Welcome to Derry: Το HBO Max ετοιμάζει την prequel σειρά του «ΙΤ»

Welcome to Derry: Το HBO Max ετοιμάζει την prequel σειρά του «ΙΤ»

Με τίτλο «Welcome to Derry», η σειρά υπόσχεται να επεκτείνει το σύμπαν που δημιουργήθηκε στις επιτυχημένες μεταφορές στη μεγάλη οθόνη

IT-PREQUEL
Το HBO Max έδωσε το πράσινο φως για την prequel σειρά του εμβληματικού μυθιστορήματος τρόμου «IT» του Stephen King.

Με τίτλο «Welcome to Derry», η σειρά υπόσχεται να επεκτείνει το σύμπαν που δημιουργήθηκε στις επιτυχημένες μεταφορές στη μεγάλη οθόνη των ταινιών IT και IT Chapter Two, τις οποίες σκηνοθέτησε ο Andy Muschietti.
Ο Muschietti θα αναλάβει το τιμόνι πολλών επεισοδίων της επερχόμενης σειράς, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου. Ο Jason Fuchs, ο οποίος έγραψε το IT Chapter Two μαζί με τον Muschietti, θα είναι μαζί με τον Muschietti για το Welcome to Derry και θα γράψει το πρώτο επεισόδιο βασισμένο σε μια ιστορία των Muschiettis και του ίδιου.
it-321

Αν και οι λεπτομέρειες της πλοκής είναι ελάχιστες, η σειρά θα είναι ένα prequel των ταινιών, εξερευνώντας τη στοιχειωμένη πόλη Maine, πριν από τα γεγονότα των βιβλίων και των ταινιών. Ο King, ο οποίος έχει δώσει τη σφραγίδα της έγκρισής του, δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που η ιστορία του Derry, της πιο στοιχειωμένης πόλης του Maine, συνεχίζεται και χαίρομαι που ο Andy Muschietti θα επιβλέπει τις τρομακτικές γιορτές, μαζί με ένα brain trust που περιλαμβάνει την ταλαντούχα αδελφή του, Barbara».

Οι θαυμαστές αναρωτιούνται επίσης αν ο Bill Skarsgård θα επιστρέψει ως Pennywise, ο εμβληματικός κακός που τόσο αριστοτεχνικά ενσάρκωσε στις ταινίες. Το HBO Max δεν έχει κάνει ακόμη καμία ανακοίνωση σχετικά με το casting για τη σειρά.

Ειδήσεις σήμερα

Νέα Σμύρνη: Νέα καταγγελία για βιασμό σε βάρος του μασέρ - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

MasterChef: Ανατροπή στην αποχώρηση, κλάματα στον εξώστη - Δείτε βίντεο

Τι συμβαίνει με τον Νίκο Κοκλώνη - Γιατί ερευνάται για ξέπλυμα χρήματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης