MasterChef: Ανατροπή στην αποχώρηση, κλάματα στον εξώστη - Δείτε βίντεο

MasterChef: Ανατροπή στην αποχώρηση, κλάματα στον εξώστη - Δείτε βίντεο

Η νικήτρια ομάδα, τα νεύρα της Μαρίας, η ασυλία και οι τρεις του τάκου

Collage_Maker-25-Feb-2023-01_00-AM
Στον τάκο του MasterChef από την κόκκινη ομάδα βρέθηκαν ο Γιώργος Πορφύρης, η Γιώτα Λιοσπερίτη και ο Γιάννης Χατζίνας, με τον τελευταίο να έχει αρκετά λάθη στο πιάτο αντιγραφής του καταξιωμένου chef, Αλέξανδρου Κοσκινά, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το ριάλιτι μαγειρικής του Star και να σκορπίσει θλίψη στον εξώστη.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής το ζητούμενο της τελευταίας Ομαδικής Δοκιμασίας ήταν να ετοιμάσουν ένα pairing μενού degustation με διαφορετικά cocktails.

Η μπλε ομάδα με αρχηγό την Πωλίνα αναδείχθηκε νικήτρια με βαθμολογία 148 έναντι 134. Οι μπλε αν και προβληματίστηκαν σε ποιον παίκτη θα δώσουν ασυλία από την αντίπαλη ομάδα, επέλεξαν τον Αλέξανδρο, επειδή είχε το καλύτερο πιάτο στην ομάδα του.

MasterChef 2023 | Η άνετη νίκη της μπλε ομάδας και το "κάψιμο" της ασυλίας!


Πολλοί ξαφνιάστηκαν με την επιλογή τους, περιμένοντας ότι θα ακούσουν το όνομα του Παύλου, λόγω της φιλίας του με τον Παναγιώτη, τον Άγγελο, τον Θοδωρή και τον Moto Moto.Η συγκεκριμένη απόφαση έκανε έξαλλη τη Μαρία, η οποία έριξε τα βέλη της προς πάσα κατεύθυνση.

Κλείσιμο
«Γελάω με τα χάλια τους. Δεν πάνε καλά τα παιδιά. Είναι σαν να πέταξαν την ασυλία», δήλωσε η Κύπρια στις κάμερες.

Τα μέλη της κόκκινης ομάδας με αρχηγό τη Γιώτα, που ηττήθηκαν στην Ομαδική Δοκιμασία επρεπε να υποδείξουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Οι διαγωνιζόμενοι που επιλέχθηκαν να μαγειρέψουν για να υπερασπιστούν τη θέση τους στο MasterChef 2023 ήταν ο Πορφύρης, ο Γιάννης και η Γιώτα.

Οι εντάσεις δεν έλειψαν από την ψηφοφορία με τον Παύλο να βρίσκεται στο στόχαστρο ορισμένων διαγωνιζόμενων.

MasterChef 2023 | Ένταση στην σημερινή ψηφοφορία - Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι!


Τον τελευταίο καιρό ο Αλέξανδρος έχει απομακρυνθεί από τον Παύλο, αν και ήταν μαζί από τις auditions. Όπως είπε, η κακή του συμπεριφορά μες το σπίτι, τον ανάγκασε να πάρει αυτήν την απόφαση.

Αρνητικά σχόλια για τον χαρακτήρα του Παύλου έκαναν στις κάμερες και ο Γιάννης με τον Δημήτρη.

Η Μαρία διαφώνησε για άλλη μια φορά με την ασυλία της μπλε ομάδας, λέγοντας πως ήταν σαν να την πέταξαν στα σκουπίδια. Οι αντίπαλοί της δε φάνηκαν να έχουν μετανιώσει για την επιλογή τους με τον Άγγελο να σπεύδει να σχολιάσει πως «έχει χάσει πάσα ιδέα» με τη συγκεκριμένη παίκτρια.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, Γιώργος, Γιάννης και Γιώτα, δοκιμάστηκαν σε πιάτο αντιγραφής του καταξιωμένου chef, Αλέξανδρου Κοσκινά.

MasterChef 2023 | Ελάφι με πιπέρι μινιονέτ | Κοσκινάς Αλέξανδρος


Ο Γιώργος Πορφύρης, όπως ήταν αναμενόμενο, λόγω της εμπειρίας του στις κουζίνες, συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία (30 βαθμούς) κι ανέβηκε πρώτος στον εξώστη.

Με έναν βαθμό λιγότερο 23 έναντι 24, η προσπάθεια του Γιάννη ήταν η πιο αδύναμη κι έτσι είναι αυτός που αποχωρεί από το MasterChef 2023 και μένει εκτός 20άδας.

Πριν αποχωρηστεί οριστικά τις κουζίνες του διαγωνισμού μαγειρικής, φανερά συγκινημένος, ευχαρίστησε τους κριτές για τη γνωριμία, καθώς και τον Δημήτρη με τον Βαγγέλη, που τον βοήθησαν στη σημερινή δοκιμασία κι ας μην τα κατάφερε.

Ο ίδιος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τον Moto Moto, ο οποίος ήταν ο μοναδικός που δεν του ευχήθηκε «καλή επιτυχία».

«Να ευχαριστήσω και τον Νίκο που δεν ευχήθηκε σε κανέναν μας καλή επιτυχία», είπε απευθυνόμενος στον Moto Moto.

«Τον συγκεκριμένο τον ευχαρίστησα προσωπικά. Έχω μέσα στο παιχνίδι ανθρώπους που θα φροντίσουν, για να φύγουν τέτοια άτομα παρείσακτα», πρόσθεσε στη συνέχεια μιλώντας στις κάμερες.

MasterChef 2023 | Συγκίνηση και πολλά δάκρυα στην σημερινή αποχώρηση!



Ο Γιώργος Πορφύρης μπορεί να ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής της αναμέτρησης, έμεινε ωστόσο με μισή χαρά, αφού αποχαιρέτησε τον άνθρωπο με τον οποίο έχει έρθει πιο κοντά μες το παιχνίδι.

«Κύριε Πορφύρη πιο πολύ θα μου λείψεις εσύ», του είπε ο Γιάννης και τον έκανε να κλάψει.

«Πλήγμα για την παρέα μας», τόνισε στις δηλώσεις του ο Πορφύρης.




Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Παρέμβαση από την Κίνα για την ειρήνη - Ο Ζελένσκι θέλει να δει τον Σι

Νέα Σμύρνη: Νέα καταγγελία για βιασμό σε βάρος του μασέρ - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Λιούις Καπάλντι: Έπαθε κρίση στη σκηνή λόγω του Συνδρόμου Τουρέτ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης