδιο από την κληρονομιά και την «σέρνει» στα δικαστήρια
lisa-marie-presley

Συντετριμμένη η κόρη της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ - Η γιαγιά της θέλει μερίδιο από την κληρονομιά και την «σέρνει» στα δικαστήρια

Η αείμνηστη τραγουδίστρια άφηνε τα πάντα στις κόρες της, όμως η γυναίκα του  Έλβις Πρίσλεϊ αμφισβητεί την αυθεντικότητα της διαθήκης

Ο αιφνίδιος θάνατος της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, της μοναδικής κληρονόμου του θρυλικού Έλβις Πρίσλεϊ, φέρνει μια δικαστική διαμάχη για την περιουσία της. Η κόρη της εκλιπούσας, η ηθοποιός και τραγουδίστρια Ράιλι Κίου και η γιαγιά της, Πρισίλα Πρίσλεϊ, βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη για την κληρονομιά της αείμνηστης τραγουδίστριας.

Σύμφωνα με μία αναφορά, που έλαβε το PEOPLE, η Λίζα Μαρί συνέταξε μια διαθήκη το 1993 και την τροποποίησε το 2010, καθιστώντας την Πρισίλα, 77 ετών, διαχειρίστρια, μαζί με τον πρώην διευθυντή της επιχείρησής της, Μπάρι Σίγκελ.

Το 2016 όμως, προχώρησε σε τροποποίηση της διαθήκης της, αφήνοντας τις τρεις κόρες της, ως μοναδικές κληρονόμους της περιουσίας της και απομάκρυνε την Πρισίλα από διαχειρίστρια των εσόδων της. Σύμφωνα με το BBC, σε κατάθεση στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, οι δικηγόροι της 77χρονης δήλωσαν ότι έλαβε γνώση της «υποτιθέμενης τροποποίησης του 2016» μόνο μετά τον θάνατο της Λίζα Μαρί.




Η Πρισίλα αμέσως μετά, κατέθεσε αγωγή για να αποκτήσει πρόσβαση στην κληρονομιά. Η δικαστική μάχη αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα, με τους δικηγόρους της Λίζα Μαρί και τη μεγαλύτερη κόρη της, Ράιλι να αντιμετωπίζουν τη γυναίκα του Έλβις, στο δικαστήριο.

Το άγχος της επικείμενης δικαστικής διαμάχης έχει επηρεάσει τη Ράιλι Κίου, η οποία εθεάθη να δείχνει λυπημένη σε μία πρόσφατη έξοδό της με τον σύζυγό της. Μια πηγή αποκάλυψε στο περιοδικό OK! ότι η Κίου είναι συντετριμμένη από την οικογενειακή διαμάχη και δεν μπορεί να πιστέψει ότι η γιαγιά της βρίσκεται ήδη στο δικαστήριο, προσπαθώντας να βάλει χέρι στην κληρονομιά, όταν η Λίζα Μαρί κηδεύτηκε πριν λίγο καιρό.




Η Πρισίλα Πρίσλεϊ έχει εκφράσει αμφιβολίες σχετικά με τη γνησιότητα της τροποποίησης της διαθήκης της κόρης της, υποστηρίζοντας ότι η υπογραφή της κόρης της ήταν πλαστή και το όνομά της ήταν γραμμένο λάθος. Η αρχική περιουσία της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ ήταν σχεδόν 300 εκατομμύρια δολάρια, η οποία μειώθηκε στα 10 εκατομμύρια δολάρια λόγω των υπερβολών της. Τώρα, οι τρεις κόρες της θα αμφισβητήσουν 35 εκατομμύρια δολάρια, μέσω δικηγόρων.

Σε κάθε περίπτωση, η επερχόμενη νομική διαμάχη θα είναι ένα σκληρό και συναισθηματικό ταξίδι για όλους τους εμπλεκόμενους της οικογένειας.

H σχέση της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ με τα παιδιά της

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών. Η σχέση της με τα παιδιά της έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, καθώς έχει αντιμετωπίσει κάποιες προκλήσεις όλα αυτά τα χρόνια.

Το πρώτο παιδί της, η Ράιλι Κίου, γεννήθηκε το 1989. Η Κίου ακολούθησε καριέρα στο μόντελινγκ και την υποκριτική και έχει εμφανιστεί σε διάφορες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Η Πρίσλεϊ υποστήριζε πάντα την καριέρα της κόρης της και οι δυο τους είχαν στενή σχέση.





Το δεύτερο παιδί της Πρίσλεϊ, ο Μπέντζαμιν Κίου, γεννήθηκε το 1992, αλλά αυτοκτόνησε το 2020, σε ηλικία 27 ετών. Η Λίζα Μαρί όπως είχε δηλώσει σε πολλές συνεντεύξεις της δεν ξεπέρασε ποτέ τον χαμό του.

Το 2008 γέννησε τη Χάρπερ Βιβιέν Ανν Λόκγουντ. Πατέρας της Χάρπερ είναι ο πρώην σύζυγος της Πρίσλεϊ , ο μουσικός Mάικλ Λόκγουντ. Χώρισαν το 2016 και ενεπλάκησαν σε μια πολύκροτη μάχη για την επιμέλεια των παιδιών τους. Τελικά, η Πρίσλεϊ έλαβε την κύρια επιμέλεια της Χάρπερ και των μεγαλύτερων δίδυμων αδελφών της.

Το τέταρτο παιδί της Πρίσλεϊ, η Φίνλυ Άαρον Λοβ Λόκγουντ, γεννήθηκε το 2008. Η Φίνλυ είναι η δίδυμης αδερφή της Χάρπερ.



Παρά τις προκλήσεις που είχε αντιμετωπίσει η Πρίσλεϊ στην προσωπική της ζωή, ήταν πάντα αφοσιωμένη στα παιδιά της. Σε συνέντευξή της στην Oprah Winfrey το 2010, μίλησε για τη σημασία του να είσαι μητέρα και για τις χαρές και τις προκλήσεις που συνοδεύουν τη γονεϊκότητα.

Η Πρίσλεϊ ήταν επίσης ειλικρινής σχετικά με τους αγώνες της με τον εθισμό και τις προσπάθειές της να διατηρήσει τη νηφαλιότητά της. Είχε αναγνωρίσει στα παιδιά της ότι της έδωσαν τη δύναμη να ξεπεράσει τον εθισμό της και να επικεντρωθεί στο να είναι η καλύτερη μητέρα που μπορεί να είναι.

Τα τελευταία χρόνια, η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ είχε κρατήσει σχετικά χαμηλό προφίλ και δεν μιλούσε πολύ για τη σχέση της με τα παιδιά της. Ωστόσο, ήταν πάντα σαφές ότι τα παιδιά της αποτελούσαν ύψιστη προτεραιότητα στη ζωή της.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης