Πρισίλα Πρίσλεϊ: Αμφισβητεί την εγκυρότητα της διαθήκης της Λίζα Μαρί

Πρισίλα Πρίσλεϊ: Αμφισβητεί την εγκυρότητα της διαθήκης της Λίζα Μαρί

Στη δικαστική προσφυγή αναφέρεται μια τροποποίηση του 2016 στη διαθήκη της Λίζα Μαρί που απομάκρυνε τη μητέρα της από διαχειρίστρια της περιουσίας

pricilla-liza-mari
Η Πρισίλα Πρίσλεϊ, πρώην σύζυγος του θρύλου του ροκ εν ρολ, Έλβις Πρίσλεϊ, αμφισβήτησε νομικά την εγκυρότητα της διαθήκης της κόρης τους.

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, το μοναχοπαίδι του ζευγαριού, πέθανε πριν από δύο εβδομάδες σε ηλικία μόλις 54 ετών μετά από ανακοπή καρδιάς.

Στη δικαστική προσφυγή αναφέρεται μια τροποποίηση του 2016 στη διαθήκη της Λίζα Μαρί που απομάκρυνε την Πρισίλα από διαχειρίστρια της περιουσίας. Όπως υποστηρίζουν οι δικηγόροι της Πρισίλα, το έγγραφο έγραφε λανθασμένα το όνομα της μητέρας της και είχε μια υπογραφή που φαινόταν ασυνήθιστη.

Σύμφωνα με το BBC, σε κατάθεση στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, οι δικηγόροι της 77χρονης δήλωσαν ότι έλαβε γνώση της «υποτιθέμενης τροποποίησης του 2016» μόνο μετά τον θάνατο της Λίζα Μαρί.

Δεν είναι ξεκάθαρο το ύψος της περιουσίας αλλά τα τελευταία χρόνια τα οικονομικά της Λίζα Μαρί φέρονται να βρίσκονταν σε αστάθεια.

Η τροποποίηση της διαθήκης της που είναι τώρα υπό αμφισβήτηση αφαιρεί τη μητέρα της και τον πρώην μάνατζέρ της, Μπάρι Σίγκελ, από διαχειριστές και τους αντικαθιστά με δύο από τα παιδιά της, τον Ράιλι και τον Μπέντζαμιν Κέουγκ.

Ειδήσεις σήμερα:

Πτώση Phantom F-4: Την οικογένεια του 29χρονου υποσμηναγού επισκέφτηκε ο Φλώρος

Στεγαστικά δάνεια: Ανοίγει αύριο η πλατφόρμα για την επιδότηση δόσης σε 30.000 ευάλωτους δανειολήπτες

Davis Cup: Πρωτοφανής ζήτηση για τα εισιτήρια - Ο Τσιτσιπάς γεμίζει το κλειστό του ΟΑΚΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης